Strugurasi de Sept-Oct2011-Haideti fetele!!!!(122)
Raspunsuri - Pagina 5
MatzaRebela spune:
Am vazut pozici de bebici:D superbe hehehe, numai copii frumosi in odiseea asta:) abia astept sa pun si eu mana pe pozele de la botez:D
Sa ne traiasca sa ne fie sanatosi mancaciosi si necoliciosi:D
Cea mai fericita mamica de Kate Rina
racheel spune:
ziua buna fetelor
Se pare ca toate ne confruntamn cu aceeasi problema.Si eu sunt constipata.Merg la toaleta o data la doua zile dar cu supozitor bineinteles.Am avut si hemoroizi dupa nastere si am folosit un unguent si mi-au trecut.
Matza felicitari pentru botez
Ghindutei mele si moasa si nasa i-au cumparat rochii albe.sunt aproape la fel
Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011)
racheel spune:
May, eu am folosit Procto-Glyvenol si in 3-4 zile mi-a trecut.
Ce face bebelusa?Mai are mucisisori?
Nici noi nu scapam de ei.
Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011)
May3 spune:
da, e inca racita...
nu imi place ca nu mai mananca asa cum manca ea...
cat mananca un bebe la 3900 si de cate ori in 24 de ore?
aveti idee?
ea obisnuia sa manance 100-110 de 7 ori pe zi.
de cand s-a prins la tzatzi mananca juma de ora la san si adoarme, nu cred ca scoate mai mult de 60-70. mananca la 3 ore ziua si noaptea la 4 ore, deci cam de 6 ori in 24 de ore.
ii mai dau si biba din care cu chiu cu vai si munca sustinuta mananca 90-100...
ce are?
manca mai mult la 1 sapt decat la 3...
mamica de Beatrice Ana - 26.09.2011
zebraroz.ro
marryan spune:
buna fetelor,
sei cine a pus diagnosticul de reflux Elenutei?, de ce intreb pentru ca vad ca fetita ta adauga cel mai bine parca de la odisee, si tin sa cred ca nu e reflux, daca regurgiteaza mai mult tine o in brate sus cu capul mai mult si apoi culc-o pe matras fara perna sau inlinat, eu nu cred ca e cazul sa te alarmez tare, uite Valeria regurgiteaza mult parca e tabloul descris de ionela despre Mihnea si cu toate astea noi punem cam 850 grame pe luna ceea ce dr spune ca e in parametri, eu o tin pe pitika mult in picioare adica pe umar si observ cu stupoare ca ei nu ii mai place sa stea orizontsl cind e treaza
nu iti fa griji
camady fetita mea are ochii caprui inchisi, la ambii noi avem ochii caprui.
legat de hemoroizi eu tot sufar de ei am dureri mari si cind merg la toaleta si cind stau asezata, sunt constipata rau desi e beau mult lichid mai consistent nu prea manink decit pui la gratar insa nu in fiecare zi si totusi eu folosesc Vibrucol homeopatic si crema de galbenele.
Mitza felicitari ci inrestinarea fetitei
May la 2 saptamini a pus 200 de grame fata de cit sa ascut dar cit a scazut in maternitate? eu tin sa cred ca e ok si nu te conduce dupa numarul de ori o hranesti, urmareste copilul, daca ea uda bine scutecul faca kk regulat, sa o hranesti si de 5 ori unii copii maninka mult la o masa altii mai putin si des nu e o regula
fetelor noi am inceput sa invirtim galuste deja 2 saptamini, sotul sa dadea mare cucos pe linga mine nuai rezista, asa ca noi o dam de zor cu dragosteala, nu folosesc contraceptive doar mam chinuit 7 ani nu cred ca voi ramine usor acum
acum despre noi , astazi am fost la control, de 2 luni am adaugat 860 de grame, am crescut doar cu 1 cm iar cirumferenta la cap e 37.5 in rest toate bune si in norme cu exceptia suflului sistolic care inca persista, sper pina la 3 luni sa se inchida de nu ne paste operatie.
Cea mai fericita de Valeria, 17.08.2011
Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final
My angel says: "start moving, so I can start blessing"
May3 spune:
pai din maternitate am scos-o la 3660. numai 40 gr a scazut.
eu am cantarit-o acum sapt si cateva zile si acum cateva zile.
a luat doar 20 de grame :(
avea 3900 si sambata avea 3920.
merci rach
mamica de Beatrice Ana - 26.09.2011
zebraroz.ro
loredanar spune:
May din cate am aflat eu e greu de estimat cate grame de lapte papa un bebelus de la san. daca ar fi flamanda eu zic ca ar plange rau. o prietena imi spunea ca fetita ei suge 5 min , iar cand era mica 2-3 min si creste f frumos. bibi a mea papa 15-30 min. deci sunt copii si copii. sa treaca saracuta peste raceala si isi va intra in ritm si cu papatul. va tin pumnii!
mikka11 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui loredanar Mara mea a facut acum un kk molcut si cu mult mucus. Lori fericita mamica de MARA ( 20.08.2011 ora 14:25 ! ) |
Si a mea a facut acum kk cu mult mucus, ce inseamna asta? Eu chiar m-am panicat cand am vazut.Si e albicios asa...
Mamica fericita de Maria Alexandra (20.09.2011)