Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(88)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Aaaa, da . Vroiam sa o in-jur si eu pe madam Bobe, care nu casca ochii cum trebuie si din goana dupa bani, uita ca tre sa creeze o relatie cu pacientul (in cazul nostru parintii)... si chiar daca nu tine minte toate amanuntele, cred eu ca in situatia lui Roxx, cand i s-a si atras atentia, a cam dat cu batu in balta.
Sa stii Rox, ca si noi mergem la ea strict pt niste verificari de rutina... dar eu nu-i dau lui T, decat vigantoletten.. si asta cand nu uit. Parerea mea e ca prescrie prea multe suplimente... de toate felurile. Pai daca ii dadeam pana acum lui Tudor tot ce ne-a prescris ea, bagam in copil o punga din aia mica de medicamente. Way to much dupa parea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Gabriela..eu am mei-tai facut de Ancutafoarte frumos si comod,eu sunt incantata maxim de el..si mi-l pun singura,a fost greu prima data pana m-am prins..acum sunt assa-l stapaniti sanatosi ca e tare util
in legatura cu vacanta,imi dau si eu cu parerea ca e free,si eu plec joi la munte si o sa-mi iau borcanele..Tudor nu e fitos la mancare,deja i-am facut meniul
dimi ora6-lapte am incalzitor de biberoane si borcane)
ora 10-borcanel humana fructe
ora14-borcanel humana pui cartifi si morcovi,dau peste orez..am mai multe luate
ora18-desert humana iaurtel din acela mic cu banane,vanilie,etc
0ra21-lapte si nani
am si aparat de gatit cu abur si blender,dar daca accepta borcanelele,nu vad nimic rau in asta
dar tu faci cum vrei,normal

poze Tudor

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura_Luiza spune:

Roxx, pt pasaport iti trebuie aceleasi acte care trebuiesc si unui adult, aceleasi taxe platite la trezorerie si cec. Poti face pt un an (dureaza o zi) sau 3 ani (dureaza pana la 3 sapt).. preturile sunt diferite. Eu il recomand pe cel pt 3, nu sti cand mai ai nevoie, plus ca atunci cand mai raman 6 luni de valabilitate il poti considera expirat. Gasesti toate detaliile pt net.

Cu manacrea poti face cum au spus si fetele, comanzi legume fierte/aburite simple, dar pt asta trebuie sa gasesti un ospatar dragut si un bucatar si mai dragut, pt ca n-am vazut pana acum in meniu asa ceva.. sau poate nu m-am uitat eu bine
Foarte dragut ce planificati voi acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

Apropo de pasaport, noi i-am facut la 3 luni si arata ca o mingiuta rotofeie, cand am plecat cu ea la 7 luni nici nu mai semana
Noi am fost toti 3 si ne-am facut / schimbat pasaport, deci nu stiu dc trebuie sa fie ambii parinti. Sediul e undeva intre romana si calea victorie, pe nicolae iorga (iarasi nu stiu daca e pe sectoare sau e pt toata lumea la fel). Ne-a trebuit certificatul de nastere in original (si parca a facut tanti o copie acolo), si taxa platita la fel ca pentru noi. Trebuie sa o tii in brate si ii face poza. Tzac pac. Te duci sa-l ridici tot de acolo, alt corp al cladirii, cam in doua saptamani. Vezi ca mai aproape de sarbatori e balamuc mare.

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Salutare si de la mine.

Ziki, te urasc. Al tau se urca in pat... Al meu sare din pat. Deci gata, trebuie sa scot etajul de tot. A invatat sa se cocoate cu picioarele pe marginea etajului si azi s-a aruncat in cap. Noroc ca s-a aruncat la mine in brate. Dar nu mai am baza sa-l las singur in camera ca e in tarc.

Si tot din ciclul "ce a mai facut copilul meu", si-a ros-supt degetul pana a facut rana. Si tot nu se lasa.

World all details Wallpapers on view

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

roxx,poti sa-i faci pasaport temporal,din cel clasic care e valabil doar un an dar se face pe loc sau din cel electronic care e valabil 3 ani dar dureaza o luna.revinnnnn

Mergi la inceput

daca aveti timp la dispozitie cel electronic e mai avantajos si din punct de vedere al banilor, pentru ca noi a tb sa platim si taxa de urgenta. se fac in romana pt toata lumea, pe nicolae iorga (mai e un sediu si prin pipera parca unde se pot faca)

cu mancarea, Darius accepta borcanasele fara pb, am mai cumparat de acolo cateva,ei au multtt mai multe feluri si mai ieftine, de-asemnea am cumparat iaurt si fructe de la supermarket iar intr-o dimineata chiar i-am comandat ceva (iaur cu fructe proaspete)
pentru drum nu tb sa-ti faci problema ca ii dai san.

noi mergem intotdeauna pe cont propriu; de data asta ne-am rezervat un apartament dintr-un bloc de apartamente toate de inchiriat. Aproape de centru, cu o bucatarie supersuper utilata, aveam mai multe ca acasa, asa ca daca vroiam puteam sa-i fac fara probleme de mancare. mi-au adus si pat si scaun de masa pt darius. ne-am luat si noi de la supermarket diverse si mai mancam si acsa. nu stiu in ce bani vreti sa va incadrati, asta era 80 pe noapte dar mie mi-a placut mult. Avion austrian airlines, nu stiu in perioada voastra dar in principiu gasitit cu 100 de euro dus intors.(si pleaca de pe Otopeni!!!). Mai este o companie noua flynicky sau ceva de genul care pleaca tot din otopeni si se lauda ca ar avea bilete pt viena la 40 de euro.dc mi-a scapat ceva mai intraba-ma

ps viena e superbaaaa de craciun

Mergi la inceput

ambii parinti la pasaport

Mergi la inceput

tb sa dau de baut, un vin fiert pe vremea asta: am terminat prina carte de citit de cand s-a nascut Darius; citesc la ea de luni de zile!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Loriiii..unde umbli ??

Mergi la inceput