Ghinionul lui Huidu

Raspunsuri - Pagina 49

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

dar de unde stii tu ca a ucis nerespectand normele de circulatie? Exceptand situatia in care ai fost martor restul e fabulatie a presei pe care cu onor o citesti si tu si noi. Numai ca tu ai dat verdictul ca nu a respectat normele si olim zice stai sa termine politia de cercetat si sa vedem ce zice.

mici aspecte ale drepturilor omului, dar ce mai conteaza acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nadaflorilor

Citat:
citat din mesajul lui ch_dana

Citat:
ce te face sa crezi ca asta ii va afecta cariera?!


Cea de la TV e terminata odata cu accidentul asta. Fie ca isi recunoaste vina, alege sa faca inchisoare (ceea ce ar fi uimitor, dar...nimic nu e imposibil) si atunci Gainusa va trebui sa gaseasca alt partener, fie ca nu, caz in care cine crezi ca il va mai urmari criticand autoritatile, atunci cand el a eludat legea ?

Eu urmaream (cand aveam timp) Cronica Carcotasilor. Daca el va mai fi co-prezentator la ea, nu o voi mai face. Imi e greu sa mai am macar simpatie pentru un om care a incalcat (sau eludat, in cazul in care va mai aparea la Cronica) legile avand drept consecinta moartea unor oameni. Ca sa nu mai vorbim ca-si avea si familia in masina.

Dana & Amelia (21.06.2011)


in showbiz isi poate continua cariera pe orice pozitie, nu e obligatoriu sa apara pe sticla, iar gainusa daca nu ii mai tine cronica fara huidu se va reorienta si el tot in zona, au resurse nu ii plang...

a mai fost un caz controversat, tot cu un accident de masina, imi scapa numele televizionistului, apare pe la antene... i-a murit iubita in accident si "gura lumii" zicea ca el a fost la volan... ancheta la fata locului a concluzionat ca "iubita" era la volan... nici pe acesta nu l-a scos scandalul de pe sticla tvurilor...se tot da in spectacol prin diverse showuri in calitate de invitat....

iar pe masura ce trecea timpul oricum trebuiau atat el cat si gainusa sa se reorienteze ca stil si ca aparitii, ca deja formatul si stilul nu-i mai prindea



Nina, 31s+,



mihai mitoseru
a luat 3 ani cu suspendare
si atat

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +36 Matei Ioachim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Pai tot de-acolo de unde stitzi si voi ca...a derapat!Sau mai stiu eu ce alte chestii,in afara de teribilism!

Si ...el a recunoscut ca e vinovat,sau...la ce fel de vinovatzie s-a referit ?

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lia73
mihai mitoseru
a luat 3 ani cu suspendare
si atat



Eu stiu ca oficial cel putin Mihai Mitoseru nu era la volan si nici macar nu a fost judecat, de unde pedeapsa cu suspendare, pentru ce?
S-a sustinut ca prietena lui, cea care a si murit in accident, era cea care conducea masina.

In caz de accident daca nu este evident ca cel care era la volan e vinovat de ceva (e baut, are permis suspendat sau nu are permis, a fugit de la locul accidentului, sunt dovezi clare ca a incalcat regulile de circulatie, nu supozitii) si mai ales este la prima abatere penala este o unzanta sa se dea pedeapsa cu suspendare. De-aia se cheama accident si nu crima cu premeditare, nu a fost facut cu intentie si nu poti pune semnul egal intre un criminal si un sofer care provoaca un accident, oricat de mult te-ar revolta inconstienta si teribilismul.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Conform codului penal vinovatia are mai multe forme. Inclusiv culpa. Culpa nu inseamna premeditare (asta se numeste la noi intentie directa) dar este o forma de vinovatie.

Accidentul fara nici o forma de vinovatie nu se pedepseste deloc. Ca sa existe o infractiune, trebuie sa existe vinovatie, intr-una dintre forme. Huidu este vinovat, este o forma de vinovatie acolo, nu este intentie directa, nici macar indirecta, dar este culpa.
Este vinovat si va plati. Ca este realizator de emisiuni, merge in baruri sau batjocoreste lumea, ca nu place unuia si altuia e fix piticul. Pentru ceea ce a facut, dupa un proces si aplicandu-se legea, va plati chit ca ne-ar placea noua sa ia 10 ani si ia unul sau primeste 2 ani si ne-ar placea sa primeasca cu suspendare. Bine ca nu ne intreaba nimeni :)

Uite mai jos formele de vinovatie dar e mult de citit si mai mult de aplicat in spete pana sunt clare.

http://www.euroavocatura.ro/articole/214/Formele_de_vinovatie_in_dreptul_penal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Parerea mea e ca medicii nu trebuia sa ii permita lui Huidu sa conduca o masina.
Este un om bolnav, care a fost considerat sanatos si iata ce-a iesit !

Singurul lucru bun care se mai poate face acum, este ca alesii nostrii sa dea o lege de interzicere a sofatului, pt oamenii care au suferit accidente la cap si altor bolnavi care risca sa aiba o criza chiar la volan.





allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Dana nici macar nu am zis ca a derapat. singurul lucru cert este ca Huidu fiind la volan a lovit o alta masina si din pacate 3 oameni au murit. Asta e si vina pe care si-a recunsocut-o , ca nu era nebun sa zica ca a condus altcineva masina si nu a fost el de vina.
Acum ce a determinat accidentul mie uneia nu imi e clar deloc. Nu exista o declaratie coerenta a politiei iar martorii nu au mai prididit sa-si puna gluga in cap. Recunosc ca fiind departe informatiile mele sunt limitate doar strict ce am citit in presa scrisa de pe net (nu am access la TV-ul romanesc).
In momentul in car politia iese si zice ca am descoperit ca in urma masuratorilor/declaratiilor martorilor , Huidu a intrat in curba cu 100/h si a mai si depasit coloana (apropo coloana asta e un mit al presei ) mai discutam despre pedepse si legea romana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marina
Recunosc ca fiind departe informatiile mele sunt limitate doar strict ce am citit in presa scrisa de pe net (nu am access la TV-ul romanesc).



Sa-ti spun: cred ca 100% din cei ce scriu aici au exact aceleasi surse, chit ca-s binisor mai aproape ca tine (or fi si mai departe, da nu ma pricep). Chestia cu Tv-ul...nici o paguba, accesul la posturile romanesti este mai mult un dezavantaj, decat ceva util.
In momentul asta se efectueaza expertize tehnice. Inteleg ca specialisti in domeniu studiaza dupa forta impactului vitezele celor doua auto, se refac masuratori in functie de pozitia impactului. Martorii trec iar pe la Politie.
Prin urmare, ceea ce se discuta aici este, vorba regretatului Pittis, "vanare de vant"
Lucrurile nu vor sta mai bine nici dupa varianta oficiala. Cei care au (si si-au exprimat deja) parerea ca Huidu mergea supersonic pe contrasens ca orice ghertoi cu mertan, vor spune ca au intervenit pilele, daca rezultatul este altul decat cel enuntat de ei. Deja de ta-su lui Huidu am vazut vorbindu-se, ma mir ca a scapat cel al Cristinei, sau n-am vazut eu.
Asa ca ma gandesc: asta e, pe un forum orice e posibil. Si inca asta-i unul civilizat!

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Citat:
citat din mesajul lui olim

Si in acest caz, ce ma deranjeaza ca se condamna acest om din perspectiva pamfletistului sau carcotasului Huidu, nu din prisma omului , tatalui, sotului Serban Huidu.Da, a gresit, a recunoscut, a ajutat financiar o familie si se pare ca si pe celalalte doua,


Tu cand afirmi cele bolduite de mine, nu tot dupa presa te ghidezi??? Eu daca il acuz, o fac pentru ca am vazut declaratia unor politisti care spuneau clar ca mai avusese incidente in trafic, si, daca-mi aduc bine aminte, chiar el a recunoscut asta. Deci e clar ca nu era un sofer prudent. Atat. Care au fost circumstantele accidentului nu pot spune ca nu am fost acolo sa vad, vom afla asta din declaratiile politiei la finalul expertizelor. Pe mine nu ma intereseaza nici cat negru sub unghie ca-l cheama Huidu sau Xulescu si de cate ori apare sau nu la TV. Pe mine ma intereseaza SOFERUL care a pus in pericol vietile altora, putea sa fie orice cetatean la volan, era fix acelasi lucru.
La fel de mult ii condamn si pe cel care a calcat un tanar pe trecere in Timisoara, si pe cel care a omorat-o pe Laura Stoica si familia ei, si pe cel care a calcat o vecina de-a mea pe trecerea de pietoni cu muuuulti ani in urma, si pe toti cei care provoaca astfel de accidente. Singura diferenta e ca celorlalti nu le stiu numele, dar asta nu-i face mai putin vinovati.
Tu spui ca ar trebui sa ne punem in locul lui Huidu. Dar TU ai INCERCAT macar sa te pui in locul familiilor victimelor? Cum te-ai simti, daca, Doamne fereste, ai primi un telefon spunand ca o ruda foarte apropiata tie a fost ucisa intr-un accident rutier in care nu a avut nicio vina? Incearca sa empatizezi doar pentru o secunda si ai sa vezi cat e de cumplit.
Eu nu zic ca mie nu mi se poate intampla sa provoc un accident, de exemplu. Doamne fereste de asa ceva!!! Dar sunt cat pot de prudenta si incerc sa evit situatiile periculoase atunci cand sunt la volan.
Edit: Felicitari pentru fetita, te astept sa revii la odiseea noastra, daca vrei!

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 27+ cu
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

N-am vazut nicaieri in presa(nici n-am citit prea mult de fapt),dar stie cineva daca cei din Logan aveau centurile puse?



mami de Joshulin scumpilin

Mergi la inceput