Strugurasi de Sept-Oct2011-Haideti fetele!!!!(122)
Raspunsuri - Pagina 7
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/seidana/seidana.jpg)
seidana spune:
Voiam sa zic asa: La multe lunite , sanatate si sa scapi rapiddd de colici VALERIA!!
Ionela cand intri in S 40 ( implinesti 39)? mai ai un pic f pic..
Multumesc pt link cu pernele .. super ciudate.. o sa incerc sa ii las patutul jos..
Laliiiiii
Cea mai fericita de
Elena Alexandra (24.08.2011)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ionelamaria/ionelamaria.jpg)
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui seidana Voiam sa zic asa: ![]() ![]() Ionela cand intri in S 40 ( implinesti 39)? ![]() Multumesc pt link cu pernele .. super ciudate.. o sa incerc sa ii las patutul jos.. Laliiiiii ![]() Cea mai fericita ![]() ![]() |
Joi. Cine ar fi crezut ca ajung pana aici. Daca pana acum credeam ca nasc la anul, acum am convingerea asta
![](icon_smile_big.gif)
Mami fericita de
![](copilas.gif)
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/zubi/zubi.jpg)
zubi spune:
Buna seara fetele
Si eu va ictesc chiar zilnic, dar mai greu reusesc sa si scriu, oricum, ceea ce stiu sigur,raspund,ceea ce nu , nu zic nimik
E un frig afara dar eu tot ies cu baiatul, nu mai ies ore,dar oricum, voi mai iesiti? azi de ex, am iesit cu el imbracat intr-un body, un pluvoras nici gros, nici subtire,si unhanorac cu gluga pe deasupra, plus paturica bineinteles,dar m-am speriat,ca toti copiii cu care ma intalneam erau in haine de iarna,adik in fasuri , in salopete, in super geci groase de iarna,si ma gnadeam la baiat ca eu sunt nebuna ca il scot asa? dar daca de acuma ii pun haine de iarna, pai atunci ce ii mai pun cand o sa fie adevarata iarna??
Matza, felicitari pt botez
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/LenaC/LenaC.jpg)
LenaC spune:
May, si la mine e la fel cu sanii, ziua e mai bine ca bibi papa mai des. Eu de cand am venit din maternitate am stat cu sanii afara k nu suportam nimic. De azi au venit socrii si sufar intr-un sutien cu tampoane pentru sani
Sei, am executat
Ionela, hai ca majoretele sunt gata
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ionelamaria/ionelamaria.jpg)
ionelamaria spune:
Daca ar tine de mine..................
Mami fericita de
![](copilas.gif)
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lali_mete/Lali_mete.jpg)
Lali_mete spune:
'NA SEARA!!
Noi azi am fost la medicul de familie pentru masurat,cantarit ,pipait baiatul.E foarte ok. Dar,e azi-noapte a inceput sa tuseasca
,asa ca s-a uitat si in gatut.A spus ca e curat,la plamani nu se aude nimic suspect,sa il bag pe vit c ,ceai cald ,avut grija la temperatura sa nu faca febra.Daca face febra supozitor paracetamol ,sa fiu atenta cum inghite,daca il apuca si durerea de gat schimbam supozitorul cu panadolul. Of,si el se uita ciudat la mine cand ii iau temperatura si fatzaie din fundin,ca nu i-am luat temperatura de luni bune. Acum imi matura in camera
,a venit chiar si cu farasul sa adune biscuitii varsati de el.Am baiat harnic
.
La Constanta e frig de mori,ploua si bate un vand de ai nevoie de ceva plumb in buzunare sa nu te zboare. Si maine ziceam ca merg la tara ,dar nu stiu daca nu aman cu o zi. Daca tot asa e furtuna aman,daca nu,plec
.Dar nu scapati de mine ,ca are sora net
,si am si pe tel
.
Seidana pentru ce floricica? Mesajul de intampinare se construieste
, in clipele mele de bucurie si fericire imi mai vine cate o fraza
! Si le astern acolo frumos. In doua-trei zile sper sa il am finalizat. Uau , pe 1 predam stafeta
,si trecem la alt capitol din viata noasstra. Ma gandesc si la cateva chestii pentru prima pagina, lincuri catre bloguri si filmulete pentru alaptare,pentru recunoasterea bolilor copilariei,pentru recunoasterea unor situatii si cum am putea sa le rezolvam sau sa le atenuam pana chemam pe cineva specializat,cum ar fi "ce facem daca face febra brusc copilul" . In noaptea asta ma ocup
,ca doar am dormit toata dupa-amiaza
. Ne-a luat somnul dupa frigul indurat pana la cabinet si inapoi si am dormit toti 3 imbratisati
.Trei pentru ca sot e la munca,altfel dormeam 4 imbratisati
,ca ieri
Revin dupa ce adorm pruncii .
Pentru Raisa
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
![](images/user_woman.png)
pinkysor spune:
Fetelor, eu sunt singura pana joi ... asa mi-e de greu, sotul e plecat din tara. offf abia astept sa se intoarca!!!
In legatura cu scosul bebelusilor afara... eu am iesit azi putin dar era un vant brrr, asa ca nu am stat mult. Maine incerc sa ies la pranz sa vedem daca e mai bine.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
marryan spune:
citat din mesajul lui seidana Voiam sa zic asa: ![]() ![]() Ionela cand intri in S 40 ( implinesti 39)? ![]() Multumesc pt link cu pernele .. super ciudate.. o sa incerc sa ii las patutul jos.. Laliiiiii ![]() Cea mai fericita ![]() ![]() |
Multumim Seidana
![](pupic.gif)
Nu te ingrijora ca bebe nu gingureste, vorbeste mult cu si ai sa vezi cum incepe.
Valeriw scoate sunete la propriu si se sperie singurica de ea, de ris avem parrte mai des
![](icon_smile_big.gif)
Cea mai fericita
![](mamica.gif)
Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final
My angel says: "start moving, so I can start blessing"
marryan spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dbunny
asa am avut si eu, dupa 1o zile eram curata...vreo 2 zile, apoi am avut 3 zile de sange rosu aprins, si de-atunci am ceva mai maroniu iar..si ceva chegulete... matza felicitari pt increstinarea fetei! cred si eu c-a fost deliciul tuturor si-a fost purtata din brate in brate ![]() ionela flux mare zici¿¿ extractorul electric mi se pare prea light pt mine, cu ala manual trag tare tare si-abia atunci ies 3-4 jeturi deodata, ca in rest...cu picatura. id-ul meu e dbunny_28 ![]() loredanar azi mi-am luat medicamente pt constipatie, niste prafuri care contin lactiol...si seminte de in ecologice, si-am baut o cafea azidimineata...daca nici azi nu fac fara supozitor ma spanzur, dar de fund in sus, sa stie lumea de ce m-am spanzurat ![]() mai nou(de sambata)am un plan nou de bataie: dimineata o cana cu ceai de fenicul, seara la 6 ceai de rooibos. doarme fata mea dusa! sau sa fie coincidenta¿¿ may niciodata sa n-o mai cantaresti cand e bolnavioara (o iei razna). sa vezi cand se face bine cum repune imediat, ai nitica rabdare, important e sa-i treaca raceala, ca ea e mancacioasa bine, nu¿ ![]() vroiam sa va intreb cat au crescut bebeii vostri in lungime in primele 2 saptamani¿ se pare ca pe a mea au masurat-o gresit la nastere. au notat in carnetelul ei 47cm, iar la revizia de la 14 zile avea deja 51 cm ![]() marryan you rock ![]() ![]() ![]() Dbunny cu Daniel (23.11.2006) si Noa (1.oct.2o11) |
Bunny ma bucur ca esti mult mai relaxata, te vezi cu prietenii
![](pupic.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](icon_smile_big.gif)
ia zi-mi si mie ce fel de ceai minune folosesti
![](pupic.gif)
Despre bb2 nu are nimika daca vine mai devreme decit e planificat?
![](icon_smile_big.gif)
Cea mai fericita
![](mamica.gif)
marryan spune:
citat din mesajul lui seidana Matza ..Felicitari pentru mica crestina... imi pare rau ca s-a suparat micutza pe baita din cauza botezului.. Lena... ![]() Efectul mancarii asupra Elenei le vad cam dupa 5-6 h eci dupa vreo 2 alaptaturi ' Mikka.. stiu acest sentiment de frica de a manca, la mine sunt deja 2 luni poti incerca sa mananci si vezi reactia Mariucai.. Elena mea face urat la musli si sunt suparata pe asta .. ca si eu sunt constipata cu acte... Camady .. noi avem ochi albastri inchisi ( cam ca si un cer inserat), dar avem in familie si ochi albastri si verzi si caprui... lumea zice ca raman albastri eu zic ca vor fi verzi.. Darisa .. lohiile mele au fost on off adik putea 1 sapt sa am 3-4 zile nu si tot asa.. Marryan.. dr a zis ca e un inceput de boala de reflux, insa mie mi-i s-a parut prea vag diagnosticul deci nu il iau drept diagnostic, mai ales ca din cate m-am documentat refluxul e mai grav si violent in efecte.. Ea e tinuta la 45, varsa numai daca nu o tin sus dupa papa.. Nici Elenei nu-i place in pozitia "sase, arde patul" Sa va fie de bine dragoastea .. ![]() O sa dispara suflu vei vedea ![]() Fetelor la farmaciile ALma e reducere de 33 % la produsele mustela.. eu i-am luat un gel de dus si crema de fata... Cea mai fericita ![]() ![]() |
Sei mie nu imi pare ca Elenuta sa aiba reflux, atit timp cit ea adauga bine, sa mai regurgiteze e normal, uite verisoara mea are baietel de 10 luni, el adauga pe luna fr putin cite 400-500 grame dar regurgita in cantitati enorme, si cu toate astea nuia pus diagnostic de reflux si acum la virsta asta mai regurgiteaza inca dar mama nu isi face griji delok, bb e fr activ.
![](pupic.gif)
Cea mai fericita
![](mamica.gif)