Strugurasi de Sept-Oct2011-Haideti fetele!!!!(122)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

ziua buna si de la noi!
am rasfoit si eu pozele de pe grup!
ce de copii frumosi avem!
maine mergem si noi la controlul de o luna.
legat de auz si vaz, nu ma pricep prea bine dar imi amintesc ca la Teodora undeva pe la 3-4 luni (nu stiu sigur) la un control doctorita mi-a cerut o jucarie colorata si zgomotoasa pe care i-a plimbat-o prin fata ochilor, urmarindu-i reactia. poate ca voi incercati prea devreme si de aceea nu vin rezultatele dorite. este doar o parere, nu un repros sau ceva de genul asta.
gata, s-a trezit Stefan. pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Lali eu folosesc Sterimar, il iau pe asta ca are si capac de protectie. Insa mai sunt si altele: Marimer, Nazomer etc. Toate la fel de scumpe dupa parerea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Mikka... in primul rand Mariuca nu e bolnava.. ii ziceam aseara sotului care a zis ca pitica ii rauca ca numai brate vrea: hai pune-te in sit ei, sa stai toata ziu in pat si sa te uiti pe pereti.. bine ar fi? Ea saraca atata are , bratele si caldura noastra.. Ele sta in pat cam 30 40 min : se uita la carusel 15-20 min, mai se uita la piticeii de pe pereti, seara la Tomy sau la bec.. insa din totalul de 8 ore cat e treaza nu cred ca sta 1.5-2 h singura.. toti copii sunt la fel.. zic eu
Steluta Tomy noua ne-a prezentat interes prima data pe la 6 saptamani, atunci a gasit piticeii pe tavan..caruselul a devenit interesant cam la 4-5 saptamani..
Cu auzul.. sunetul metalic al cheilor ne-a incantat, in rest nu am vazut sa se sperie la ceva anume, uneori poate sa se sperie aca trece o motocicleta pe strada, alteori daca incepem unul sa vb , cred ca depinde de starea ei..
Eu mancam musli cu suc sau cafea (faa cofeine) , pana am descoperit ca si muslii ne fac f mult rau....

Fetelor dupa 3-4 luni putem manca alimentele "interzise"? eu mor de pofta cand vad muraturile asortate, ma gandesc la gogonele si varza murata

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

Mikka, si ce faci cu celalalt san?
sau mananca din ambii la o masa?
am incercat si eu doar muls un pic sa-i detensionez dar tot piatra se fac in scurt timp, plus noduli...

mamica de Beatrice Ana - 26.09.2011

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

May eu las unul pe care i-l dau sa il haleasca cand se trezeste si ma mulg doar din unul..si repet, nu il golesc, mulg din el cat sa nu mai fie foarte tare. Cred ca ma ajuta faptul ca imi curg foarte tare sanii noaptea, probabil asa iese surplusul, fata mea noaptea suge max zece minute la 2.30 -3 ore in mdie (au fost nopti in care s-a trezit si la patru ore, o data la 5 ore chiar).

sei iti multumesc mult, cand o sa ma simt epuizata din cauza faptului ca o tin aproape toata ziua in brate o sa ma gandesc la ce mi-ai spus tu.
Elena aude daca reactioneaza la sunetul cheilor, fetele au dreptate, nu toti copiii reactioneaza la fel, adevarul e ca si eu tot citesc etape ale dezvoltarii bebeilor si nu pot sa nu ma gandesc la ce ar trebui sa faca la o anumita varsta si ce face ea...asa cum m-am gandit si ca e bolnava cand citesc ca mai toti bebeii de la odiseea noastra stau cuminti in patut, dorm bine si a mea numai urla. Ieri a trebuit sa vina nasa ei sa o tina in brate sa pot si eu sa imi fac un dus...

Mamica fericita de Maria Alexandra (20.09.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

merci mikka
deci ioc sanse sa scap de pompa.

eu am cocolosit-o pe a mea ca a fost bolnavioara si am culcat-o in pat pe o pernuta si acum nu mai vrea in patut

a mea a inc sa aiba o tura de dormit de 4-5 ore noaptea, apoi la 3.
azi noapte nu reuseam s-o trezesc si-mi explodau sanii
ma rog, nu va ganditi ca trageam de ea. dadea semne de trezire . dar apoi iar adormea... si eu eram cu tzatzi scoasa la interval si ea nimic

mamica de Beatrice Ana - 26.09.2011

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Mikka.. da aude sunt eu paranoia..
Incearca sa o duci pe Mariuca in bucatarie sau unde esti in scoica/balansoar, cosulet sa te auda , sa schimbe camera.. sau tine-o in brate insa aseaza-te , uita-te la tele , etc..eu stau cu ea pe canapea in timp ce sunt la laptop, o tin pe piept,in toate pozitiile, pun o perna pe picioare si facem gimnastica in timp ce cantam, mai carcoteste ca vrea in brate sus insa o mai prostesc cu schimbatul pozitiei.. o mai las si eu sa caraie, atata ca ea nu plange in sensul adevarat al cuantului numai daca ma vede ca plec de langa ea cand ii e foame, sau daca o ia altcineva in brate fara titi.. , in mare plange la foame si colici.. in rest "ne striga", insa fiecare bebe, fiecare om e unic

May te admir din suflet pt perseverenta si dorinta de a alapta

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Nu dati cu rosii ca n-am mai dat pe aici...dar n-am apucat, JUR!E destul de greut cu 3 copii...fiecare are nevoie de atentie, timp, rabdare si nasol e ca mai raman si fara sot din cand in cand...pleaca prin delegatii

In primul rand felicitari tuturor mamicilor care au nascut in perioada mea de absenta si bun venit pe lume minunilor noi!!!! Va doresc sa va refaceti repede, usor si sa aveti mult laptic si parte de bebelusi sanatosi, cuminti, papaciosi si fara colici!

Noi suntem bine, mari, dragute, mancacioase si in mare nu foarte plangacioase. Noaptea avem acelasi program , adica somn de la 11 - 5/6, iar ziua mancam la 3-4 ore.Si-a redus timpul de supt la 5-10 minute si papa doar un san de cele mai multe ori, alteori cere si din celalalt. Acum doarme de la 12.40 si mie imi crapa sanii....

Sambata am avut botezul si a fost foarte frumos...Ilinca a fost f cuminte si ne-am simtit foarte bine. Daca vreti sa ne vedeti avem 2 albume noi aici:
http://family.webshots.com/album/581569945pdTAqC?start=0

Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 40 sapt cu
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

mikka si noi suntem la fel
numai brate si iar brate , inclusiv cand doarme trebuie sa stea in brate
chiar daca doarme dus , cand il pui jos , in secunda doi incepe sa caraie
trebuie sa fim doua persoane , ca una nu i face fata , nici pipi n am putea face
seara are concert de la 10 la 11 , apoi se culca pe la 11-11.30 si se trezeste in jur de 2 , in jur de 4 , in jur de 7
o splendoare
dar eu totusi pun pe seama colicilor si trag speranta ca o sa fie mai bine

flopi felicitari pt bb Octavian

_

bb T. 28.08.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Ola fetele,

Marryan, intreb si eu : de ce operatie daca nu se inchide suflul? Ce grad are sufll Valeriei?

Sei: eu mananc muraturi, grefe , branza...vad ca printesa nu faca mai urat decat in mod normal.

pe 30 ne botezam si noi!

Natalia , sunteti asa frumosi , cu totii!

Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011

Doamne iti multumim!

Mergi la inceput