Clasa I * 2011 - 2012 * [10]

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns manuelacrina spune:

Cred ca asta cu FB-urile si "fetele zambitoare" pe paginile nu tocmai perfecte este o tactica la toate invatatoarele.

Si noi avem caietele pline de abtibilduri si "fete zambitoare", desi sunt departe de a fi perfecte ... ajunsesem sa cred ca fata zambitoare rosie inseamna FB, fata zambitoare albastra B si fata galbena S si chiar ma ciondaneam cu Crina ca "uite, ti-a pus fata galbena, vezi ca trebuie sa mai lucram la "a-ul" asta !!!", "Ba nuuuu , am primit FB la pagina asta, il fac frumos pe "a" !"
!!
.... cand am intrebat-o pe Dna. mi-a zis ca lipeste de care culoare gaseste, toate inseamna FB ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manuelacrina spune:

Multumesc frumos ! le-am salvat si listat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

amr 2 sunt tare happy ca nu mai tre sa ne trezim la 6,55
multa sanatate tuturor
nici eu nu cred ca vom primi teme de vacanta, vom citi si vom lucra ceva-ceva, zic io

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=8" target="_blank">Concurs-Vara2011-mag1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Daaaaa, amr 2 zile, sambata la pranz plecam, incep sa abia astept, deocamdata sunt stresata cu ultimele chestii pe la birou - ca de regula cand imi rup si eu o sapt si plec, eventual chiar din tara, apar de toate, si bune si rele - si cu bagajele care trebuie dramuite sa nu depasim maximul permis....Asa ca sper sa nu primim prea multe teme de vacanta ca n-avem loc in bagaje

Abia astept sedinta de diseara

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

S-a amanat vaccinarea de azi, e bolnav medicul care ii verifica sa vada daca sunt sanatosi

Vine vacanta si ne bucuram teribil, anul asta fetele merg la bunici, si-au facut o casa la tara intr-o zona deluroasa si frumoasa si fetele abia asteapta.

In anii trecuti mergeam cu ele in concediu (un an la Cheia, un an la Bran) dar am prins mereu vreme urata si ne-am zis ca nu are rost sa mai facem asta. Anul asta la bunici vor fi cu verisoara lor si se vor distra de minune, sunt sigura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

vreme buna si distractie celor care pleaca in minivacante

la noi e schema obisnuita: io la lucru, Giulik cu bona la lenevit, plimbari si dans / desen / chitara. ca extraurile nu se opresc in vacanta cum credeam si ma bucuram io

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=8" target="_blank">Concurs-Vara2011-mag1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Bia va sta la mama pana joi cred (marti va merge la balet) iar de joi o iau acasa. Mai rasuflu si eu ca m-am saturat de trezirile astea...

Are si ea in carnet FB la muzica si cunoasterea mediului. Maine urmeaza notarea la abilitatile practice si testul la romana.
Au avut un test la mate azi si e super OK, nicio greseala (ea e la cifra si numarul 2 abia si a avut multimi, compunerea numarului si notiunile de < si >).

Vacanta placuta uram si noi!

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Felicitari pt FB-uri si fete zambitoare!
E normal sa fie incurajati chiar daca bucteaza sau le mai tremura manuta ca-i ora de scriere nu de caligrafie.
In vacanta, pe Diana o duc seara la ai mei (la doua blocuri distanta) si o iau cand vin eu de la scoala ca merg in activitate si nu vreau s-o iau cu mine sa poata dormi dimineata cat doreste. Mi-am propus sa lucram cate o fisa la romana si la mate pe fiecare zi si in rest odihna.
Azi au facut numarul si cifra 3, sunetul r si noduletul si a scris tare frumos si chiar s-a descurcat bine la sunete. De asemenea era foarte incantata ca la religie a invatat o rugaciune din clasa si domnul profesor i-a premiat pe cei patru care au fost atenti si au memorat-o cu cate o bratara din aceea cu cruciulita si a avut posibilitatea sa-si aleaga pe care a dorit-o ca pana acum îi mai aduceam eu tot de la prof. de religie. El procedeaza astfel sa-i stimuleze iar la clase mai mari daca invata anumiti psalmi le face cadou si Biblie.
Si eu îi premiez pe cei care ies foarte mult in evidenta. Copii au nevoie sa fie motivati si extrinsec la varsta aceasta ca numai asa vor ajunge si la motivatia intrinseca. Am avut niste orare foarte frumoase si le dadeam elevilor care citeau foarte frumos si astfel se straduiau mai mult, sau am o coronita confectionata de mine si daca povestesc frumos lectia in ziua respectiva sunt incoronati devenind regi. Le fac diplome pt cel mai bun matematician, artist, povestitor, actor (cand facem jocuri de rol)...si ajung sa fie premiati toti.

Distractie placuta copilasilor care merg in excursie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmina_p spune:

Si la noi a inceput sa fie "populat" carnetul de note!Cu 6 FB-uri dintre care unul cu -.Se pare ca domnul a dat cu picul peste optul luat acum vreo saptamana!!!
Ema imi povesteste ca are cativa copii in clasa care-si mai modifica notele:la "bine" adauga un "foarte",din - fac +.Prin regula de trei simpla:daca in clasa I isi modifica notele...in clasa a IV-a isi fac propriul catalg!!!
Pentru vacanta are o tema "subtirica" la abecedar.Eu sper sa ne facem timp sa lucram mai mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

mina ce bine de voi ca plecati ...

Eu nu am de gand sa o pun sa faca nimic in vacanta, cu exceptia cazului in care are teme (si atunci va face strict temele).
Parerea mea e ca vacanta trebuie sa fie vacanta, ea e facuta pentru a te odihni.

Ioana va ramane acasa, cu bona Nadiei, de abia asteapta amandoua sa se mai joace. Sigur, va merge la balet si va face engleza, astea nu le intrerupem.

Mergi la inceput