Ghinionul lui Huidu

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Eu stau si ma intreb, daca era o coloana mare din care Serban a iesit, apasind pe acceleratie si fortind, chiar nu l-a vazut nimeni ??? O coloana presupune o multime de masini, nu ?? Chiar nu sint martori care sa sustina varianta aceasta ??
Si eu circul pe DN1, chiar am patit un accident acolo acum citiva ani, cind mi-am distrus masina (un renault 25), am vazut ce inseamna coloana si cum o gramada de jmecheri ies din linie si merg pe contrasens, dar chiar nu exista nici un martor care sa spuna ce s-a intimplat cu adevarat (exceptind masina din spatele mercedesului lui Serban) ??

Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=DybPQjeBQF0" target="_blank">By an ion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

se merge acum pe varianta deraierii masinii.Asa sa fie , da nu se mai spune nicaieri ca a avut viteza necesara depasirii, ca doar nu poti depasi cu 30 la ora , plus ca soseaua era cum era si nu avea anvelope potrivite, posibil sa nu mai fi putut pune masina inapoi pe sensul lui de mers, dar asta nu-l scuza ca a depasit taind linia continua si a omorat 3 oameni.Daca era doar o avariere de masini , treaca mearga da asa 3 oameni sunt pa sa zic asa, pe ei nu-i mai aduce nimeni inapoi , dar ce conteaza ca nu sunt vedete publice si nu pot musamaliza cazul.Ar fi frumos sa-l vedem peste un timp din nou cum isi bate joc de oameni la tv si radio.


ALICE nu e nevoie sa fie coloana mare, e de ajuns sa fie o masina in fata ta pe care vrei sa o depasesti intr-o zona in care nu ai conditii bune sa faci asta, serpentine, ceata, drum alunecos...
Pentru depasire ai nevoie de o crestere a vitezei ca nu poti sa depasesti ceva ruland incet, si asta cand stii ca asfaltul e alunecos.A fost mai mult decat imprudenta, dar s-a bazat ca are masina puternica, pacat de cei din logan care nu au avut nici o sansa, cu dreptatea de partea lor.Asta cu vais aracu Huidu nu a putut redresa masina, dupa ce s-a bagat pe contrasesc nu-i mai incalzeste cu nimic din pacate.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Prima declaratie a lui Serban ar fi ca a derapat de spate si incercand sa redreseze a intrat pe contrasens. De altfel asta ar fi si declaratia martorilor, cel din spatele Loganului spunand ca s-au trezit pur si simplu cu masina in fata.

Cronica este in pauza, a fost declarat oficial. Imi imaginez ca asta ar fi ultima lui grija acum. Risca intre 1 si 8 ani pt ucidere din culpa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

motanik daca era asa, avea viteza mica, ca nu redresezi ceva crescand viteza, nu? Iar la viteza mica impactul nu cred ca era asa mare, pe cand aici e clar ca numai la pas nu circula.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Mie mi se pare mai grav faptul ca li se da permisul inapoi, decat ca nu au facut puscarie. Daca face puscarie, se schimba cu ceva situatia? Victimele revin la viata, sau familiile lor se simt mai bine ? Sa fim seriosi, omul nu este criminal in serie, nu e pericol public , sunt mai multi indivizi care consituite pericol social si sunt bine merci pe strazi, isi bat copii, nevestele pana ajung in spital , si pe astia nu-i baga nimeni in puscarie.
Nu sunt de acord cu ceeace a facut, insa eu nu l-as pune la zid. Repet, omul nu este un criminal, nu stai cu frica ca la noapte vine peste tine in casa si te omoara ca sa-l inchizi. Cred ca sufera suficient ptr ceeace a facut.
Dar faza cu puscaria si luatul capului e pentru satisfactia setei de sange a multora . Sa plateasca, sa pateasca la fel...ma socheaza cata rautate exista in lume.
Sunt pentru suspendarea permisului pe viata , asta da.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Pana cand nu se stabileste cat mai exact ce anume s-a intamplat si cum s-a produs accidentul, ar fi bine sa se abtina lumea de la formularea de acuzatii. Exista atatea variante incat nu poti sa spui daca Serban este vinovat sau nu. Dar asa sunt oamenii, sar ca vulturii fara sa stea prea mult pe ganduri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare

ma intreb cati dintre cei care au comentat aici cazul, si mai ales cati dintre voi sunteti soferi si ati trecut printr-o astfel de situatie?
oare de ce trebuie sa ii agatam eticheta de criminal si sa il judecam doar din ce spun tv-urile? Cati ati fost acolo martori oculari ai accidentului? Sau de ce daca omul are o masina puternica si mai e si vedeta, e vina lui?
Oare chiar nu poate omul sa fie nevinovat in aceasta situatie,chiar daca are antecedente cum spun unii? Are o amenda pentru depasire pe linie continua, e drept ca in aceasi zona, dar asta nu il transforma in criminal!
da, e adevarat ca sunt 3 victime mortale in acest accident, dar nu cred ca Huidu a pornit spre casa cu toata familia lui in masina cu gandul sa ucida 3 oameni in drumul sau spre Bucuresti! Trebuie sa pornim de la prezumtia de nevinovatie , ca in orice caz de acest fel, dar aici repede s-a pus eticheta de criminal unui om care este implicat intr-un accident! Tipic romanesc, bazandu-ne pe ce spun altii si pe presupusuri , deja l-ati judecat si chiar si achitat!

Cred ca rautatea si invidia isi spune cuvantul la felul cum au reactionat multi roman dandu-si cu parerea.Daca nu era Huidu sigur nu era atata valva.

Nu zic ca nu sunt nebuni la volanul unor bolizi pe drumurile din tara, din pacate in iulie am avut si noi ocazia timp de 3 saptamani sa fim martori oculari la 2 accidente mortale, ba am dat si declaratii intr-un caz in care soferul era aproape sa fie linsata, desi nu era vina lui, dar cel mai simplu era sa il declara vinovat pe el decat pe cel decedat! Desi era clar vina batranei ce a trecut pe langa trecerea de pietoni.Dar multi au sarit la gatul soferului ca era mai usor de luat la intrebari decat saraca femeie care a trecut prin zona interzisa strada!

Nu sunt fan Huidu, dar ma revolta atitudinea unora, care habar nu au ce inseamna sofatul, sau multi au permise ca tot era la moda cand le-au luat,dar nu au fost niciodata in asemenea situatii isi dau cu parerea doar de dragul de a scrie!

Ba mai mult, pana si politia a spus ca a fost un derapaj in aceasta situatie, deci clar omul nu a facut cu intentie un accident.

Dumnezeu sa ii odihneasca pe cei decedati!Putere multa familiilor sa treaca peste aceasta tragedie!

Si familiei lui Huidu recuperare rapida si lui Huidu multa putere sa
poata duce toata viata aceasta povara , care nu este deloc usoara si nici nu o dorim nimanui.Nu este usor sa stii ca ai in spate sfarsitul tragic al celor 3 oameni, care puteau fii chiar rudele sale!Sunt sigura ca ar prefera sa faca ani de inchisoare decat sa traiasca o viata intreaga cu acest cosmar de a stii ca au decedat 3 oameni intr-un accident in care ai fost implicat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Cat despre dreptul de a conduce in cazul unei afectiuni,la fel mi se pare ca lumea judeca mult prea superficial, adica in felul asta toti oamenii cu afectiuni cardiace nu ar trebui sa mai conduca, daca fac un infart la volan, nu? Sau daca doamne fereste stranuti si pierzi controlul masinii? Cine e racit sa nu se mai urce la volan....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

cred ca mi-o iau pana la urma, da nu ma pot abtine.Fara suparare
Daca e vinovat sau nu...nu cred ca mai e intrebare .Doar nu or fi tot mortii de vina , ca de obicei.Ce cautau cu masina tocmai atunci sa-l incurce.Dar daca ar fi fost rudele voastre in masina aceea , fara nici o sanasa, nu stiu daca tot asa ati fi vorbit.El daca nu pateste nimic acum, ca vezi doamne nu a vrut (dar a stat in puterea lui sa fie altfel, pe cand ceilalti au fost luati ca din oala), el isi va trai viata mai departe bucurandu-se de copii, tot, pe cand ceilalti nu mai pot si nu din vina lor.Iar asta nu-l face cu nimic mai putin vinovat decat altii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Este o mare nenorocire pentru toti cei implicati in accident. Doamne fereste de asa ceva !

Mergi la inceput