Strugurasi de Sept-Oct2011-Haideti fetele!!!!(122)
Raspunsuri - Pagina 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/seidana/seidana.jpg)
seidana spune:
Flopi... FELICITARI !!!!!!!!!!BINE AI VENIT OCTAVIAN !
Nanna Mikka... sunt pasionata nu pot zice, vreau sa imi inteleg puiul, iar cand timpul imi permite prefer sa caut informatii despre cresterea copiilor decat sa fac mancare
A fost visul meu sa fiu mamica , am pierdut 2 sarcini, si imi doresc sa ii ofer puiutei ce e mai bun pt noi.. Sunt coninsa ca toate suntem la fel.. Ps: oricum am cam descoperit pana acum ce vrea Ele sa imi zica, toti se mira cum imi au seama ce vrea...
Site-ul www.scoalaparintilor.ro" target="_blank"> asta e super fain.. si articolele sunt de fapt filmulete..
Cea mai fericita de
Elena Alexandra (24.08.2011)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
marryan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kora_B Buna dimineata, fetelor! Am o dilema ![]() ![]() Dimitris nu a mai mancat de vreo 4 ore jumate. A mancat dim la ora 6, a dormit o ora jumate, a stat treaz vreo 2 ore, a adormit iar si nu pare sa vrea sa se trezeasca, inca, ptr a manca. Icter nu are, ca e prea mare deja ptr asta, in plus a facut icter in primele zile. Ce sa fie? Mucisori nu are, altceva nu pare sa fie in neregula cu el. Doar sa isi fi marit intervalul dintre mese? Nu ca m-ar deranja sa-l fi marit,Doamne feri', da' as prefera ca noaptea sa faca o pauza mai mare intre mese ![]() ![]() Voi ce ziceti? Is io paranoia (in cazul de fatsa)? Sau ar tb sa ma ingrijorez? ![]() ![]() mamica de Iannis ![]() |
Kora
![](pupic.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Cea mai fericita
![](mamica.gif)
Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final
My angel says: "start moving, so I can start blessing"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
marryan spune:
citat din mesajul lui seidana Neatza... Marryan. nu cred nici eu ca e reflux.. e ceva insa nu reflux.. oricum sunt f curioasa ce va zice dr vineri... De vb vorbim mult cu Elena , insa ea nu urmareste buzele, se uita pe pereti ![]() O mai aud dimineata un eeegg,ceva dar rar o data la 2 zile.. Ii mai dai ceva Valeriei? tu ce papai? hai ca scapam imediat de colici , inca o lunita ![]() ![]() Zubi.. si eu am scos-o in fas ( adik salopeta de iarna), sub salopeta insa nu am imbracat-o mai mult decat o salopeta si body .. la noi au fost noaptea -4-5 grade, ziua 4 sau 5, iarna o s-o imbrac mai gros si sub salopeta... Tu ai facut analize? iei vitamine Lali.. pupici la Paul sa ii treaca raceala.. ci linkurile pt prima pagina si ceea ce zici cu primul ajutor.. de asta i-am cerut si Ionelei linkuri ![]() Sa va fie de bine plimbarea/excursia la surioara.. Lena fug sa vad ![]() Fetelor cum pot testa daca E aude? daca bat din palme langa urechea ei , nu intoarce capul sau clipeste... nici daca o strig nu reactioneaza , numai daca e in bratele altcuiva.. Cea mai fericita ![]() ![]() |
Sei pup mama grijulie, Elena are ritmul ei de crestere si de dezvoltare nu trebuie sal grabesti, daca scoate sunete egggg, aaaa etc asta e inceput de gingureala, si sa rida in glas tare o sa inceapa curind ai sa vezi, nu te stresa, cum sa o verifici daca aude eu cu jucarie zinganitoare am verificat-o, ridicam in sus si o zinganea dadeam in stinga in dreapta si asa am vazut ca fata mea aude si urmareste sunetul, apoi ea la mine e foarte simititoare, si cind doarme aude orice zgomot..asa e ea.
Eu pap asa dimineata ceai de melisa cu menta cu bisuciti din lapte si unt, la amiaza supe de peste, pui, mai des de pui fac decit de peste, seara, pui la gril, lugume la fril, salata din rosii
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Cea mai fericita
![](mamica.gif)
Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final
My angel says: "start moving, so I can start blessing"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/LenaC/LenaC.jpg)
LenaC spune:
NEata
Si la mine bebe papa la 4-5h noaptea si doarme mai tot timpul, foarte putin sta la joaca.
Ieri a regurgitat prima data, azi iar... sa o tin mai mult la verticala dupa masa?
Fetelor e prea subtire imbracata daca ii dau un body si o pereche de pantalonasi bumbac normal, adica nu gros (la noi sunt cam 23 24 grade in casa si o invelesc cu o paturica de obicei)?
Soacra mea zice k o tin cam dezbracata si ca are manutelesi piciorusele cam reci... intr-adevar nu sunt calde, dar nici reci gheata nu sunt.
Am imbracato acum in body cu maneca scurta, o bluzita si pantalonasi plusati si are manutele mai calde... oare o imbracam prea subtire?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dbunny/Dbunny.jpg)
Dbunny spune:
citat din mesajul lui marryan [Bunny ma bucur ca esti mult mai relaxata, te vezi cu prietenii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ia zi-mi si mie ce fel de ceai minune folosesti ![]() Despre bb2 nu are nimika daca vine mai devreme decit e planificat? ![]() |
aaaaa avem si colicei, strangem picioruse, pumnuti si ne rosim toata de durere...dar nu dureaza mult, banuiesc ca de-acum incep si la noi
![](alcool.gif)
uite www.magazin-naturist.ro/ceaiuri/african-dawn,-ceai-rooibos,-50-grame---1919" target="_blank">aici am gasit o varianta in romaneste a ceaiului Rooibos
In unele tari se da si bebeilor, eu n-am curaj inca, il beau eu. E bun la digestie, insomnii, stres...relaxant!
Azinoapte am stat si noi o ora cu okii pe pereti, daca ziua doarme bine, candva trebuie sa-si si studieze caruselul, camera, una alta, nu¿
intrebare tuturor: faceti intuneric total in camera noaptea¿ ca eu mai las pe hol lumina aprinsa, si usa deschisa...dar cred ca fac rau...
am baut un pahar de sana...om vedea ce cade pe noi
![](alcool.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/seidana/seidana.jpg)
seidana spune:
Marryan... am verificat cu cheile.. plangea , am inceput sa zgrangan cheile si tacut, dupa cateva secunde si-a intors capul, a facut ochii mari si gurita O, am mutat cheile in cealalta parte s-a intors dupa ele......
Dupa rosii nu face urat Valerica? Ele are niste colici infioratoare dupa ce le mananc..
Bunny.. la inceput lasam o lumina mica in camera ( o veioza) in timp am trecut la lampa de veghe , acum de cele mai multe ori sting toate luminile pt ca am obs ca doarme mai mult, si chiar daca se mai trezeste , fiind intuneric adoarme imediat, cand avea lumina se uita pe pereti..
Lena .. eu in casa la 22-23 grade o tin cu body lung, sosete, salopeta ( sau bluzita si pantalon) , cand sta in patut pun si patura pe ea , iar noaptea o bag in sac + paturica pe picioare ( e cand cu sacul doarme 7 h noaptea, insa la 6 dimineata cand se trezeste nu mai accepta nici sac nici nnimic numai patul meu,si de la 6 la 8.30 -9 mai bagam un somn impreuna...
Cea mai fericita de
Elena Alexandra (24.08.2011)
![](images/user_woman.png)
mikka11 spune:
Salutare fetelor!
Ionela eu nu pot sa imi dau seama daca a avut un episod de plans mai ciudat ca Mariuca mea candideaza cu succes la titlul de Morocanila, plange mai tot timpul, e linistita doar in brate, nu stiu daca de la colici face asa sau pur si simplu se simte bine in brate, leganata si alintata. Urmatorul scaun a fost absolut normal, de fapt toate de atunci. Deci sa inteleg ca a avut mucisori , i-a inghitit si s-au eliminat in scaun? Acum nu stiu cum sa procedez, sa cumpar batista aia a bebelusului si sa-i scot? Nu pare racita, nu fornaie deloc, eu ii pun ser fiziologic si ma chinui sa ii scot apoi cu betisoare din acelea, pompita nu e buna deloc-deloc...
Camady fata mea are ochii gri inchis deocamdata. presupun ca se vor face caprui, noi asa ii avem amandoi. ce face Eva, cum e cu nasucul?
May si la mine curge laptele daca nu suge pitica 3 ore, eu mai mulg daca se intampla asta, dar foarte putin, cat sa detensionez putin sanul. Nu suport sutienul deloc, il port doar daca nu sunt acasa, cu tampoane desigur.
Lali cum se mai simte Paul?
Marryan La multe lunite Valeriei!!! Sa fie sanatoasa
Tie asa ti-au spus, ca daca la 3 luni se mai aude suflul, trebuie operatie?
Kora eu nu stiu ce sa iti spun, nu prea sunt priceputa la treburi din astea...dar si Mariuca mea a stat fara sa manance 5 ore (o singura data) noaptea, am dormit si eu si m-am trezit intr-o balta de lapte ca imi cursesera sanii...
Sei fata mea azi-noapte si azi a stat mai bine cu colicii, nu stiu daca de la bonnisan sau de la faptul ca eu ieri nu am mancat deloc lactate. Dar acum sunt din nou constipata, nu am mancat cerealele cu iaurtMa gandesc sa le mananc cu apa dar au un gust nasol tare...
Legat de auz, nu ai observat daca tresare la anumite zgomote? ca nici Mariuca nu reactioneaza la strigate dar daca de exemplu lovesc o lingurita de ceva metalic tresare, se sperie...
Felicitari Flopi pentru bebe Octavian!!!Nici mie nu imi vine sa cred ca a trecut asa repede sarcina...mie chiar mi-e dor de burtica, cred ca v-am mai spus asta
sei e foarte fain site-ul!
Marryan ce legume la grill mananci ? Ca eu nu bag decat morcov foert, mi-a fost teama sa incerc altceva. Si rosiile le mananci crude? Esti o fericita
Lena asa o imbrac si eu si am 21-22 de grade in casa si cand doarme pun si paturica...la 23-24 transpira si da din picioare ca alte alea daca mai pun si paturica pe ea, cred ca seamana cu sotul meu, e rea de caldura
Dbunny mie mi-e frica sa o las sa doarma in intuneric total desi doarme cu mine in pat, am lampa de veghe pe care o las aprinsa toata noaptea. Eu ma trezesc din cand in cand si ma uit la ea sa vad daca respira, daca e invelita, daca nu a curs laptic din gurita etc. ai de somnul meu, dorm nemiscata si aproape in fund sa nu cumva sa o ating, ma trezesc sa o schimb si sa o alaptez si ma mai trezesc s intre reprizele astea sa ma uit la ea...dar nu pot altfel...
Sei am umparat si eu steluta Tommy...cam de la cate saptamani o sa o poata urmari? fata mea are aproape o luna dar nu imi creeaza impresia ca vede caruselul de la patut, e complet dezinteresata de el..
Mamica fericita de Maria Alexandra (20.09.2011)
![](images/user_woman.png)
mikka11 spune:
As vrea sa va mai intreb ceva...este normal ca fata mea sa planga tot timpul daca nu e tinuta in brate? Deja s-au lungit perioadele de veghe si in timpul asta vrea sa stea numai in brate, cum o asez pe pat, chiar daca sunt langa ea, ii vorbesc, ii cant, incepe sa urle isteric . Cand sta in brate e foarte linistita chiar adoarme...cum o asez pe pat deschide ochii si incepe sa urle. Am observat si ca atunci cand este aproape de a se trezi din somn, intai incepe sa urle, parca vrea sa se asigure ca in secunda 2 e luata in brate. O fi bolnava?
Spun ca urla pentru ca ea chiar asa face, urla din toti plamanii, finul meu a crezut ca se sufoca prima data cand a auzit-o si striga la mine sa o bat pe spate...pana la urma s-a convins ca asa plange ea.Sa nu va imaginati ca o las sa planga dars e mai intampla sa fiu la baie sau cu mainile ude ca spal vasele sau bag la masina si pana ajung la ea deja am parte de concert...
Mamica fericita de Maria Alexandra (20.09.2011)