Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(88)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

Neata si de la mine, si multumesc pentru cafea, as avea nevoie...

nu mai tin minte nimic din ce ati vorbit, am rasfoit asa, in treacat, si tocmai ce am citit ca nu e bine sa te lauzi ca bebelinul nu a racit ever. ei bine, noi am avut luna trecuta 3 zile de muci, fara febra, fara nimic; iar aseara.. brusc, din senin, a ragusit copilul de zici ca a zbierat toata noaptea in disco...
nu are muci, nici febra, dar are o tuse si o voce de ti se rupe sufletul. nu as prea vrea sa merg de azi la doctor, as astepta totusi, dar am o intrebare la voi: ati dat careva copilului leacuri din astea babesti pe la varsta asta? ceai de nuci cu ceapa, credeti ca are ceva daca ii dau? fara miere, of course.

in rest, imi pare tare rau ca nu am castigat macar o reducere la hiphip, nu pentru ca nu mi-au fost recunoscutele talentele scriitoricesti, LOL!, ci pentru ca imi doresc la nebunie protectia aia , si macar sa-l fi ajutat pe Mosu' cu 30, 50 de lei, acolo...
ata ete.
macar am primit o compensatie cadou de la bubulin, care s-a cocotat ieri in pat de trei ori
faza a fost ca eu eram in bucatarie, s-a declansat alarma de gaz, soata a fugit sa porneasca din nou gazul de afara, pe holul blocului, si cand s-a intors, imi zice: Jur ca nu era in pat cand am plecat, se juca pe jos!!!
si ca sa il putem filma si re-vedea facand "the trick", l-am momit cu jucaria...

TUNDE si ROXX, un mare de la mine!

SIMO, si noi o sa incepem Vigantoletten cand se termina steclutza de vigantol. noua ne-a zis pediatra de la vaccinul de 6 luni si ceva sa ii schimbam, dar cum se termina greu o sticluta cand mai si uiti...


va doresc o zi frumoasa!

ziki, de doi pestisori flavia si felix
4 in cuibusor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Neata!

Sunai dr de dimi, abia asteptam sa se faca luni sa o scarman... Am apucat sa-i zic doar ”sunt mama lui X, 9 luni, alergica la lapte. la ultimul contriol ne-ati prescris colostrum cu probiotice....” si si-a dat seama tampita, a inceput sa zica in continuu ”aoleu, aoleu, aoleu...”. I-am povestit apoi ce si cum, in stilul meu pus pe scandal. Asta abia mai vorbea. Intepenise. Ca i s-au taiat picioarele, ca-si cere scuze, ca sa-i duc ei cutia de colostrum sa-mi dea banii pe ea, ca o fi, ca o pati...Eu i-am zis ca poa sa-si ceara mii de scuze, ca daca patea copilul meu ceva mai rau, Doamne fereste, scuzele si parerile de rau erau egale cu zero. Cica la urmatorul control (ea zicea sa ma duc azi, dar i-am zis ca nu vad rostul, n-am nici un chef sa bat drumulpana acolo pe frigul asta) ne invata cum sa ii facem o injectie cu dexametazona in caz ca o mai patim asa nasol. Eu sper sa nu mai fie cazul, dar nu se stie, ii da cineva un biscuite, noi nu suntem atenti 1 minut...
Oricum, sunt sictirita total. Am tot vorbit si cu sotul si am hotarat ca schimbarea la nesfarsit a dr nu ne duce nicaieri. Nu mai e cum era odata, pediatrul copilului il cunoastea de mic, stia despre el ce si cum, si puteai avea incredere totala. Acu astia-s doar dupa bani si te uita in urmatoarele 5 minute. O sa mergem la asta in continuare sa bifam controalele periodice, dar o sa trecem prin filtrul nostru tot ce ii dam, orice tratament, orice vaccin etc.

(ca paranteza: ultima oara cand m-am dus la medicul meu pediatru aveam 18 ani, intrasem la facultate, aveam amigdalele super inflamate si nu stiam la cine sa apelez...nu mai fusesem la el de 3-4 ani. Omul ala stia exact ce antibiotic imi merge, ce probleme de genul asta mai avusesem in copilarie si ce tratament e cel mai potrivit, fara sa bage nasul in fisa medicala. Si m-a bagat in cabinet pe sest, deh, eram clienta veche, ca nici nu mai avea voie sa ma trateze la varsta aia...De cate ori il pomenesc pe omul asta!!! Pacat ca s-a pensionat, la un astfel de dr mi-as duce cu incredere copilul, nu la comerciantii astia...)

MADA, cand te-am sunat aseara nu citisem mesajul. Astept un semn.

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

neataaaaaaaa

bebelusi ouch, tot familionul bolnav , eh offf multa sanatate !!!
ziki tare rau de tot felix, cum se catara el singurel in pat !
lili_g imi pare bine ca ai mai trecut pe la noi...desi cu vesti proaste. multa sanatate ! altceva ? noutati ?
pufoaso offfff si voi cu vomitatul...mititica de ea.

ma duc la pus muraturi !!! va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Neata si dela noi

Ziki e tare Felix al tau l-am admirat si pe fb. noi suntem asi in a ne da jos din pat, canapea, brate...cu urcatu mai greu, ca sunt cam inalte si nu prea are cum
cu leacurile babesti..nu stiu cand se incep la bb, eu nu am incercat inca

Lili, Patricia, Laura sanatate multa

Roxx cum se mai simte Catalina?

mai fetelor voi tineti sticluta de vigantl, fier pana se termina?
ca pe mine m-au terminat si farmacistii si dr au zis max o luna. dupa care la gunoi si alta. nu sunt scumpe dar puii mei..nici macar jumate nu se consuma intr-o luna.

Lori, Roxx si cele care mai dati colostrum la bb (fara roxx dar poate sti ceva) voua v-a zis cineva ca trebuie ca intre colostrum si alte picaturi sa fie dif de cel putin 2 ore ca altfel i se duce efectul?
am auzit de la cineva, dar pe prospect nu scrie nimic, dr nu a zis nimic, penet nu am gasit asa ceva. dc stiti ceva, dati-mi de stire sa nu fac vreo boroboata.
eu am incercat sa ii dau la dif de 2 ore, dar acu cateva seri cand era ff agitata, i-amd at niste panadol si a fost mai dvrm administrat.

am ajuns la concluzia ca o sa-l trimit mai des pe tati de acasa, ca vad ca buburuza a dormit ff bine cat a fost plecat, cum a venit, a inceput sa se trezeasca noaptea iar
bn..a dormit si cu mine in pat. si patu fiind mare..a avut loc sa se desf..in patut vad ca nu ii convine ca nu are spatiu suficient si poate de aia.
sau..cred k il mutam p tati in patu lu nati si eu dorm cu fata in patu mare






Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

RALU, Cata e bine, a avut doar episodul ala urat, in rest e super ok. Sorry, habar n-am de faza cu colostrul si fierul - eu nu ii dau fier.

ZIKI, si mie mi-a fost ciuda pt tine cu concursul, pe bune, eu chiar am fost fan articolul ala...Mie mi-a placut ideea de a scrie un articol pt concurs, ca protectie de-aia aveam dar nah...trebuia sa il pui pe tati sa scrie (sau sa semneze), poate impresiona mai mult

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Neata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simis spune:

Neata!
Sanatate multa puilor bolnaviori!
Tunde am pus banutii azi dimi. mare mare multam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simis spune:

Zici ca ii place la Soniuc in mei-tai?
Ca azi am luat cardul lu tati si ne batem joc de el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

neata

lili_g nu te panica ca nu e ceva chiar asa grav, e ceva destul de comun. Dupa ce termini cu antibioticele refa urocultura la 2 sapt, si poti sa o mai refaci in mod regulat. Noi am facut si o ecografie ca sa fim siguri ca nu e de la altceva. In rest nu stiu ce sa zic:hidratare, schimbat scutece cat mai des(cu toate ca asa faceam si inainte si Darius tot a facut..). Cat ii dai antibiotice sa-i administrezi si un probiotic ceva.

roxx,dar Catalina cand s-a nascut nu i-ai dat in maternitate lp?
ca ziceai ceva de bibeeron. nu a avut reactii atunci?sau te-ai muls poate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:


cateva poze din viena
http://photosbynicoleta.blogspot.com/2011/10/toamna-in-viena.html


brrr..ce vant e afara.eu nu ammai scos copilul de 2 zile

Mergi la inceput