Dulceturile si papanasii de 4 ani (439)
Raspunsuri - Pagina 17
Yaia spune:
Bei, ce butoaie aduceti voi aici azi? Eu nu am chef de butoi! Eu vreau distractie, ca trecem din scutece in jeansi si ne sta grozav!
Si mai facem si bostan decupat diseara!
Sanatate multa tuturor bolnavilor, sper sa scapam si noi ca au copii muci multi si cam verzi, tati cu durere in gat si de cap, tudor ca si pe el l-ar deranja gatul...
SANATATE MULTA tuturor si un
special pt. Valentina! Putere!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Andries spune:
Ta...na...na..na
fetelor va multumesc pentru urari!!
Mirciulix e baiat mare!! De vineri stia ca "maine e ziua mea", iar sambata dimineata mi-a spus foarte serios: "mami, azi e maine si am 4 ani!" 
Andries spune:
Vali si Sabina
sa va dea Dumnezeu putere in continuare, sanatate cat de mult se poate si tot inainte!!
Andries spune:
La Multi Ani!! si tot ce va doreste sufletul pentru toti papanasii si dulceturile de 4 ani!! Vorba aia ..."azi e maine" si deja au trecut 4 ani !!! E fix cat o scoala primara!! Si cam la fel de greu!!
Erina spune:
Mamicile ce bine a fost ca am avut ce citi!!!
Imi aduc si eu contributia astazi cu ceva vesti despre noi. Daria e OK, foarte incintata de gradinita doar ca iar nu a dormit. Vreau sa incerc varianta in care sa doarma la alta clasa intr-o sala mai mica unde e perfecta liniste si nici un pic de trafic.
David e Ok, din nou nu s-s omorit cu mincatul in schimb a dormit foarte bine in carucior timp in care eu so tati am rezolvat ceva treburi.
Andries ce frumos ai spus cu la fel de greu. La multi ani lui Mircea.
Salut toate mamicile.
Imediat pun o dedicatie sa mai lungim capitolul, o seara placuta tuturor!
Andries spune:
Nu mai stiu ce sa va spun mai intai despre "Mirciulica - pispirica" sau despre "Mircea - pircea" cum il alinta frat-su
si se alege instant cu 2 pumni in stomac (Mircea daca sta in picioare, ajunge cu pumnul fix la plexul solar al lui Victor (si el tot in picioare), vreau sa va spun ca il indoaie p-ala mare, apoi incepe alergatul prin casa si urletele: "Mamaaaaaaa... cand o sa am voie sa-l bat pe Mirceeeeaaaaaa ???????????????")
Totusi suntem baieti mari adica suntem la grupa mijlocie, plecam dimineata la gradi si scoala in formatie completa, am avut costum de vrajitor-liliac la serbarea de Haloween, am avut azi petrecere la gradi cu mega surprize (doar parintii au fost blocati pe la joburi ... asa ca s-a distrat doar cu copiii
o sa-l vad si eu diseara in poze, ca momentan n-am ajuns acasa), mergem deja in excursii si tabere (by the way ne intereseaza un reve la munte
) cu burta suntem in continuare beta-tester pentru alimente (cum dam peste ceva naspa, cum facem kk non stop 3 zile, mor de draci cand ma gandesc la asta) si cel mai important: ne imitam fratele mai mare in tot si in toate, la noi in casa orice tampenie e la dublu si cum Vic nu prea face si chestii bune, Mircea n-are ce imita la capitolul "ASA DA!!" 
Dar viata e frumoasa cand ai casa plina si un copil are o capacitate fantastica de a umple o casa si-o viata, nu mai spun de 2 copii sau 3 copii.. cine-i mai are si sanatori e ultra fericit!!
Va pup dragelor si urmaresc deschiderea la "copilarie" !!
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina a dormit foarte bine in carucior timp in care eu so tati am rezolvat ceva treburi. |
treburi... "administrative"?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Erina spune:
www.youtube.com/watch?v=xBcMKwbMEcQ" target="_blank">Adele-Set FIRE to the Rain
[size=1]I let it fall, my heart,
And as it fell, you rose to claim it,
It was dark and I was over,
Until you kissed my lips and you saved me,
My hands, they were strong, but my knees were far too weak,
To stand in your arms without falling to your feet,
But there's a side to you that I never knew, never knew,
All the things you'd say, they were never true, never true,
And the games you'd play, you would always win, always win,
Chorus:
But I set fire to the rain,
Watched it pour as I touched your face,
Well, it burned while I cried,
'Cause I heard it screaming out your name, your name,
When laying with you I could stay there,
Close my eyes, feel you here forever,
You and me together, nothing is better,
'Cause there's a side to you that I never knew, never knew,
All the things you'd say, they were never true, never true,
And the games you'd play, you would always win, always win,
That heart you caught must be waiting for you,
Even now, when we're already over,
I can't help myself from looking for you,
Chorus:
I set fire to the rain,
Watched it pour as I touch your face,
Well, it burned while I cried,
'Cause I heard it screaming out your name, your name
I set fire to the rain,
And I threw us into the flames,
Well, I felt something die,
'Cause I knew that that was the last time, the last time, oh,
Oh, no,
Let it burn, oh,
Let it burn,
Let it burn.
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andries ...[] ala mare, apoi incepe alergatul prin casa si urletele: "Mamaaaaaaa... cand o sa am voie sa-l bat pe Mirceeeeaaaaaa ???????????????") |
Super frate mare!.. si ziceai ca n-ai ce bifa la capitolul "ASA DA"!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Erina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
treburi... "administrative"? ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Cred ca 5 ore 40 de Ikea pot fi numite si asa.