Brumarei nov.dec'11 (77) Hai uratica, ooka!
Raspunsuri - Pagina 19
anna-mama spune:
Despre suzeta, eu am incercat sa-i dau lui Vlad dupa o luna de la nastere, nu a vrut-o cum nu a mancat niciodata nici din biberon sau orice chestie sintetica
Acum ma gandisem initial sa-i dau din spital ca poate dorm si eu mai bine noaptea daca are suzeta, dar m-am razgandit mai nou, o sa-l incerc cu suzeta tot dupa prima luna...asta e, am supravietuit la unul rezistul eu si cu al doilea ![]()
Termometru, am si din cel clasic pt fundulet (asa o sa folosesc cat e mic) am si din cel cu infrarosu (sau cu ce o fi) de se ia temperatura de la distanta...pt bebe mic nu-l recomand, nu este f exact, cel clasic este cel mai bun...eu pe cel de la distanta il folosesc doar ca sa-l verific pe Vlad in somn (norocul meu e ca nu mi-a facut febra decat de vreo doua trei ori de cand e el
)
de steluta norocoasa Luca-Vlad si
31+ cu
Eva minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
Marina_1609 spune:
OOKA 

stii ca ma gandesc la tine! si abia astept vestea cea mare ![]()
nastere usoara la toate fetele!
--------------------------------------------
Marina &
ANA SOFIA (05.08.08) &
CLARA TATIANA (23.05.11)
--------------------------------------------
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog
aris26 spune:
pt fund eu zic sa aveti in casa sudocrem sau bepanthen, apoi aveti timp sa incercati si sa primiti tot felul de variante.
mama de
mic +
s32+
daniela209 spune:
mamici la termometru clasic va referiti la cel cu mercur, din acela de pe timpuri, care nu se mai gaseste in farmacii sau la care?
31+ Razvan-Teodor
aris26 spune:
da. alea. dar sa stii ca mai gasesti, nu in orice farmacie dar mai sunt. in principiu s-au cam scos si la noi pt ca exista riscul sa se sparga
| Citat: |
| citat din mesajul lui daniela209 mamici la termometru clasic va referiti la cel cu mercur, din acela de pe timpuri, care nu se mai gaseste in farmacii sau la care? ![]() 31+ Razvan-Teodor |
mama de
mic +
s32+
anna-mama spune:
| citat din mesajul lui daniela209 mamici la termometru clasic va referiti la cel cu mercur, din acela de pe timpuri, care nu se mai gaseste in farmacii sau la care? ![]() 31+ Razvan-Teodor |
Eu am unul clasic cu mercur (din sticla) care e cel mai bun, mai am unul digital, dar care se foloseste tot pe sistemul clasic si unul cu care se ia temperatura de la distanta.
de steluta norocoasa Luca-Vlad si
31+ cu
Eva minunea mea roze simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
brindusa76 spune:
apropo de NEXT (merci de pont)si de cumparat chestii inutile...
in loc de asternuturi sau alte carpe - eu i-as lua asa ceva craciunitei mele
http://www.nextdirect.com/ro/en/shopping/girls/newborn-girls/29/
Please....... cine spunea de bustiere de alaptat? - de unde ati luat?... Mi se pare ca ar fi mai comode decat sutienele de alaptat.
Merci
29+ 
Laura_Craita spune:
a venit sotul meu acasa din delegatie..asa surpriza
si eram tare fericita dar cand mi-a zis ca nu sta decat 2 saptamani si pleaca iar mi-a trecut fericirea instant
ca e posibil sa aiba nevoie de el pana pe 20 dec

ceea ce inseamna ca nu va fi cu noi la nastere
..totusi speram sa ii gaseasca inlocuitor si sa vina la inceputul lui dec
eu inca ma pot incalta destul de usor dar evit pe cat pot incaltarile cu sireturi..lenjerie pt patut nu iau decat un set complet si cateva cearsafuri pentru saltea...din acelea cu elastic..perna nu ii voi pune si nici nu cred ca va avea nevoie de pilota...
aris -cu cheltuielile in primele luni cred ca ai dreptate dar cred ca la prima sarcina te atrag toate chiar si multe inutile. de aceea eu cel utin ma bucur ca sunteti aici si ne indrumati un pic despre ceea ce avem nevoie
CRYNAC 
la multi ani si sanatate
Laura
32 saptamani
Alesia Ioana
abramburika spune:
| citat din mesajul lui brindusa76 apropo de NEXT (merci de pont)si de cumparat chestii inutile... in loc de asternuturi sau alte carpe - eu i-as lua asa ceva craciunitei mele http://www.nextdirect.com/ro/en/shopping/girls/newborn-girls/29/ Please....... cine spunea de bustiere de alaptat? - de unde ati luat?... Mi se pare ca ar fi mai comode decat sutienele de alaptat. Merci 29+ ![]() |
sunt faine costumele de craciunita!! Si eu i-as lua. Asa, pt. o ocazie speciala, da. Eu ii luasem Silviei o caciulita de craciunita pt. primul ei Craciun.
Doamne-Doamne, ai grija de noi
35sLacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
daniela209 spune:
| citat din mesajul lui anna-mama Eu am unul clasic cu mercur (din sticla) care e cel mai bun, mai am unul digital, dar care se foloseste tot pe sistemul clasic si unul cu care se ia temperatura de la distanta. de steluta norocoasa Luca-Vlad si 31+ cu Eva minunea mea roze simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR |
cel digital il folosesti tot rectal? din acela clasic am vreo 3 in casa deci n-ar fi problema si stiu sigur ca sunt bune... cele de la distanta sau digitale sunt obligatorii sau e suficient cel clasic?

31+ Razvan-Teodor