Ghinionul lui Huidu

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:


Citat:
citat din mesajul lui capcaunul
Pai cum sa stea odrasla unui smecher incorsetata intr-un scaun? Copilul de smecher e smecher si el, nu-i asa? Trebuie sa fie vazut de toata lumea ca-si tine mainile pe volan in timp ce gipanul goneste pe contrasens si babacul care-l tine in brate priveste satisfacut ce viteaz e fi-su.


Din pacate nu numai odraslele de manelisti nu sunt puse in scaun.. ci si de oameni foarte cumsecade, educati si tot ce vrei.

Am prea multi in jurul meu.. si inca dau replici gen: ca nu-i place, ca nu vrea, ca plange, ca blabla..
Sau: cum sa stea legat in scaun??
Sau: nu sta cu centura pt ca il jeneaza tare.
Sau: daca sta legat nu se poate intinde pe bancheta.
Sau..
Sau..



Am avut copii in masina care ever-never pana atunci n-au purtat centura si care se minunau ca masina "nu functioneaza" decat daca pasagerii au centurile puse.

In Bucuresti si in orasele mari.. numai cam 10-15% dintre copii stau in scaunele de masina/inaltatoare. Pt restul tarii procentul cred ca scade spre 5%.

(pur estimativ, scos din burta.. din ceea ce vad pe drumurile patriei)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

http://www.adevarul.ro/grigore_cartianu/Viata_e_cel_mai_mare_carcotas_7_573612635.html

Nu mi se pare corect sa nu faca nimeni puscarie, atata timp cat ai incalcat regulile, au murit oameni...pe unii nu-i responsabilizeaza propria constiinta ci doar riscul de a-si pierde libertatea. Evident, timpul nu-l mai da inapoi, insa, poate altii se vor gandi de 100 de ori inainte sa incalce o regula.

Cred ca tot pe forum am citit ceva de genul, regulile de circulatie trebuiesc respectate, doarece altii le-au gandit si le-au calculat pentru tine.

mamica de printesa Maria 15.11.2006 si bebe Mircea -25.09.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

capcaunule, esti rau de data asta!
Si deloc obiectiv...

Daca esti sofer sunt sigura ca esti perfect constient ca oricine poate fi in oricare din ipostaze , si in cea a lui Huidu (sa derapezi aiurea pt ca nu ai adaptat viteza) , dar si in cea a celor din Logan , sa mori nevinovat!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

ligia si cine e devina ca nu a adaptat viteza?
acum serios mie imi placea huidu, insa sa il scoatem nevinovat din chestia asta doar pentru ca e o vedeta simpatizata...mi se pare prea mult. acum din cate imi amintesc chiar daca nevasta lui paunescu nu a facut puscarie, in mod cert nu am vazut sa i se gaseasca atatea scuze din contra toata lumea era de parere ca trebuie arsa pe rug. (nu o cunosc personal si nu o simpatizez este doar o comparatie intre reactiile noastre pentru aceeasi vina)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui ligia13
capcaunule, esti rau de data asta!
Si deloc obiectiv...

Nu sunt nici rau, nici subiectiv.
Stiu cum circula oamenii de rand pe DN1 intre Darste si Comarnic. Bara la bara, cu 10-20 km/h. Viteza au doar cei de pe banda opusa.

Daca afirm ca NESIMTIT este cel ce merge pe contrasens pentru a depasi coloana, nu vad unde este rautatea.

Indiferent ce alte vinovatii, neglijente sau sechele am gasi in sistem, in masini, in vreme, in Nibiru samd, Huidu a fost nesimtit, asa cum a mai fost de multe ori in trafic. Nesimtit nu atat pentru ca a incalcat legea, ci pentru ca nu-i respecta pe ceilalti soferi din trafic. Punct.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manon spune:

de acord cu capcaunul! pana la ora asta soferul-tembel a facut trei victime. care n-aveau nicio vina. cu centura sau fara, cu lumini de drum sau fara, au avut nesansa sa le iasa in fata un tembel. nu ma intereseaza cine e, cum il cheama sau al cui este. vreau sa stiu, doar, daca e mai presus de lege...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

am sa imi atrag si eu antipatia sustinatorilor lui Huiadu, dar cam cum sa fii , pe langa ca iti bati joc de ceilalti fraieri care merg in coloana si tu smecher iesi din rand ca nu e de tine asta, dar totusi cum sa faci asa ceva stiind ca ai in masina pe cei doi copii ai tai si sotia (daca de bona nu-ti pasa si nici de alte masini care pot veni oricand pe sensul lor de mers, corect , regulamentar).Posibil stiind ca ai masina puternica ce te protejeaza nu-ti mai pasa de restul .Asa ca asa cum s-a mai spus , nu Huidu a avut ghinion ci cei din logan care nu au avut nici o sansa.Nu neg ca si ei au avut partea lor de vina (daca nu purtau centura cum s-a mai spus ), dar cred ca desnodamantul ar fi fost acelasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

inca ceva...se pare ca vor sa-l scape si sa nu faca nici o zi de puscarie, cum ar fi normal dupa mine, dar pe cei 3 care au murit i-a intrebat cineva daca vor sa moara cu suspendare?
Pacat de ei...ca la noi in tar daca esti " vedeta " scapi chiar daca omori 3 oameni, dar daca ar fi fost unu dintre noi, am fi putrezit in inchisoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Na, ca am sters din greseala postarea. O repun.

S-au gasit o multime de vinovati:

  • medicul, pentru ca i-a dat liber la sofat (desi imi imaginez perfect scena din cabinet: Huidu batandu-l la cap intr-una sa-i dea avizul, medicul speriat ca daca nu i-l da va fi facut praf la Cronica);

  • politia, pentru ca traseaza linii continue;

  • Basescu&Co (sau Nastase&Co, sau Tariceanu&Co) pentru ca n-au construit autostrada;

  • firma Renault, pentru ca nu face Loganuri capabile sa reziste impactului cu un Mercedes;

  • pasagerii Loganului, din varii motive (pentru ca circulau prea incet, pentru ca n-au avut toate farurile aprinse, pentru ca n-au avut cu totii centura, pentru ca erau prea batrani samd);

  • populatia, pentru ca ocupa in coloana benzile pe care vor sa circule vedetele;

  • iarna, pentru ca a venit mai devreme decat prevede legea, cea cu cauciucurile de iarna;

  • din nou Basescu&Co; pentru ca ne fac viata grea, sporind implicit nervozitatea in trafic;

  • Badea, pentru ca l-a blestemat pe Huidu;

  • timpul, pentru ca traim in secolul vitezei si Huidu trebuia sa se grabeasca;

  • multi altii;


Si s-a gasit doar un singur nevinovat:
  • Serban Huidu;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

stati asha!
Pe asta cu coloana de unde ati scos-o?
M-am uitat si io 10 min aseara la TV pe O Antena si era un mesaj pe ecran de la un martor cum ca nu a intrat in depasire, nu a iesit din coloana, pt ca nu era coloana...pur si simplu a intrat pe contrasens fara motiv si de aici pornind consider ca sunteti rautaciosi!

Adica daca " e doar neadaptarea vitezei "...eu zic ca asta oricui i se poate intampla, ca e vedeta sau nu....



Mergi la inceput