Ghinionul lui Huidu

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Dar daca te-ai afla tu in ipostaza de a omori din culpa si toata lumea s-ar grabi sa te acuze, cand poate ca tu nu esti vinovata? Cum te-ai simti atunci?


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Citat:
citat din mesajul lui olim

nu cred ca Huidu a pornit spre casa cu toata familia lui in masina cu gandul sa ucida 3 oameni in drumul sau spre Bucuresti!

dar niciunul din cei care fac accidente grave nu vor sa omoare oameni.
e mult mai simplu: nu le pasa. sau stiu ca au masini bune si, in caz de impact, sunt protejati. ori si-au facut un obicei din ocolirea regulilor.

mie imi era f simpatic SH, insa acum ma gandesc cam cum l-ar face el praf in cronicutza pe un altul care ar fi facut acelasi lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Rusinicaaaa....rusinicaaaaa...







"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca. Ci sa inveti sa dansezi in ploaie."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy

se merge acum pe varianta deraierii masinii.Asa sa fie , da nu se mai spune nicaieri ca a avut viteza necesara depasirii, ca doar nu poti depasi cu 30 la ora , plus ca soseaua era cum era si nu avea anvelope potrivite, posibil sa nu mai fi putut pune masina inapoi pe sensul lui de mers, dar asta nu-l scuza ca a depasit taind linia continua si a omorat 3 oameni.Daca era doar o avariere de masini , treaca mearga da asa 3 oameni sunt pa sa zic asa, pe ei nu-i mai aduce nimeni inapoi , dar ce conteaza ca nu sunt vedete publice si nu pot musamaliza cazul.Ar fi frumos sa-l vedem peste un timp din nou cum isi bate joc de oameni la tv si radio.
ALICE nu e nevoie sa fie coloana mare, e de ajuns sa fie o masina in fata ta pe care vrei sa o depasesti intr-o zona in care nu ai conditii bune sa faci asta, serpentine, ceata, drum alunecos...
Pentru depasire ai nevoie de o crestere a vitezei ca nu poti sa depasesti ceva ruland incet, si asta cand stii ca asfaltul e alunecos.A fost mai mult decat imprudenta, dar s-a bazat ca are masina puternica, pacat de cei din logan care nu au avut nici o sansa, cu dreptatea de partea lor.Asta cu vais aracu Huidu nu a putut redresa masina, dupa ce s-a bagat pe contrasesc nu-i mai incalzeste cu nimic din pacate.


Ca sa depasesti o masina sau cite or fi ele pe asfalt alunecos, cu masina in care se afla familia ta intreaga, cu cauciucuri de vara, apasind pe acceleratie la blana - trebuie sa fii nebun, ori daca asta a facut Serban, atunci il putem cataloga fara drept de apel.
Ca sa depasesti o masina nu iti trebuie 90 km la ora, acum fireste, depinde de multi factori, si asta o stiu toti soferii !
Eu am o masina tanc, asa cum se tot spune pe aici, am trecut prin citeva episoade de depasiri la mustata, ca deh, sotul meu conduce mai sportiv, dar cind masina patineaza pe drum alunecos poti avea tu si mama masinilor bengoase, ca tot balet faci cu ea pe sosea !!


Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=DybPQjeBQF0" target="_blank">By an ion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Am aflat si eu azi de accident si intamplator am dat de subiect pe forum ... am citit din comenatriile vostre din urma: unele de bun simt, altele foarte inguste.

Ii inteleg PE DE O PARTE pe cei care-l condamna pe Huidu si propun fel de fel de masuri. E vinovat, pt. ca nu avea ce cauta pe contrasens daca era linie continuua - ca asa am inteles, ca ar fi fost linie continuua, nu?
PE DE ALTA PARTE - nu inteleg cum X sau Y, poate vorbi cu asa vehementa despre pedeapsa, cand ei n-au fost de fata si nu stiu exact conditiile si factorii ce au dus la accident?

EU nu-mi permit sa condam pe NIMENI, cand nu stiu exact ce s-a intamplat si din ce cauze

Spunea cineva aici: "voua nu vi s-a intamplat niciodata sa faceti o greseala? la volan? sau in alta parte? a luati vreo hotarare pripita?".

Serban Huidu a facut o greseala, ca sunt convinsa ca nu a intrat pe contrasens hotarat sa omoare primii muritori, care-i ieseau in cale.

Motive sunt multe - mie una cand incep sa urle copiii in spate, ca vor mai repede acasa ca le e foame, vor pipi, somn, ii doare degetul mare de la piciorul stang, etc -- urlete asa, fara oprire -- imi urca sangele la cap, urlu si eu sa inceteze, incerc sa-i calmez pe ei si pe mine, ma gandesc la accident -- de fapt, nici nu vreau sa ma gandesc la ce-i mai rau.
Nu zic ca lui ii urlau copii in spate (ca avea cine sa-i potoleasca, sotia, bona), insa daca el a hotarat sa depaseasca, a avut un motiv.
Oricine poate lua candva o hotarare nepotrivita.
Eu pot intelege asta.
Adevarat e, ca acest motiv si hotarare au costat viata unor oameni, e pacat, sunt sigura ca si lui ii pare rau si oricarui om normal, i-ar parea rau -- trebuie totusi cumva sa plateasca.

Accidente se pot intampla insa oriunde si oricand, cade un copac lovit de furtuna pe masina in care te afli sau mai stiu eu ce - cade un ghiveci de la un balcon in capul tau - normal ca trebuie cineva penalizat/pedepsit, insa tinand cont si de circumstante - nu poti sari sa linsezi pe cineva, fara sa afli toate povestea

Mai grav mi se pare accidentul sportivului negru, omorat intr-un club de un individ suparat. Aici a fost o fapta rea, voita si resp. merita pedeapsa maxima.

Pledez pt. pedeapsa si in cazul Huidu, insa una mai mica 1-2 ani inchisoare, fapta nu a fost premeditata.
Daca face 7-10 ani inchisoare, ce va aduce familiei victimelor asta?
Huidu si familia sa sunt destul de pedepsite.
La TV oricum nu mai are ce cauta, e de bun simt si eu cred ca n-o sa ma apara

Trist mi se pare, ca sistemul nostru minunat, favorizeaza mai mereu pe cei "cunoscuti, bogati, cu pile..." si . la final vedetele scapa fara vreo zi de inchisoare, iar oamenii de rand, zac ani de zile in celule
Asta nu e drept

Edit: pe langa o pedeapsa cu privare de libertate sunt si de acord (ca am mai citit o parere) sa nu i se mai dea dreptul sa conduca (daca nu pe viata, macar pt. o perioda lunga de timp) -- ca am inteles ca a mai fost implicat si in alt accident.
Mi se pare o masura mai indeptatita decat n-spe ani inchisoare, pe care cu siguranta ca nu-i va face
1 an in inchisoare, da bun -- viata in celula nu e cu siguranta o fericire, plus cazierul - e o pedeapsa suficienta pt. el si familia sa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

roxy, nu cred ca Serban nu va avea mustrati de constiinta toata viata, si chiar se va bucura de viata asa cum spui tu.
Nu cred ca e chiar asa usor sa uiti un accident de acest fel.
Nu iti doresc niciodata sa treci prin asa ceva.
Eu am trecut in anul 1997 printr-un accident de circulatia, masina din fata noastra a lovit un om beat, noi eram imediat in spatele lor, am avut noroc ca nu am trecut si noi pe langa el, pe atunci prietenul meu a intrat direct intr-un sant de vreo 2 m adancime.Dar crede-ma ca dupa multe consilieri psihologice, tot nu am uitat total accidentul, sunt sofer de 12 ani, si tot imi aduc aminte de acel accident de cate ori aud sau vad altul.Si nu am avut nici o vina!Deci nu e chiar usor sa traiesti fara nici o proble,a.Nu vreau sa ma gandesc cum e sa fii si implicat intr-o situatie de acest gen.

Si sa nu uitam , politia a spus clar ca deocamdata este vorba despre un derapaj, nu cum s-a speculat in presa tot felul de ipoteze stupide doar dupa ce au vazut la tv!Omului i=a fugit masina de sub fund, si ca de obicei in acest caz se trage in sens invers de volan, o stim toti care am facut scoala de soferi si care am trecut prin situatii asemanatoare.Nesansa lui a fost exact in acest moment ca pe contransens sa apara un logan,desi masina nu avea viteza foarte mare s=a lovit frontal, iar asa cum spune si Titi Aur la peste 60 de km pe ora este mortal indiferent de masina din cauza traumatismelor toracice!

Eu m-am intors intr-un sens giratoriu derapand pe nisip, norocul meu a fost ca eram singura in sesnul giratoriu.Si nu aveam deloc viteza si intram de 5 ori pe zi in acel sens.Deci sa fim seriosi, oricu se poate intampla.

E usor de vorbit si dat calificative negative de cei care habar nu au ce inseamna soferia si sunt pietoni sau pasageri de mijloace de transport in comun, sau de ce i care au permise luate acum ani de zile si au condus doar la scoala de soferi

Politia a dat declaratii oficiale si a spus clar ca este derapaj, nicidecum ca a depasit colana de masini sau ca a depasit nereglamentar,deci era pe contrasens din acest motiv nu din altul, iar zona era marcata cu linie continua.Iar acum se asteapta ca un expert sa vizeze intreaga dinamica a acidentului, sa vada cauzele producerii, circumstantele si tot.
Poate ca vedetele scapa mai usor in aceste cazuri, dar nici nu cred ca trebuie CONDAMNAT doar pentru ca este vedeta si gata ii dam 8 ani de inchisoare.

Asa cum a spus si absolutaSA NE FEREASCA DUMNEZEU SA TRECEM PRIN ACEASTA SITUATIE, INDIFERENT DE POZITA PE CARE O OCUPAM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Eu zic sa i se dea 16 ani nu 8..ca sa-i razbunam pe toti jmecherii de pe DN1 care depasesc coloane, eventual inca 8 pentru Dna Paunescu care a scapat nepedepsita!

Mi-a placut declaratia lu Teo: acum se aleg adevaratii prieteni!

Dor ei vor astepta sa auda ce are si el de spus inainte sa dea "sentintza"!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Citat:
citat din mesajul lui olim


Politia a dat declaratii oficiale si a spus clar ca este derapaj, nicidecum ca a depasit colana de masini sau ca a depasit nereglamentar,


Tin sa te contrazic, Lucian Dinita, seful Politiei rutiere a spus asta:

"comisarul-sef a precizat ca se profileaza varianta legata de derapaj si intrarea pe contrasens, in conditii de carosabil umed."

Nu ca e sigur derapaj!Imi pare rau ca nu pot urc poze pe forum, ca sa vedeti fix curba in care s-a produs accidentul!Ca a fost derapaj, ca a fost el smecher ca de obicei, cert este ca nu este "ghinionul" lui ci ghinionul celor 3 oameni care au murit!Despre asta e vorba,. au murit 3 oameni!



De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Ce-i drept, e drept: Huidu "plateste" acum pentru toti nesimtitii care ne sfideaza in trafic cu aceste depasiri pe contrasens. Si uneori mai si omoara din noi.
Eu nu stiu cum a ajuns pe contrasens, nu pot spune ca depasea ceva din moment ce nu stiu ca-i asa. Dar pot si eu spune (cum s-a mai spus): Doamne fereste!

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saskia spune:

Gata a inceput musamalizarea, capcaunul avea dreptate...azi e derapaj, la mercedes cu niste sisteme de stabilizare de sta mata in coada si la viteza de melc de 30 km/h a spulberat o masina ca si cum era din bete de chibrit, iar maine sigur batranii din Logan or sa fie de vina ca nu aveau voie sa mearga pe sosea regulamentar, ca venea bolidul vedetei peste ei, e clar, nu au respectat legea sa se dea la o parte, in sant eventual ca la ambulante, masini de pompieri si coloane oficiale .

Mergi la inceput