Strugurasi de Sept-Oct2011-Haideti fetele!!!!(122)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Citat:
citat din mesajul lui mikka11

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

Mara mea a facut acum un kk molcut si cu mult mucus.

Si a mea a facut acum kk cu mult mucus, ce inseamna asta? Eu chiar m-am panicat cand am vazut.Si e albicios asa...

Mamica fericita de Maria Alexandra (20.09.2011)

la mine nu e albicios. e galbenul clasic al kkului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

bun, acum repede repede cat doarme Mihnea sa scriu 3,5 cuvinte

Bunny, ce spui tu mie imi suna a flux prea mare de laptic si bebita se da inapoi de l;a san ca se sperie... nu e posibil? Prinde sanul( fie si cateva secunde) si trage( fie si de 2 ori)? Nu vrei tu sa vb pe mess putin sa o luam pe indelete?
Citit iar mesajul tau... hm... chiar cred ca e asta. Fata stie sa suga, lapte curge dar e mult si se sperie. Nu vrei tu sa scapi de pompa aia si sa alptezi??

Sei, am cautat ceva imagini cu patuturi pernute inclinate pentru bebe si am gasit astea :http://www.pollywogbaby.com/refluxandcolic/refluxwedgesforinfantswithacidreflux.html. Atentie, textul nu l-am citit dar pozele sunt ok.
Acum, vezi si tu daca nu poti incet incet sa o aduci la orizontala. cate putin, asa. E posibil sa fi fost probleme doar la inceput si acum sa fie mult mai bine.
Oricum, ideal e ca, si daca e inclinata salteaua sub bebe paturul sa fie tare

Lena, probabil azi vei vedea daca ce ai papat ieri nu a fost ok. undeva la 24 de ore maxim ( se poate observa o problema in 1-2 ore sau maxim 24... ca si digestia carnii o facem in cam 10 ore... pana ajunge in laptic, pana e asimilat de bebe... nu are cum sa dureze mai mult de 24 ore pana sa vezi efectele)

darisa, cred ca e tare greu cu 2. Afara de tandem fix de impartirea timpului intre pitici mi-e teama. Incearca sa te relaxezi. Ai sa vezi ca va fi bine.
Cum a fost lectura?

May3:

Citat:
citat din mesajul lui May3

da, e inca racita...

Speram sa treaca repede

Citat:
nu imi place ca nu mai mananca asa cum manca ea...
cat mananca un bebe la 3900 si de cate ori in 24 de ore?
aveti idee?

Presupunand ca bebe manaca standard, undeva la 100ml /6 ori pe zi e mai mult decat suficient.
Acum fiind bolnavioara cu atat mai mult va scadea cantitatea... va creste dupa minim 2 saptamani de la inceputul bolii. O raceala la copil tine relaxat 2 saptamani. Dupa ce dispar toate simptomele dicutam despre o stare de bine... incepe o revenire si va reintrati in normal. Tu cand esti racita ai pofta de mancare? Stiu, mananci, ca tu poti rationa.... ei nu... la ei lucrurile sunt simple: le e foame, mananca, nu le e foame, nu mananca.

Citat:
ea obisnuia sa manance 100-110 de 7 ori pe zi.
de cand s-a prins la tzatzi mananca juma de ora la san si adoarme, nu cred ca scoate mai mult de 60-70. mananca la 3 ore ziua si noaptea la 4 ore, deci cam de 6 ori in 24 de ore.
ii mai dau si biba din care cu chiu cu vai si munca sustinuta mananca 90-100...
ce are?
manca mai mult la 1 sapt decat la 3...

Eu soun asa:
1. banui tu ca nu scoate mai mult... asta e o teama... nu o poti verifica. ai incredere in copil.
2. unii copii, chiar si satui, mananca suplimentul... niciodata un copil flamand nu il refuza
3. are.... o raceala... rabdare mami... cand sunt bolnaviori e tare greu
spui ca a luat putin in greutate. eu spun ca au aparut 2 schimbari radicale in viata ei( si e si atat de mica incat nu prea are cum intelege ce i se intampla): 1.... doar laptic de la mami... adaptam organismul, metaboilismul, stabilim cat sa sugem, ne antrenam sa facem asta sustinut pana ajungem la cat ne e necesar... deci e de inteles sa nu ia ca Fat-Frumos in greutate; 2... raceala... Pai la prima raceala Mihnea a scazut aproape 10% din greutatea luiin 2 saptamani... nu ca fetita ta care a si luat in greutate... Calm, cand trece raceala se reaseaza lucrurile

Lore, a avut Mara un episod mai ciudatel de plas in ultimele 24 de ore? Daca da, ala e cauza mucusului.

Mikka, citeste ce am scris pt Lore

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 38+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

ionela .. nu. chiar aseara chiar a plans mai putin ca de obicei.

astazi dimineata a stranutat mucusori mai lichizi ca de obicei. o fi semne de raceala?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

ionela .. nu. chiar aseara chiar a plans mai putin ca de obicei.

astazi dimineata a stranutat mucusori mai lichizi ca de obicei. o fi semne de raceala?

Lori fericita mamica de MARA ( 20.08.2011 ora 14:25 ! )

Nu neaparat.Stai cu ochii pe ea. Dar mucisorii lichizi de dimineata pot avea legatura cu mucusul. Azi dimineata i-a eliminat. Altii au fost inghititi si, evident, nu au fost digerati... asa ca hop in scutec
Aminteste-ti sa ci noua ne curge nasul daca schimbam temperatura... pot fi multe cauze pentru nasuc curgator. daca insa curge si ii da dificultati de respiratie... suna a raceala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui darisa
fetelor eu de 3 zile nu am lohii deloc, la mine in total au durat lohiile 10 zile, oare e normal?

asa am avut si eu, dupa 1o zile eram curata...vreo 2 zile, apoi am avut 3 zile de sange rosu aprins, si de-atunci am ceva mai maroniu iar..si ceva chegulete...

matza felicitari pt increstinarea fetei! cred si eu c-a fost deliciul tuturor si-a fost purtata din brate in brate

ionela flux mare zici¿¿ extractorul electric mi se pare prea light pt mine, cu ala manual trag tare tare si-abia atunci ies 3-4 jeturi deodata, ca in rest...cu picatura. id-ul meu e dbunny_28. Tu cum esti¿

loredanar azi mi-am luat medicamente pt constipatie, niste prafuri care contin lactiol...si seminte de in ecologice, si-am baut o cafea azidimineata...daca nici azi nu fac fara supozitor ma spanzur, dar de fund in sus, sa stie lumea de ce m-am spanzurat

mai nou(de sambata)am un plan nou de bataie: dimineata o cana cu ceai de fenicul, seara la 6 ceai de rooibos. doarme fata mea dusa! sau sa fie coincidenta¿¿

may niciodata sa n-o mai cantaresti cand e bolnavioara (o iei razna). sa vezi cand se face bine cum repune imediat, ai nitica rabdare, important e sa-i treaca raceala, ca ea e mancacioasa bine, nu¿

vroiam sa va intreb cat au crescut bebeii vostri in lungime in primele 2 saptamani¿ se pare ca pe a mea au masurat-o gresit la nastere. au notat in carnetelul ei 47cm, iar la revizia de la 14 zile avea deja 51 cm. pediatrul a zis ca-i imposibil sa puna 4 cm asa repede si ca mi-au masurat-o gresit la nastere...

marryan you rock si daca vine bb2 ce-are¿

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Matza ..Felicitari pentru mica crestina... imi pare rau ca s-a suparat micutza pe baita din cauza botezului..

Lena...... poze la patut cu micuta da?
Efectul mancarii asupra Elenei le vad cam dupa 5-6 h eci dupa vreo 2 alaptaturi
'
Mikka.. stiu acest sentiment de frica de a manca, la mine sunt deja 2 luni poti incerca sa mananci si vezi reactia Mariucai..
Elena mea face urat la musli si sunt suparata pe asta .. ca si eu sunt constipata cu acte...

Camady .. noi avem ochi albastri inchisi ( cam ca si un cer inserat), dar avem in familie si ochi albastri si verzi si caprui... lumea zice ca raman albastri eu zic ca vor fi verzi..

Darisa .. lohiile mele au fost on off adik putea 1 sapt sa am 3-4 zile nu si tot asa..

Marryan.. dr a zis ca e un inceput de boala de reflux, insa mie mi-i s-a parut prea vag diagnosticul deci nu il iau drept diagnostic, mai ales ca din cate m-am documentat refluxul e mai grav si violent in efecte.. Ea e tinuta la 45, varsa numai daca nu o tin sus dupa papa..
Nici Elenei nu-i place in pozitia "sase, arde patul"
Sa va fie de bine dragoastea ..
O sa dispara suflu vei vedea

Fetelor la farmaciile ALma e reducere de 33 % la produsele mustela.. eu i-am luat un gel de dus si crema de fata...

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

merci lore, ionela, dbunny
si dr a zis sa nu ma ingrijorez dar nah...

si eu vreau sa scap de pompa, dar nu stiu cum sa fac, fiindca bibi mananca dintr-un san la 3 ore si nu-l goleste ca inca il simt tensionat. bag pompa la celalalt apoi ca explodeaza inca 3 ore pana la urm masa.
cateodata bibi mai mananca ce scot din celalalt din biba, cateodata nu.
si nu stiu cum sa fac sa nu mai trebuiasca sa ma mulg... voi cum rezistati cu sanul din care nu mananca pana la urm masa?
mie imi apar locuri tari, plus ca la 3 ore imi tasneste pur si simplu laptele. ma fac totuna pe haine ca nu sufar sutienul. am mai stat eu 4 ore ca sa lungescf perioada, dar e destul de incomod.

sfaturi?
ionela?

a mea are ochii albastri cenusiu.
sper sa i se faca verzi sai albastri ca ta-su ii are verzi, iar albastri restul fam si ai mei si ai lui.
numai eu sunt cu okii caprui, sper sa nu ma mosteneasca fiindca eu m-am rugat sa fie bruneta, carliontata, cu ochii verzi si cu gropite
toate le are, sa vedem ochii cum o sa fie

mamica de Beatrice Ana - 26.09.2011

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

May pai ete bine ca bibi manaca la 3-4 ore.Asa si trebuie ca acum este o domnisorica

Si eu sunt in aceeasi situatie ca si tine.La 3-4 ore ca atunci ii vine foame ghindutei mele,imi tasneste laptele si ma ud toata pe haine.Eu ziua port sutien dar noaptea nu.

Nu te ingrijora ca sta putin la san ca acum este mai mare si se satura mai repede.

A mea manaca 8-10 minute doar dintr-un singur san(la celalt nu mai vrea) si apoi i se face foame la 3-4 ore si ii dau din celalat si tot asa.

Pana iti mai scade productia de lapte trebuie sa te mulgi.

Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

May ... o sa se regleze lactatia, incearca sa prelungesti timpul de muls pana la deloc.. si eu ma mulgeam la inceput, insa acum nu mai stiu ce e pompa.. lapticul se produce la titi "neatinsa".. practic sanii se umple o data la 2 alaptari, la o alaptae unul apoi celalat..
Oricum eu port sutien cu tampoane mereu zi noapte.. laptele tasneste de imi spal fata cu laptic pe fata de cel putin 2 ori pe zi

Eu sunt chiar ingrijorata ca Elena nu a inceput gangureala, deoarece va tot aud pe voi cu ras cu zgomot si gangureli .. de are ceva

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Link despre zahar in alimentatia copiilor.

Mergi la inceput