Ghinionul lui Huidu
Raspunsuri - Pagina 6
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ramiris/ramiris.jpg)
ramiris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui XIO Nu, nu doar asta, poate a fie vorba de inconstienta pura datorita unor leziuni cerebrale. **Fur is for petting*** http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini www.adoptiipisici.ro Nimeni nu ramane virgin, viata tot ne-o trage o data. |
Cumva ca-n cel mai recent episod in Private Practice cand o bolnava de parkinson suferea de reactii adverse ale tratamentului: se dezinhibase total si facea sex cu majoritatea barbatilor care-i ieseau in cale. Avea un fel de impulsuri carora nu li se putea opune.
La ceva de genul asta te referi? La o reactie mai presus de controlul lui? Adica s-ar putea sa nu fie 100% responsabil?
Eu cred ca daca asa este are si momente de luciditate in care realizeaza ca nu e tocmai cu toti boii acasa si in momentele alea orice om normal i-ar spune partenerului de viata: "ia de-aici permisul meu si nu mi-l mai da orice-ar fi"....
Sau poate ma uit eu la prea multe filme...
Oricum daca e cum spui nu cred ca l-a lovit fulgerator acum pentru prima oara....
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/diuna/diuna.jpg)
diuna spune:
Cunosc bine zona si intensitatea traficului de duminica la pranz acolo. Indiferent ce zice maine presa, sau politia, e cert ca nu poate fi vorba de derapaj. Se circula greoi, nu poti prinde viteza decat in depasire. So...eu chiar l-am judecat si condamnat, cu executia ma abtin.
Oricum...rusinicaaaaaaaaaa....!!!!
"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca. Ci sa inveti sa dansezi in ploaie."
![](images/user_woman.png)
b.nica spune:
Sunt curioasa ce comentarii se faceau daca in locul lui Huidu era Mircea Badea.
La cum insista pe varianta agresiva ca modalitate de reactie, este candidat sigur la o experienta identica.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
AkaManah spune:
Da! V-am mintit cu nerusinare atat de mult timp. Sunt S. Huidu!
Acum la lucruri serioase: El Huidu a dat dovada de teribilismul specific vedelor si oamenilor grei de pe la noi. Are masina de top foarte puternica si, poate era a 1000 oara cand facea depasiri de genul acesta. A uitat un amanunt nesemificativ in aparenta: are inca cauciucuri de vara si asta poate fi o cauza complementara a gravitatii accidentului.
De aici se pot trage doua concluzii imediate:
1. ne trebuie cauciucuri de iarna cand mergem la munte iarna
2. Loganul nu e o masina sigura.
Eu pariez pe 2-3 ani cu suspendare dupa 2-3 ani de "instrumentare" a cazului in care se vor invoca diverse precum: black out temporar datorat starii medicale, autoritati vinovate de faptul ca drumul nu a fost asezonat cu nisip, bona a condus, medicul curant vinovat ca nu a sesizat politia ca nu mai este capabil sa conduca, a evitat un grup de caprioare si in final....soferul Loganului e vinovat.
Nu uitati crima a carei autor este sotia lui Adrian Paunescu si ce a patit dupa ce procurorii au instrumetat cazul cu maxima competenta. In Romania se poate cam orice.
Orice adevar trece prin trei faze. Mai întâi este ridiculizat. Apoi i se opune rezistenta înversunata. Abia în faza a treia este acceptat ca fiind de la sine înteles.
"Cred ca acolo unde singura alegere este intre lasitate si violenta, eu as sugera violenta."Mahatma Ghandi
[red]
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ramiris/ramiris.jpg)
ramiris spune:
citat din mesajul lui b.nica Sunt curioasa ce comentarii se faceau daca in locul lui Huidu era Mircea Badea. La cum insista pe varianta agresiva ca modalitate de reactie, este candidat sigur la o experienta identica. |
Badea e agresiv la tv, reputatia lui e ca in trafic este un sofer care conduce deloc agresiv, un conducator auto model. De fapt se si declara impotriva teribilismelor si a reactiilor agresive si periculoase in trafic.
Daca Badea ar fi omorat doi oameni sunt convinsa ca era sfasiat pe forum cu mult mai multa fervoare. Nu ar fi avut circumstantele atenuante ale accidentului la ski, blestemului/ghinionului care il urmareste, al faptului ca e sot model si tata de familie....
Tu crezi ca l-ar fi aplaudat cineva cumva sau ar fi iesit cativa nevbuni sa-l copieze? Nu-ti prea inteleg curiozitatea?
Crezi ca lumea ar empatiza mai mult cu o vedeta care a omorat 2 oameni decat cu alta vedeta care a omorat 2 oameni?!?!
Bettercy spune:
AkaManah, deci propui ca toti oamenii din Ro sa cumpere Mercedes? (La care bineinteles sa nu uite sa-si puna cauciucurile de iarna? )
Eu cred ca am o propunere mai buna: sa-si cumpere tancuri. Macar scapa de grija cauciucurilor de iarna.
b.nica spune:
Se pare ca nu s-a inteles mesajul meu.Serban Huidu are probleme si familia lui trebuie sa inteleaga ca se impune un tratament.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
AkaManah spune:
citat din mesajul lui b.nica Sunt curioasa ce comentarii se faceau daca in locul lui Huidu era Mircea Badea. La cum insista pe varianta agresiva ca modalitate de reactie, este candidat sigur la o experienta identica. |
Comparatia nu e buna: Huidu nu era/este agresiv. Sofatul agresiv nu are nici o legatura cu faptul ca esti sa nu un bataus. Stiu oameni implicati in tot felul de tarasenii agresive care conduc ca ingerasii. Badea e mai mult copilaros decat agresiv. La inceput ma distra, acum cred ca dezvoltarea lui psihica s-a oprit pe la 16 ani.
Orice adevar trece prin trei faze. Mai întâi este ridiculizat. Apoi i se opune rezistenta înversunata. Abia în faza a treia este acceptat ca fiind de la sine înteles.
"Cred ca acolo unde singura alegere este intre lasitate si violenta, eu as sugera violenta."Mahatma Ghandi
[red]
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nadaflorilor/nadaflorilor.jpg)
nadaflorilor spune:
citat din mesajul lui AkaManah Da! V-am mintit cu nerusinare atat de mult timp. Sunt S. Huidu! Acum la lucruri serioase: El Huidu a dat dovada de teribilismul specific vedelor si oamenilor grei de pe la noi. Are masina de top foarte puternica si, poate era a 1000 oara cand facea depasiri de genul acesta. A uitat un amanunt nesemificativ in aparenta: are inca cauciucuri de vara si asta poate fi o cauza complementara a gravitatii accidentului. De aici se pot trage doua concluzii imediate: 1. ne trebuie cauciucuri de iarna cand mergem la munte iarna 2. Loganul nu e o masina sigura. Eu pariez pe 2-3 ani cu suspendare dupa 2-3 ani de "instrumentare" a cazului in care se vor invoca diverse precum: black out temporar datorat starii medicale, autoritati vinovate de faptul ca drumul nu a fost asezonat cu nisip, bona a condus, medicul curant vinovat ca nu a sesizat politia ca nu mai este capabil sa conduca, a evitat un grup de caprioare si in final....soferul Loganului e vinovat. Nu uitati crima a carei autor este sotia lui Adrian Paunescu si ce a patit dupa ce procurorii au instrumetat cazul cu maxima competenta. In Romania se poate cam orice. Orice adevar trece prin trei faze. Mai întâi este ridiculizat. Apoi i se opune rezistenta înversunata. Abia în faza a treia este acceptat ca fiind de la sine înteles. "Cred ca acolo unde singura alegere este intre lasitate si violenta, eu as sugera violenta."Mahatma Ghandi [red] |
propunere legislativa:
1. posesorii de masini "puternice" sa fie subventionati corespunzator trimestrial cu valoarea anvelopelor potrivite sezonului imediat urmator;
2. cine are tupeu sa-si ia logan sa fie impozitat cu diferenta dintre pretul loganului si pretul ultimlui racnet al tehnicii in materie de masini de teren, sumele obtinute vor fi utilizate pentru echiparea vehiculelor mentionate la punctul 1.;
astfel toti vor fi fericiti si multumiti, soferii de "gipane" vor putea rula cum vor si pe unde vor, iar soferii de logane vor spera in inocenta lor ca vor scapa cu viata
![](floare.gif)
Nina,
![](smiley_pregnant.gif)
![](fetita.gif)
en_kvinna spune:
badea ar fi spus ca de vina e basescu. ca n.a terminat autostrazile ca nu.s drumurile bune. de.astea.ar da statul in judecata.
p.s. mie mi.e simpatic mircea badea sa nu se inteleaga altceva.