Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(88)
Raspunsuri - Pagina 6
missmj spune:
lorich iti trimit si tie pm-ul cu bazarul multa sanatate la puiuti. si asa este...cand e sa doarma, doarme frate, indiferent de zgomotele din jur.
tunde leu + berbec=dragoste cu nabadai !
lucia dintoasa mica. 185 ron ? wow, scump, dar ce sa
facem..luam ce este mai bun pt copii !
ma bag la un grey
roxx26 spune:
Neata!
Catalina e bine, a adormit linistita aseara si a avut o singura trezire. A fost ok pana la urma, nu am mai sunat nicaieri. Mi se pare de tot rahatul tot sistemul asta sanitar - cu medici, cu spitale, cu tot. Aseara ne-am framantat ca prostii ce sa facem - daca sa nu facem nimic, sa o urmarim noi, sa vedem daca e bine sau sa sunam la ambulanta / sa o ducem la vreun spital. Ne-a fost groaza de ideea ca o vor indopa de cine stie ce injectii inutile sau vor debita ca are cine stie ce... dar NU E NORMAL ASA. Nu e normal sa iti fie groaza de spitale pt ca sunt pline de incompetenti. Si sa stai in cumpana daca sa-ti duci copilul sau nu cand e totusi o urgenta. Acum a fost ok, dar sa ocolesti spitalul nu e intotdeauna cea mai buna solutie...
Mai, treaba e ca eu am citit ca rahatul ala contine proteine din lapte, v-am zis si aseara ca m-am si gandit inainte sa i-l dau. Dar in acelasi timp m-am gandit ca am discutat si cu tuta pe tema alergiei chiar in timp ce mi-l prescria si ca stie ea ce stie, cu siguranta. Si asa incepusem sa ma gandesc ca am luat-o un pic razna, incercand sa iau eu decizii cand e nevoie de un sfat medical si ignorand dr. Dar se pare ca nu gresesc, din pacate....Mama lor de dr!!!
RALU, alergia la lapte nu e totuna cu intoleranta la lactoza, din fericire. Cu intolerantele cam ramai, alergiile sunt sanse sa treaca. In plus, cu lactoza e mai nasoala treaba - pana si oscilococcinum contine lactoza!!!
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
roxx26 spune:
LORI, de unde ati luat Karvol? Am cautat si eu, dar citisem ca nu se mai produce.
Aaaaa - vand colostrul minune. L-a desfacut aseara si am consumat un sfert de lingurita. L-am luat cu 140 lei. Il dau cu 80. Daca intereseaza pe cineva (nealergic) sa-mi spuna...
_
Roxana
Lorich spune:
karvol[/b] din UK, dar e ff bun la noi pulmex baby.
Eu as lua colostrumul ala, insa nu stiu cat ai voie sa-l tii, odata deschisa cutia, pt ca noi avem acum o cutie din care luam!
[red]carmen misi,
luciact spune:
asta e pag , daca intereseaza pe cineva.
www.dr.mymi.comtr
se mai pune un punct intre com si tr
sunt suuuuuper si au multe multe modele
roxx26 spune:
LUCIA, nu merge pagina nici cu punctul ala intre com si tr...
_
Roxana
luciact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxx26 LUCIA, nu merge pagina nici cu punctul ala intre com si tr... site ul scris de mine e de pe cutia de pantofi scrii adresa aia, iti apare primul site pe pagina care de fapt e babybonbon...si alegi traducerea acestei pagini ca e in rusa vad,si ti apare......, e un magazin online dar au toate modelele vad sper sa reusesti _ Roxana Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011 Scrisoare pentru Catalina |
madalina_m spune:
Roxx vreau eu colostrul ala, dar ziceti-mi si mie pt ce se da si cum se da.
Edit: am vazut cum se da, dar e pentru cresterea imunitatii? Dr cand l-a recomandat pt ce a zis ca e?
pufoasalaura spune:
buna fetele!!
nu am apucat sa mai citesc din urma ca noi am patit-o...
de o sapt.ilinca face kk moale, intr-o noapte si 1data ziua mi-a varsat...
se pare ca ar fi enterocolita...dr.mi-a dat nan fara lactoza+mucilagiu in loc de apa +biotics si regim...ce regim,frate,ca nu manca nimic...abia acum papa lapte destul de bine,dar nu ne reglam cu kk.altceva nu-i mai dau...
colac peste pupaza am luat toata casa virusul+am dat su la neamuri.
maine mergem la pediatra ca fuse in concediu si nu deschide tel.neam!!!
kk e cam ciudat,are niste chestii ca niste firisoare negre,unele sunt invelite in niste mucozitati...o sa-i fac si o copro...
sanatate tuturor!!!sa speram ca nu e rotavirus...
madalina_m spune:
Laura firicele negre pot aparea si de la banana.
Nu am inteles prea bine din mesajul tau: de o sapt face kk moale si varsa sau s-a intamplat o singura data?
Oricum, din cate am auzit, Rotavirusul e mult mai rau: kk ff apos (nu ramane nimic la suprafata pampersului, totul e absorbit) de 5-10 ori/zi + varsaturi.
Sanatate!