Ghinionul lui Huidu

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Nu va face puscarie, multi altii mai "cu bani" ca el sau din potriva, mai fara bani si relatii n-au facut..cert e ca asta e sfarsitul lui ca realizator Tv..Ar fi culmea ca in emisiunea de miercuri sa-l vezi iar hlizindu-se cu Gainusa de nus ce balbe de la tv...Cum ziceam, nu mi-as dori sa fiu in pielea lui..sa am trei persoane pe constiinta...In imaginea publica, cu sau fara culpa ramane stigmatizat..ramane catalogat un CRIMINAL...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

pe DN1 e coloana de cel putin 10 ani duminica.
ma indoiesc ca tocmai atuci a fost exceptie. Noi plecam mereu seara tarziu ca sa prindem cat mai putina coloana...daca plecam inainte de 8 seara pana dupa comarnic mergem ca melcu. Si mereu sunt cel putin 25 de smecheri care depasesc coloana. Unii depasesc si prin dreapta ca ei sunt si mai smecheri. Saptamana de saptamana. Invariabil.



Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii


Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Pe langa subiect, nu am putut sa nu observ nr. de la masina lui Huidu "LOL"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Pai da..pt ca el mereu trata viata asta in ras..pt el totul era o gluma..pana in iarna trecuta cand era sa mierleasca..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy

inca ceva...se pare ca vor sa-l scape si sa nu faca nici o zi de puscarie, cum ar fi normal dupa mine, dar pe cei 3 care au murit i-a intrebat cineva daca vor sa moara cu suspendare?
Pacat de ei...ca la noi in tar daca esti " vedeta " scapi chiar daca omori 3 oameni, dar daca ar fi fost unu dintre noi, am fi putrezit in inchisoare.




daca e de murit "cu suspendare" poate zice omu...hai treaca de la mine, mor si eu un pic, acolo in acte... dupa care revin la ale mele de zi cu zi... treaba e ca moartea e definitiva si ireversibila....si nu doar vedetele scapa basma curata in astfel cazuri...in general cei care provoaca accidente cu victime scapa, pentru ca: "nu a fost cu intentie", "nimeni nu vrea sa omoare pe nimeni, "ceasul rau". "mortul nu il mai intoarce nimeni si nimic de la groapa" etc...tot felul de motive care te umplu de scarba



Nina, 31s+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saskia spune:

Ca era coloana ca nu era, ca avea viteza, ca nu avea, totul paleste in fata faptului ca era pe contrasens. Ce cauta acolo, asta e principalul, ca eu, tu sau altii ne vedem civilizat de drum si vine unul si ne omoara nevinovati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul lui ligia13

stati asha!
Pe asta cu coloana de unde ati scos-o?
M-am uitat si io 10 min aseara la TV pe O Antena si era un mesaj pe ecran de la un martor cum ca nu a intrat in depasire, nu a iesit din coloana, pt ca nu era coloana...pur si simplu a intrat pe contrasens fara motiv si de aici pornind consider ca sunteti rautaciosi!

Adica daca " e doar neadaptarea vitezei "...eu zic ca asta oricui i se poate intampla, ca e vedeta sau nu....



Eu si Raducu (22.04.2005)


au murit trei oameni din cauza ca "unu" a intrat pe "contrasens fara motiv" (probabil ca motivul a fost "ca asa a vrut muschiul lui", dar deh "muschiul omului" nu poate fi citat ca martor)....iar rautaciosi sunt altii (adicatelea noi)..."unu" care provoaca moartea a trei oameni e bun de pus pe rana, restul care isi doresc ca astfel de speciemene sa isi controleze potenta la volan sunt aia raii....

Nina, 31s+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Ca tot era vorba de circulatia pe DN1: stam langa Balotesti, deci mergem aproape zilnic pe ruta Balotesti-Otopeni-Baneasa. Sumar saptamana trecuta:
- Luni dimineata: accident in lant la intrarea in Bucuresti, la podul de peste centura (cred ca 50% din accidentele de pe ruta noastra se intampla la acel pasaj)
- Miercuri dimineata: accident pe pasajoul de la aeroport Otopeni, pe sensul de iesire din Bucuresti, dar a fost blocat traficul si pe sensul de intrare
- Vineri dimineata: accident in lant in Saftica, pe sensul de iesire din Bucuresti
- Vineri seara, pe sensul de iesire din Bucuresti: accident in Baneasa (usor) si pe eternul pod peste centura (ceva mai grav, masina busita rau in fata, nu mai putea pleca de acolo)

OK, poate saptamana trecuta au fost ceva mai multe de obicei, media e cam de 2/saptamana. Ma refer la media accidentelor care blocheaza circulatia - masinile raman nemiscate, de unde deduc ca majoritatea s-au soldat cu vatamare corporala, sunt putine cele in care nu se inteleg soferii asupra vinovatiei). Si aceasta medie e valabila cam din septembrie pana prin aprilie. Din pacate. Mai sunt si cele dupa care vezi doar cioburile, dar masinile au tas in afara drumului...
P.s. datele sunt estimari proprii, bazate pe experienta mea.

Imi pare rau ca nu se intelege ca soferia nu e de gluma. Citeam undeva niste sfaturi, si am retinut unul care mi se pare fundamental (chiar daca articolul in sine era scris intr-un limbaj mai amuzant): "Nu mai stati relaxati la volan! Va relaxati acas’. La volan stati în stare de alerta maxima".

Cat despre subiectul de fata: tot dupa experienta mea: va exista un expert care intr-un fel sau altul va ajunge la concluzia care se vrea sa se ajunga... caz inchis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Eu vin zilnic Buftea Bucuresti si nu exagerez cand spun ca nu e zi in care daca sotul nu e atent sa fim in pericol de accident.
Se depaseste aiurea. Se trage de volan fara sa se tina cont ca in partea stanga e alta masina. Chiar in dimineata asta un pusti in jeep era sa ne accidenteze. Drumul se ingusta si in dreapta noastra a tras stanga de volan, brusc fara sa semnalizeze fara sa se uite ca vin masini.. Sotul a claxonat imediat si pustiul s-a redresat dar a urcat cu o aripa pe trotuar dupa care ne-a depasit in troba. Sotul meu a mers in paralel cu el si ne-am uitat la el si ne-am infiorat, era un copil la volanul unui bolid.
Tot asa s-a intamplat si in week-end cu alt jeep care era sa intre in noi. Era plin de pusti , de baietei si de fetite si sincera sa fiu ma indoiesc ca cel de la volan avea 18 ani. Ii dadeam lejer 15 lui si oricui din masina. Erau la Piata Charles de Gaulle.
ca sa nu mai vorbesc de stradutele laturalnice, cand se iese de pe ele fara sa se asigure si multe lucruri de genul asta. Iar pe grivitei, intorsul pe trecere si linie continua e deja ceva obisnuit.
Jumatate dintre cei din trafic nu ar trebui sa aiba carnet.

Nu e ghinionul lui Huidu. Si eu am fost o persoana ghinionista si nici in cea mai urata zi, a culmii ghinionului nu am omorat nici macar un om, jur.
Nu conteaza motivul, tragem linie si vedem ca trei oameni au murit. Huidu era la volanul masinii care i-a omorat. Sunt convinsa ca nu a vrut dar asta cumva nu schimba ce s-a intamplat. Oamenii aia tot morti raman, familiile lor tot neconsolate. Durerea e durere. Am un tata si daca cineva l-ar lua de langa mine nu m-ar consola ca mana criminala a fost de vedeta sau nu.
Logan contra jeep. Oamenii aia nu au avut nici o sansa.
Imi placea de Huidu dar consider ca ar trebui mers la inchisoare. Si eu cred ca depasea. Si sunt multe motive sa sprijine teoria asta.
Imi pare rau pentru el dar mai rau imi pare de familiile mortilor. Ai lui Huidu or sa-l vada si azi si maine. Ceilalti nu mai au nici o ora cu cei dragi.


+24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anca Wish

Ieri, la tv, era un avocat cunoscut care zicea ca nicio persoana din Romania care a provocat un accident de circulatie, oricat ar fi fost de grav, nu a facut puscarie. Exceptie facand doar cei care bausera sau care au fugit de la locul accidentului.
Cu siguranta, va primi cu suspendare.


nu numai ca n-a facut nimeni puscarie, ci si mai grav, li s-a dat permisul inapoi



Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput