Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(88)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Salutare!
Zumzu, deosebite pozele

Roxx, tare rau imi pare pt ce ai patit cu Catalina. E de necrezut.

Azi implineste bebita mea 9 luni. Se zice ca noua luni te ingrasi si in umatoaele noua scapi de kg in plus Aproape adevarat in cazul meu

Sanatate multa puiutilor bolnaviori. Noi abia azi am scapat de muci si de o raceala ce a tinut 2 saptamani.

Mada sa stii ca si pe mine m-ai corupt cu cumparatuile de pe sit-ul acela. Am luat un costumas gros de 9-12 luni si ii e mic. Asa ceva n-am mai patit. Tipa a fost amabila, i l-am trimis inapoi si imi pune mai mare in pachet. La fel am patit si cu niste papucei de casa. Tare ciudate sunt marimile. Mi-a zis ca dc mai veau sa comand ceva sa o sun sa masoare hainitele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica_daria spune:

Buna mamici dragi!!!
Eu va tot citesc, dar nu imi fac timp sa va scriu

Am intrat sa va mai vad puisorii, si pe al 2-lea cont, ori sunt eu , ori nu mai e aceeasi parola, asa ca va rog, cine are timp si chef sa mi-o trimita si mie sa va mai vad.

Pupam toate buburuzele, de la cel mai mic, pana la cel mai mare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

SI EU VREAU PAROLAAAAA!!!!!!!

poze Tudor

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

ESTE RUSINE SA NU-TI SCOTI COPILUL DIN CASA DE LENE?mI-E LENE..MI-E FRIG..SI TOTUSI MA GANDESC CA AR TREBUI S-O SCOT CU NASU LA RECE..mi-e lene si sa apas pe caps lock..urasc iarnaaaaaaaaaaa
am papat somon cu broccoli si dovleac din steamer

Simis;ne mai luptam cu mei taiul..in continuare vrea sa se intoarca cu spatele

Maine merg la banca sa scot extrasul..altfel nu stiu cine mi-a pus banutii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Tunde draga, exact la asta ma gandeam si eu. Nu mi-ar fi rusine sa nu ies cu bebita mea un pic?
Da cred ca ma mobilizez si mergem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

avem un dintzisol..Plimul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

ESTE RUSINE SA NU-TI SCOTI COPILUL DIN CASA DE LENE?mI-E LENE..MI-E FRIG..SI TOTUSI MA GANDESC CA AR TREBUI S-O SCOT CU NASU LA RECE..mi-e lene si sa apas pe caps lock..urasc iarnaaaaaaaaaaa
am papat somon cu broccoli si dovleac din steamer

Simis;ne mai luptam cu mei taiul..in continuare vrea sa se intoarca cu spatele

Maine merg la banca sa scot extrasul..altfel nu stiu cine mi-a pus banutii

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta

cand am inceput sa citesc am crezut ca te referi la mine...haha
da, e rusinos, foarte rusinos... si eu la fel
dar aici chiar e un vanttt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

ziki dar ce s-a intamplat de s-a declsant senzorul de gaz? intreb pt ca si noi avem centrala- pusa de curand si am avut o scapare de gaze la instalatie, am uitat intr-o zi geamul inchis la bcuatarie, cand am venit puteeaaa rau a gaz dar senzorul tot nu se declansase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

tunde, sa ne dai ok-ul ca ti-au intrat banii. felicitari iepurasului! deci si mie mi-a fost lene, da' m-am mobilizat si-am iesit. numai ca bate un vant afara si noi cu muci de o sapt. mai bine stateam in casa.. asa ca poate mai bine stati la caldurica.
adryii, LMA sanatosi Elenei!
uau, zumzu, carti.. poate vreun articol, pe diagonala, in timp ce maimutza trage de poalele mele.. bravos, la mai multe!

din ianuarie imi vin ajutoareeee! o mutam pe strabuni la noi! (sper eu pt 2-3 luni macar)

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

buna fetelor !!!

am terminat si eu de pus muraturile in sfarsit

tunde felicitari pt primul dintisor !!! sa stii ca nu am ajuns la banca azi, dar maine ajung sigur ca oricum ies din casa sa ma duc la dermato. e ok asa ?
roxx eu cand plec o zi, iau mancare facuta in casa, dar daca stai mai mult, te sfatuiesc sa iei borcanele. ar trebui s fie pe etape. mie stanciu cand l-am intrebat de borcanele mi-a zis ca daca vreau sa ii dau vreodata sa ii iau numai de la hipp ca sunt cele mai bune. cand te duci la dr ? ca sunt curioasa ce are de zis !
adryii ma bucur ca in sfarshit ati scapat de raceala ! v-a tinut nu gluma !
simo e vant tareeeeeee intr-adevar ! jaleee ! cred ca nua r fi atat de frig daca nu ar fi vantul asta ! offff vreau caldura !

eu am avut in meniu azi branza cu spanac si ou , a mancat 3-4 lingurite si nu mai vroia. i-am facut apoi morcov cu ou si conopida...tot yuuuuuk. pana la urma i-am combinat spanac+ou+branza+ un borcanel de fructe coapte care il aveam la congelator. a halit tot !!!! bleeaaaaaaaaaaah ! scarbos ! bine ca a mancat !

fug la bebe ca de o ora sta in patut la el la duck tv...mititelul, mama denaturata ce sunt !!!

Mergi la inceput