Ghinionul lui Huidu

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

www.evz.ro/detalii/stiri/serban-huidu-va-fi-transferat-la-bucuresti-950057.html#ixzz1b3SvvXFs br / EVZ.ro " target="_blank">Regret enorm. Dac#259 a#537 putea da timpul înapoi. Am contactat familiile lor. Le vom ajuta cât putem. Din p#259 cate, nu pot aduce înapoi ce au pierdut , le-a transmis #536 erban Huidu, printr-un sms, colegilor s#259 i de la Prima TV. br / br / Citi#355 i mai mult: #536 erban Huidu, prima declara#539 ie dup#259 accident: „Regret enorm. Din p#259 cate, nu pot aduce înapoi ce au pierdut“ - Actualitate > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/serban-huidu-va-fi-transferat-la-bucuresti-950057.html#ixzz1b3SvvXFs br / EVZ.ro

Deci nu cred ca Huidu chiar este indiferent la ce s-a intamplat ieri dimineata in acel accident!Totusi este si el om, si a trecut anul trecut pe langa moarte, are si el 2 copii.
Si oricum cei 8 ani de inchisoare pe care ii prevad majoritatea televiziunilor nu cred ca ar ajuta cu nimic familiile victimelor!Si nici nu ar face din Huidu un sofer mai bun.
Eu cred ca trebuie toti sa ne ne punem multe intrebari ca soferi, sa ne incredem mai putini indiferent daca conducem loganuri sau asa zisi bolizi, ca pana la urma sunt masini cu un grad ridicat de confort si securitate, nimic mai mult, si SA NU JUDECAM CA SA NU FIM JUDECATI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Citat:
citat din mesajul lui nadaflorilor
dar sa respecte legea, indiferent de infractiune sau abatere
(cum vreti sa-i spuneti), unde e lege nu-i tocmeala

Pai legea se va respecta, in functie de expertiza acum, expertiza e cea care poate spune orice si daca ea ar spune ca Huidu nu ar fi putut evita accidentul, iar loganul ar fi putut evita accidentul, a cui ar fi vina? legea s-ar aplica exact conform expertizei... practic, totul va depinde de cat din vina va vrea el sa recunoasca, si eventual cat de departe vor fi dispuse rudele victimelor sa mearga ("batalia" s-ar duce in expertize/contraexpertize).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AkaManah spune:

Eu ca sofer il pot intelege pe undeva pe SH. Nu aprob stilul sau de condus dar, undeori, la noi e foarte greu sa ramai responsabil cand efectiv nu poti circula civilizat. Un drum Alba-Bucuresti in 5-6 ore, un drum Alba- Piatra Neamt in 4-5-6 ore....te cam saturi. Chiar si eu care ma consider un om responsabil mai depasec pe linie continua acolo unde e trasata aiurea cand ma satur sa stau in coada cuiva care nu are ce cauta pe un drum asfaltat. Pana la urma, cand ai o viteza medie de 45-50km/h obosesti, esti agasat si...gata accidentul. Inca un exemplu- pana la mare eu fac in medie 10 ore (600km). Daca as merge dupa regului as face 15 pe putin. Oare autoritatile nu sunt autori morali al miilor de accidente din tara asta? Oare daca ei fura, ne fura sansa de a trai civilizat nu ar trebui trasi la raspundere? Sunt intrebari retorice, fara solutie dar...la un moment dat ajunge. Hiudu e vinovat dar e, in acelasi timp, doar unul dintre victimele Romaniei de azi.Orice adevar trece prin trei faze. Mai întâi este ridiculizat. Apoi i se opune rezistenta înversunata. Abia în faza a treia este acceptat ca fiind de la sine înteles.

"Cred ca acolo unde singura alegere este intre lasitate si violenta, eu as sugera violenta."Mahatma Ghandi
[red]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saskia spune:

Da asa e, de vina sunt aia din Logan ca mergeau pe unde trebuiau sa mearga si Huidu saracutul, traumatizat de viteza la care a spulberat oameni trebuie consiliat psihologic voi va auziti ce spuneti?

Kariguld, prin Germania, daca unul spulbera pe unii pe autostrada ca baga el viteza nelimitata cum e la voi, tot asa se intampla? aplauda nemtii, ca ce tare e, avea mertan smecher? Incredibil, nici nu ma mai mir de ce nimeni nu intreaba de bietii morti!

Numai Huidu e important.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saskia spune:

Akamanah ia intreaba tu pe cineva din vestul Europei cat se sta in ambuteiaje pe autostrazi, nu pe drumuri de tara! Si toata lumea stie ca asta e situatia, si au drumuri cate vrei, dar nu mai merge nene, sunt multe masini, si multi oameni, acu trecem de 7 miliarde. Si au si autostrazi suspendate si cateodata stai in trafic cu orele, unii in fiecare zi, venind de la slujba! Care nu vor ,se duc cu trenul, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

daca nu era Huidu ci vecinul din colt sigur nu-l saracea nimeni...sunt familii distruse din cauza lui asa ca acolo e durerea cea mare! Dumnezeu sa aiba insa in paza atat familiile victimelor cat si familia lui Huidu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

"Martorul" cu gluga mi se pare un mitoman de un penibil incredibil...
Orice numai fan Huidu nu sunt in cazul asta si cred ca s-a vazut din postarile mele insa mi se pare asa o facatura "declaratia".
Si-a luat copii din jipan si nu spunea decat "masina mea, masina mea".

Eu nu pot crede ca s-a putut intampla asta, nu cred ca Huidu la momentul ala (admitand ca era capabil sa judece limpede) putea sa-si faca griji legate de masina. Pentru mine fragmentul asta pune toata veridicitatea marturiei la indoiala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Saskia, mare dreptate ai! la noi sunt inca mofturi fazele cu ambuteajele si lipsa parcarilor. Am vazut si eu dincolo nebuneala, blocajele, acolo unde sunt sosele si paecari de nici nu visam noi nici in 100 de ani de acu inainte.
Lipsa de respect crasa, asta a fost...sa ne fereasca DD pe toti de asa experiente indiferent de care parte am privi! Iar ca tata si sot...
si eu cred ca aici se sfarseste cariera lui cel putin in forma directa cu publicul. Daca va mai avea tupeul sa apara chiar m-am inselat total asupra lui. Cat despre cam toti care discuta pe la tv, nu sh, dar parca asita, chiar si antenele incearca sa il scuze. Nici bine nu s-a petrecut tragedia si toti au sarit cu posibilitatea existentei a unor sechele de la accidentul de ski. De parca asta il face mai putin vinovat.Cumplit, oricum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul lui olim

......
si da , probabil nu este un sofer model Huidu dupa unii, dar cred ca politia ar trebui sa ia masuri mai stricte in aceste cazuri, cum este in alte tari.Codul rutier trebuie sa clarifice aceste aspecte, nu opinia publica sau televiziunile!exista un text de lege, prin urmare codul rutier a clarificat, politia trebuie sa-si faca treaba respectand litera legii, opinia publica are tot dreptul sa ceara aplicarea legii, despre asta vorbim aici nu povestim telenovele, e curios cum de unora li se pare normal ca legile sa fie respectate in totalitate prin tarile de adoptie, iar cand vine vorba de romania devin foarte selectivi si acuzatori la adresa opiniei publice traitoare in aceasta tara...standarde duble ?!!!...sau ce!!!

aaa mi-am adus aminte atitudiniilor de genul asta li se potriveste zicerea starului lor preferat: Rusiniiiica!!Nina, 31s+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

Lasa ca am vazut eu destui si aici, care, in situatii de blocaj pe autostrada, depasesc coloanele pe banda din dreapta, care e oricum separata de benzile propriu-zise prin linie continua... Si,vezi-Doamne, nu aveau numere de strainezia, ci erau masini tari conduse de localnici, cel mai probabil."I'd rather walk in the dark with God
Than go alone in the light;
I'd rather walk by faith with Him
Than go alone by sight."

Mergi la inceput