Strugurasi de Sept-Oct2011-Haideti fetele!!!!(122)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Lali imi pare rau ca Paul e racit stiu ca esti o mamika pe cit frumoasa pe atit de puternika.
Ii doresc lui Paul refacere rapida

Zubi imi pare cam subtirel imbracat Ayan pe anotimpul de afara, ai grija

Pikisor eu tot dupa masa o scot pe fetita, imi pare mai sigur decit dimineata

Hai ionela deschidem majoretele pu tine

Cea mai fericita de Valeria, 17.08.2011

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

My angel says: "start moving, so I can start blessing"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimineata!!

Bujo parca tu foloseai un spray nazal la bebel? Ce spray,ca am uitat,si nu gasesc in urma ,ca ii fornaie nasul la baiat,si el nu mai sta la apa de mare cu seringa ,imi da peste mana si imi e teama sa nu il zgarii in nas. Si sa ma urc calare pe el sail tin imi e teama ca il sperii.

Zubi cate grade erau afara cand l-ai imbracat asa pe Ayan? Sa verifici daca nu ii e frig cand iesiti,si daca bate vantul e bine sa folosesi protectie din aia de plastic pentru carucio,sa nu bata vantul direct in el. Eu ies cu fata in sling. Cand am iesit afara cu ea ,alaltaieri,erau 7 grade afara,batea vantul . Teodora avea pe ea body,ciorapei,pantalonasi de reiat ,fes nu foarte gros, si un hanorac mai grosut. Si era bacata in slingul gros( ca am trei) ,e dintr-un material mai tepos prin care nu trece vantul.

Va pupic,pregatesc bagajul.Vad ca si azi e urat afara ,dar nu asa tare ca ieri. As fi plecat maine la surioara,dar maine grasunul e la munci,si nu are cine sa ma ajute pana la microbuz ,ca pleccu ditai geamantanul dupa mine.

Pentru Raisa
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Buna dimineata, fetelor!

Am o dilema parca as fi la primul copil asa de zapacita sunt acum
Dimitris nu a mai mancat de vreo 4 ore jumate. A mancat dim la ora 6, a dormit o ora jumate, a stat treaz vreo 2 ore, a adormit iar si nu pare sa vrea sa se trezeasca, inca, ptr a manca.
Icter nu are, ca e prea mare deja ptr asta, in plus a facut icter in primele zile. Ce sa fie? Mucisori nu are, altceva nu pare sa fie in neregula cu el. Doar sa isi fi marit intervalul dintre mese? Nu ca m-ar deranja sa-l fi marit,Doamne feri', da' as prefera ca noaptea sa faca o pauza mai mare intre mese

Voi ce ziceti? Is io paranoia (in cazul de fatsa)? Sau ar tb sa ma ingrijorez?

mamica de Iannis 2 ani + si de bebe Dimitris (21.09.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Neatza...

Marryan
. nu cred nici eu ca e reflux.. e ceva insa nu reflux.. oricum sunt f curioasa ce va zice dr vineri...
De vb vorbim mult cu Elena , insa ea nu urmareste buzele, se uita pe pereti , poate de asta intarziem.. cantam mult, stiu deja peste zece de cantacele...oricum sunt sigura ca are ritmul ei insa cnd va aud pe voi.. la rasul cu sunet am auzit-o de 2 ori.. dormea..
O mai aud dimineata un eeegg,ceva dar rar o data la 2 zile..
Ii mai dai ceva Valeriei? tu ce papai? hai ca scapam imediat de colici , inca o lunita , Eu am obs in mod sigur ca Ele face colici la musli/cereale brute

Zubi.. si eu am scos-o in fas ( adik salopeta de iarna), sub salopeta insa nu am imbracat-o mai mult decat o salopeta si body .. la noi au fost noaptea -4-5 grade, ziua 4 sau 5, iarna o s-o imbrac mai gros si sub salopeta...
Tu ai facut analize? iei vitamine

Lali.. pupici la Paul sa ii treaca raceala..
ci linkurile pt prima pagina si ceea ce zici cu primul ajutor.. de asta i-am cerut si Ionelei linkuri
Sa va fie de bine plimbarea/excursia la surioara..

Lena fug sa vad

Fetelor cum pot testa daca E aude? daca bat din palme langa urechea ei , nu intoarce capul sau clipeste... nici daca o strig nu reactioneaza , numai daca e in bratele altcuiva..

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flopishtica spune:

Cu rusinica de rigoare va salut si eu din nou.

Noi nu am avut timp sa mai intram dupa ce am nascut, abia acum ne-am mai revenit cu programul, si ne-am acomodat, inceput foarte obositor, dar a meritat

Ne-am nascut pe 23.09.2011, 3210g, 50 cm, Apgar 10 in sapt 38. Bebe e o frumusete, o sa pun si poze pe grup, va anunt.

Mancam san si completare si ne chinuim ca se zapaceste si nu mai vrea sa suga din biberon dupa san (folosesc protectii de silicon pentru ca am inteles ca se suge la fel din mamelon de silicon si biberon, gresesc Ionela?). A luat bine in greutate, noi am iesit cu 3040g, si dupa 3 sapt avem 3700g. Mai e cineva care da completare? Cum faceti? Cu seringa mie imi e frica sa dau, si el mananca cantitai industriale deci nu cred ca m-as descurca.

Nu am apucat sa recuperez, asa ca o sa iau discutiile din mers.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

un filmulet cu ce vor www.scoalaparintilor.ro/cum-avem-grija-de-bebe/limbajul-bebelusilor.html" target="_blank">bebelusii/limbajul bebelusilor

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

De zapacita ce sunt am uitat sa felicit toate mamicile, sa va bucurati de puiutii vostri. Nu-mi vine sa cred ca asa repede a trecut sarcina!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Flopi, de ce dai completare? Si daca refuza bibe cu atat mai mult intreb

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 38+ cu Tudor

Mergi la inceput

Ionela pentru ca eu nu am destul lapte si el est eunmancau si cand nu e satul plange pana se invineteste si nu mai respira, de imi vine sa mor de frica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna_mika spune:

Neatza dragelor!

Sei - super filmuletul, voi analiza sunetele bebelushei sa vad daca le deslusesc.

Kora - poate la masa urmatoare Dimitris va manca mai mult sa recupereze sau va manca urmatoarele 2 mese la distante mai mici. Eu as zice ca nu trebuie sa te ingrijorezi.

Zubi - daca Ayan nu a racit asa cum l-ai imbracat inseamna ca e ok. Eu sunt adepta neinfofolitului si totusi cand ies pe frig cu piti ma gandesc " hai totusi inca o bluzita/pulovarash sa ii mai pun"

Sei - pt ca esti foarte pasionata sa tot descoperi noutati/ informatii despre bebelushi!

Sa aveti o zi super!

mamica de Indra Stefania si Inez Alexandra - 15.09.11

Mergi la inceput