Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(88)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
roxx26 spune:
Neata!
MAGNETISM, hainuteshop.ro
Bai, ce frig e afara! Pai toata iarna ce pana mea facem??? Abia suntem in octombrie...Cred ca totusi dam o tura pe afara mai incolo ca macar nu mai bate vantul.
Fii-mea si-a reventi cat de cat cu somnul. Cred ca o enervau caldurile alea mari. Acum avem 23-24 grade, e tocmai bine.
Eu is cam cu fundul in sus azi, nu-mi gasesc locul, nu stiu de ce sa ma apuc...
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Mimo spune:
Buna dimineata!
Andutza, nici eu nu-i dau de mancare la ore fixe, insa nici nu astept sa chitaie de foame pentru ca am observat ca face asta atunci cand chiar nu mai poate. Ii dau la 3-4 ore. Cateodata mananca bine, alteori nu.
Hmm, f. frig. Dar mi se pare ca de2 maine se incalzeste. Luca Alexandru, mica mea comoara
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lorich/Lorich.jpg)
Lorich spune:
Neata e, da???
Ne-am intors... de la mare!! Nu stiu de ce, dar nu suntem deloc bronzati, nu ne-a prins deloc, oare care o fi iesplicatia? In rest, drum lung dus, drum si mai lung intors, Ana cu crize, oprit la peco la 10 noaptea intr-un vant ca era sa-mi ia copilul din brate, baut cafele si mancat melci cu stafide cu bebelusa in verva pe mese...cred ca intru si eu in categoria "mame relaxate"....
merg cu sa va citesc din urma.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Andutza_B/Andutza_B.jpg)
Andutza_B spune:
Nu dati cu rosii, dar eu ador vremea asta! Abia astept sa vina iarna, sa ninga!! Imi place la nebunie mirosul asta de vreme rece!
Andutza- de pepenas Miruna-Georgiana (26.01.2011)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"In an ugly and unhappy world the richest man can purchase nothing but ugliness and unhappiness." (George Bernard Shaw)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/zumzu/zumzu.jpg)
zumzu spune:
neata
mi-a venit si mie avizul de la posta..ieeii; acum TREBUIE sa ies din casa
Mayane despre ce crema de putzulici vorbesti? despre cea din germani care nu se gasea la noi ?
Mimo, la sala aia merge sora mea, la una din ele. Eu merg la prosper , e o sala noua deschisa, arata f bine, totul e nou si curat.E un pic mai scump decat la electro dar au fost niste vouchere pe groupun cu oferte. Eu am prins cu vreo 90 de ron fitneess nelimitat si a mai fost una de curand cu 12 sedinte (4 zumba sau tae bo, 4 fitness si 4 kangoroo)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ziki/ziki.jpg)
ziki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andutza_B Nu dati cu rosii, dar eu ador vremea asta! Abia astept sa vina iarna, sa ninga!! Imi place la nebunie mirosul asta de vreme rece! Andutza- ![]() --------------------------------------------------------------------------------------------------- "In an ugly and unhappy world the richest man can purchase nothing but ugliness and unhappiness." (George Bernard Shaw) |
siiiisteeerrr!! pe unde umblai?! pana acum eram singura zuza, de ma trimise MAIMUTZICA sa ma joc cu bulgari cu TUNDE
![](radtare.gif)
si zau ca m-as fi dus.
aoleooooo! apropo, TUNDE, mami, acum pun banii!!!!!!!!!!!!!!!!
o doamne, am si uitat, daca nu scriam acum, ramaneam
![](batutincap.gif)
p.s. o fi intrat alocatia? ca ieri nu era....
nesimtiti astia de la ING. mai si spamuiau forumurile cu reclama lor.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lorich/Lorich.jpg)
Lorich spune:
Am cetit, asa pe diag, nu am de adaugat nimic, tre doar s ama rasfatz cu poze de zumzu
aa...si ..mah nebunelor, nu a fost mini vacanta, ca nu plecam la mare pt minivacanta, cand astia mai aveau un pic si inchideau orasu!! A semnat Cristi ceva si au vrut tampitii sa semneze si soatza lui si cum alte zile nu mai erau in sac...am luat mucii si copiii si am plecat!! Culmea, ca nu prea au mai mucit si tusit ieri!!!
ziki da-i sa bea caldut si des,gurite mici, pune-i (asa zicea pediatra mea) ceva caldut la gat, gen o esarfa asa, ceva...si supravegheaza-l si vezi daca pare sa aiba probnl de respiratie, laringita la bebei e ff peric, poate da edemul ala laringic, sa ai dexametazona in preajma si un aerosol ceva (ca banueisc ca nu stii sa-i faci o injectie, la nevoie).
pupici
aaa...am dormit pana la 9, am mentionat asta???
ziki spune:
de exemplu, ieri am tinut copilul afara (in combinezon si carut acoperit) 4 ore
de la 16.00 cand am iesit din casa sa mergem la karate,
apoi de la 17 la 19 am stat sa se terminte karate si am umblat brambura cu o mamica ce e pe cale sa devina si amica si ne-am povestit vietile pe strazi, apoi pana la 19.30 cand ne-am intors acasa.
si eu cred ca lui felix i-a prins bine, nu infofolit, dar nu expus vantului. a dormit incontinuu, si uite ca acum i-a dat vocea la loc, de unde acum o ora ziceam ca-i mut ca o lebada....
si un P.S. Parcul IOR are o statuie cu un nene cu ghiozdan in spate? mare, maro? statuia nu ghiozdanul. ca am ajuns cu mamica aia acolo si ne intrebam una pe alta ce parc o fi, ca suntem mioape si nu vedeam "titlul", si nu stiam nici daca ala e Cuza sau un neica nimeni cu ghiozdan in spate...
si am locuit in bucuresti de la 0 la 18 ani, apoi de la 21 la 26 - rusine sa-mi fie!
Mimo spune:
Ziki, n-au intrat banii. Si eu totla ING am cont. Dar nu cred ca-i vina lor. Probabil ieri s-au facut platile.
Zumzu, eu tre sa incep cu aerobic si chiar si asta usurel, ca dr. mi-a zis sa nu ma apuc sa sar deocamdata. Mie mi-e mai aproape la electrom. pt ca iau tramvaiul la nevoie. Luca Alexandru, mica mea comoara
ziki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lorich ziki da-i sa bea caldut si des,gurite mici, pune-i (asa zicea pediatra mea) ceva caldut la gat, gen o esarfa asa, ceva...si supravegheaza-l si vezi daca pare sa aiba probnl de respiratie, laringita la bebei e ff peric, poate da edemul ala laringic, sa ai dexametazona in preajma si un aerosol ceva (ca banueisc ca nu stii sa-i faci o injectie, la nevoie) Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011 |
Damn! am facut totul pe dos!
a baut dintr-o suflare bibul cu zeama de ceapa, si la temperatura camerei. ca parca daca e prea caldut activeaza pe acolo niste crocobauri...
apoi, laptele am inteles ca sporeste mucozitatile, asa ca incerc sa-i dau mai mult ceiut, zeama, si abia seara lapte, dupa care, la juma de ora, stodal.
de infasurat la gat, uite ca nu ma duse mintea! saru mana
![](pupic.gif)
iar de mancat, i-am dat in loc de doua portii, 4. am fractionat mancarica sa nu-l obosesc. dar nu are nasul infundat. si e la fel de speedy ca de obicei.
gatul e buba...
multumesc frumos pt sfaturi. si nu, nu stiu sa fac injectii si cred ca nici nu m-as apuca. hematom ii mai lipsea
![](alcool.gif)