Pufi de ian - feb 2010 (46) -LMA Ruxita !
Raspunsuri - Pagina 7

lorex spune:
A 'nebunit lupu'
programul de vreme instalat pe laptop, care imi arata corect mereu, acu imi arata 57 de grade...afara..oare vine apocalipsa?
Dimineatza m-am simtit f rau..ca gripata...am incercat sa va scriu de pe telefon dar s-a pierdut mesajul..
Acum mi-e mai bine dar Bobitza are febra fara alte simptome...doar niste bubite ca o alergie care cedeaza dupa ce scade febra.
Am fost la pediatra si a verificat-o..nimic nu pare in neregula...mai vedem cum evolueaza pe maine.
La iesire de la cabinet am intrat putin in Billa care s-a modernizat.
Am ramas f impresionata de gama de produse bio...nu stiam ce sa aleg. I-am luat bobitzei doua iaurturi bio si mie un pate din sfecla rosie si hrean care a fost delicios! Si scump ..5 lei o cutiutza cat o gamalie de ac
Sotzul si cumparat shorici, nu cred ca era bio dar a fost super bun!
Ne auzim maine sper cu vesti bune!
PS: pentru fetele care ma invidiaza ca sunt slaba. Eu v-am mai spus ca sunt la cura de ingrasare, asa ca pt mine sa-mi spui ca-s slaba nu-i chiar un compliment! As vrea sa aud ca-s "numa' buna"
dar pana acolo mai am vreo 5 kg.

lorex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_g![]() ma tot gandesc...lorex a venit special de la iasi la intalnire sau s-a intamplat sa fie cu treaba pe aici? ca innebunesc...n-am fost in stare sa ma urnesc cu metroul pana acolo...en fine....sa ma credeti ca am avut muuulta treaba, si inca mai am...si abia a inceput... oricum, frumoase gagicile, asta stiam de fapt deja, din alte poze. mi-ar fi placut sa o vaz si pe ruxi pe acolo....data viitoare, live poate. ce sa zic.....vad ca a aparut simply, ne-a fost dor! ma bucur ca soacra nu a fost acra si totul a fost ok! mezinul stratan si pe mine m-a dat pe spate....daca ii arat sotului, innebuneste.....al meu e in stare "doar" (pentru mine e insa enorm...) sa spuna "pa" la pasari si le recunoaste si afara, si desenate si la televizor, de orice fel ar fi, zice "aionu" la avion, trec destule deasupra noastra si f aproape (e baneasa putin mai incolo), il recunoaste si la televizor si desenat, apoi tot o imita pe soacra mea care striga motanul de afara "hai, bibo!" (bibo e motanul), si iese un fel de "ai bibo", e tare dulce, nu stiu cum sa-l inregistrez, ca atunci cand vede camera are trac ![]() ![]() ![]() ![]() _ mama lui Stefan, pui scump |
pai spune destule pt varsta lui si avand in vedere ca e "barbat"

stratan e o raritate..ochiosul e normal! bucura-te de el! e minunat!

lorex spune:
Welcome Simply!
Ma temeam ca ne-ai parasit de tot..asa ca ma bucur ca ai revenit si mai ales ma bucur ca te-ai inteles binecu soacra si ea a plecat impacata acasa! Conteaza enorm pt sufletul tau!
Ariana a iubit-o?

decenuela spune:
hai ca n-am somn...nici copil de adormit..
azi am umblat toata ziua...si mi-am inecat amarul....vb bine...intr-o sticla cu vin....( de cand n-am mai baut!!!!)
am realizat ca de fapt nu-i asa de greu fara jiji si ce-i mai nashpa e ca nici el nu se sime f singur...
lorex..,m-am gandit bine...exact 5 kile mi-ar mai ridik si mie moralul..renunt la ele fara niciun regret....ti le dau mok....donatie..cadou, le las la usa...numa sa plece de la mine
tomaca...n-am citit io bine sau ne-ai lasat cu dintii la soare...tu ce-ai luat????
simpli...ai vb asa frum de socrela...mmmm...ne e dor de tine si de princesita...
ana...cred ca lorex a profitat de o pasiune a sotului... pt a se intalni cu noi....si nu-ti bate capul cu stratan....ai nostri sunt normali...( azi zecea la tel..mama...tata..pa...cred ca repeta dupa mama...dar mie mi se parea ca recita luceafarul)....asa ca....noi sa fim sanatosi..
ruxita...wow...legat de ela no comment...cred ca e varsta...insa ce ma minunez eu de fiecare data e faptul ca pui pe ....hartie...niste chestii...socoteli...introspectii...bing bang....gaura neagra....nici decum sandra brown.....nici nu stiu cum sa descriu parearea mea despre tine...adikn-as vrea sa ma exprim gresit si safiu inteleasa aiurea....dar...dp meu de v...ai o capacitate f mare...o memorie f buna...o predilectie spre...ma repet...introspectie....cred ca ai nev de un job...tare...sa-ti poti descarca..acumularea....si sa nu simti ca te plafonezi...
astazi...printre altele...m-am fc de cacao....noroc ca n-am scris pe forum si pe fb...messs etc...am sunat-o pe mire si i-am zis la multi ani...ea s-a speriat ca s-a intamlat ceva...de o sun...si m-a lasat sa ma bucur ca sunt prima care o felicita...ce-i drept..cu o luna in avans
dragelor...sa aveti o noapte linistita...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

decenuela spune:
neatza...am fc coffee....hai trezirea...pana nu se termina..la ce cheauna sunt
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

larisel spune:
Super buna cafelutza... dece
De la alte comentarii ma abtzin... sunt intr-o stare... destul de proasta si nu cred ca-i de la vreme, ci mai degraba de la stres. Sondaj de sezon

simplicity spune:
citat din mesajul lui Ruxita asa da soacra! "mami a zis asa", super de treaba... si tu te-ai dat peste cap sa o faci sa se simta bine... din combinatia asta iese de-o relatie frumoasa... ![]() -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |

simplicity spune:
citat din mesajul lui Ruxita Ela a fost simpatica... intreaba ce-i ala un ulei nevirgin (am cumparat o poshirca de ulei de masline) si zice "e ulei care a fost folosit?"[/quote/ nu pot sa nu rad :)) e simpatica Ela [quote] si un mic kra... ieri i-am citit lui Kay o poveste kilometrica de 4 pagini (despre Mazarel imparatul)... pe parcursul lecturii a mishunat prin pat, parea ca nici nu ma baga in seama, insa la final cand i-am zis ca e gata povestea a batut din palme... -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |

simplicity spune:
citat din mesajul lui ana_g![]() mezinul stratan si pe mine m-a dat pe spate....daca ii arat sotului, innebuneste.....al meu e in stare "doar" (pentru mine e insa enorm...) sa spuna "pa" la pasari si le recunoaste si afara, si desenate si la televizor, de orice fel ar fi, zice "aionu" la avion, trec destule deasupra noastra si f aproape (e baneasa putin mai incolo), il recunoaste si la televizor si desenat, apoi tot o imita pe soacra mea care striga motanul de afara "hai, bibo!" (bibo e motanul), si iese un fel de "ai bibo", e tare dulce, nu stiu cum sa-l inregistrez, ca atunci cand vede camera are trac ![]() ![]() ![]() ![]() _ mama lui Stefan, pui scump |

miremia spune:
citat din mesajul lui larisel Super buna cafelutza... dece ![]() De la alte comentarii ma abtzin... sunt intr-o stare... destul de proasta si nu cred ca-i de la vreme, ci mai degraba de la stres. ![]() _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare ![]() ![]() ![]() ![]() |

Imi pare rau sa aud de pasa proasta, sper sa treaca foarte repede.
Nu vine nimeni sa te ajute cateva zile sa reusesti sa te mai odihnesti putin?

_
Mirela si