Strugurasi de Sept-Oct2011-Haideti fetele!!!!(122)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanab04 spune:

Buna seara mamici si burtici. Probabil nu ma mai tineti minte ca nu am mai scris pe forum de foarte foarte mult timp, asta pentru ca pana sa nasc nu am avut timp nici macar sa citesc, am avut norocul sa ma simt foarte bine si am mers la servici pana la 37 de saptamani iar la 38 si 4 zile, pe 17 septembrie s-a nascut sufletelul meu Amalia Maria, micuta tare 2600 gr, 47 de cm, nastere normala fara epidurala. La nastere din pacate am avut unele complicatii din cauza carora abia acum pot spune, dupa o luna ca am mai scapat de durere si ma simt bine.
Micutza mea papa numai laptic de la mami, in disperare de cauza am incercat intr-o seara sa ii dau LP dar norocu meu ca nu a vrut sa il bea deloc. A fost f greu pana acum vreo 2 zile vroia sa manance si din ora in ora, acum s-a mai linistit, dar rar doarme noaptea 3 ore in rest la 2 ore fix se trezeste si papa si uite asa am ajuns de la 2400 cat a avut dupa scaderea fiziologica la 4 kg ieri cand a implinit o luna.
De cateva zile ma tot tin sa scriu, pentru ca va citesc in fiecare noapte cat ii dau micutei sa suga, dar de pe mobil mi-e greu sa scriu, si de cateva nopti ma simt ca o hoata ca nu am mai scris, dar totusi beneficiez de sfaturile voastre si mai ales m-am simtit ca o hoata cand Hellena si-a spus toate temerile in legatura cu Petru si problemele cu mama ei, sa stii ca imi pare f rau Hellena ca trebuie sa treci prin asta sa iti de Dumnezeu putere sa treci peste toate, esti o mamica f curajoasa inca din momentul in care ai hotarat sa ai un copil fara sa ai nici un ajutor.
Va felicit pe toate pt bebei, sa fie sanatosi ca asta e cel mai important.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Felicitari oanab04, pentru fetita.Sa fie sanatoasa si ascultatoare.

Si a mea fetita a fost micuta, la plecarea din spital aveam 2650.

Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idanuca spune:

Salut fetelor,

S-a nascut si strugurasa mea Miruna Maria.
S-a nascut prin cezariana, 3100 gr , 52 cm , nota 10.

Miruna Maria saluta toti colegii strugurasi .

Suntem acasa amandoua, avem laptic.

Va pupam,

Dana si Miruna

Danuta 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Seara buna fetele

multumesc pt raspunsuri, da, ce -i drept, pana acum, multumim lui Dumnezeu, nu a racit, acuma depinde si de perioada zilei in care il scoatem afara..nici eu nu am stiut de fapt pana ieri, cat e de frig afara,ca mi-a fost si mie frig:(

Dbunny, recomandat e sa ai o veioza noaptea , eu in schimb pe bebe il tin pe intuneric bezna, ca daca asa s-a obisnuit de la inceput,a cuma si lucrul asta depinde tot de copil cred, cum ii e lui bine

Sei,asa e si Ayu imbracat ziua, mai putin body,care e scurt inca:)..si noaptea doarme in body lung , sosetute, si in sac

Oanab04, bine ai revenit mamica

Felicitari Idanuca

poop fetele, mi-e dor de ayu ca doarme de vreo 3 ore..azi a ras in hohote,adik inhohote e prea mult spus, naaaaaa, a as cu zgomot sa zic asa..nu mai pot dupa el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Zubi tu il imbraci in body cu maneca scurta? la ce temperatura?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Oana ..bine ai revenit, te asteptam mai des pe la noi .. Bine ai venit Amalia Maria

Idanuca .. felicitari... Bine ai venit Miruna Maria .. Danuca ne dai data nasterii fetitei pt listuta?

Zubi.. pupam pe Ayu pt ras.. eu noaptea ii mai dau si salopeta cu maneca lunga, nu cred ca ii e prea cald ca imi doarme fata neintoarsa...

Am adjudecat fata mea e serioasa, zambeste timid cand are chef, rade numai in somn, probabil e mai interesant in lumea viselor.. A inceput sa ne mai urmareasca cand vorbim cu ea..
deci e o lady sobra ...
insa ne laudam ca dormin de la 22.30 la 6.30si apoi 9.00,..

Lena sunteti superbe...

Nati pe voi nu va mai laud ca stii deja ce cred...

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Multumim Sei

Imi place gagica ta, ca doarme asa bine noaptea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

neata,

Camady ce ai facut Evei la ochisorul umflat care lacrima? ne am terzit de dimineata cu ochisorul putin uflat?

multumesc

revin pu raspuns

Cea mai fericita de Valeria, 17.08.2011

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

My angel says: "start moving, so I can start blessing"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

marryaN maine mergem iar la oftalmolog. Se pare ca la noi e calul infundat si nicidecum conjunctivita. Acum o sapt. s-a trezit 2 zile la rand cu pleoapa umflata si rosie si e si horcaita iar eu mucisori nu scot deloc.Asa ca orl-ista ne-a trimis la oftalmolog sa nu fie horcaiala asta infectia de la ochisor. Vedem maine ce ne face.

Noi avem botezul pe 22 adica sambata si am emotii sa fie bine ca mi-e teama de frigul asta.

Mikka a mea ca e mai mare si tot numai in brate sta chiar si cand doarme.Daca o las jos plange...................rau tare. Nu mai zic ca si in brate ii place s-o tin la verticala si plimbata.

Sei de care sac de dormit ai? Ce bine iti doarme pitica.

Eu am am 22 grade in casa si o imbrac in body cu maneca lunga si salopeta peste, iar seara invelita in paturica groasa.

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Neatza..

Camady
. sac normal, pt bebe 0-6 luni, sau 3-6 luni.. e mai grosut insa nu umplut doar material mai gros si capitonaj, mai am unul gros ca o pilota insa am zis ca il las pt la iarna..
Doarme f bine azi noapte de la 21.30 la 8.40 cu papa la 5.40 , ma simt odihnita, desi mereu sunt cuplata sa imi inceapa sa gangureasca, ca daca are pb psihice?

Noua nu ne mai sunt bune hainele de 0-3 luni.., mai am o groaza nepurtate.. in 2 saptamani a crescut fantastic

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput