Colectia de toamna-iarna 2005 (29)
Raspunsuri - Pagina 9
felicia74 spune:
La multi ani, Kristzi de Mandy si Nati de Lavi! Sa fiti sanatosi si fericiti!
Mandy, mi-e dor de postarile tale, poate mai apuci sa mai dai pe aici. Sper sa fii in aceeasi stare optimista cum te-am gasit in ultima vreme.
Leea eu stiu ca abia dupa 2 ani se poate vorbi de copil obez, cand incepe sa manance tampenii. Las-o sa vorbeasca pe dr, si da-i sa suga cat vrea.
Din pacate, nu stiu daca se va rezolva cu constipatia pana nu va incepe diversificarea. Si nepoata-mea a avut aceeasi problema pana recent (are acum 10 luni), dar cu fructe se simte mai ok.
Noi (eu si Ilinca) am luat-o de pe acum cu racelile, nici nu ne facem bine ca o luam de la inceput. Eu sunt cu imunitatea varza si cred ca ii dau virusii si Ilincai. Saptamana aceasta sunt in concediu, poate imi revin.
pe de alta parte, Ilinca e innebunita dupa dans, e deja dependenta de topaiala. Ma bucur ca-i place miscarea, vreau sa fie energica, desi cateodata ma innebuneste (mai ales in zilele in care stam mai mult prin casa).
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
pesimistul este un optimist bine informat.
proadelina spune:
La multi ani Nati si Maya!!!
Multa sanatate celor bolnaviori!
Leea sa-ti traiasca printesa mica!!! Foarte dragalasa!
Adelina si Albert (16.11.2005)
lavi02 spune:
Multumesc tuturor pentru urari!
A fost frumos la petrecere, ne-am simtit bine, ne-am culcat la 12 noaptea cand au terminat fetele de jucat cu fiecare jucarie primita., De fapt n-au terminat ele ci eram noi terminati asa ca le-am culcat obligatoriu.
Leea eu stiu ca nu se poate vorbi nici de obezitate nici de constipatie la bb alaptat. Bb alaptat e normal sa faca kk si la fiecare masa si o data la cateva zile. Despre obezitate - fetita verisoarei lui Virgi, cu un an mai mica decat Nati a fost mare fana alaptat, mama ei a avut o gramada de lapte si era un bebe grasunel bine de tot, ai zice obez. Dar dupa ce a terminat alaptarea a inceput cu mofturile la mancare, mama ei o hraneste sanatos, nu e cu rontaielile si tampeniile si acum la 5 ani e subtirica, arata absolut normal, n-ai zice in veci cat de grasunica a fost cand era bebe. Eu zic sa nu te ingrijorezi si sa-i dai sa suga cat vrea, bineinteles exclus ceai (mai ales indulcit) sau orice altceva.
Tare frumoase pozele, multumim!
Feli sanatate si tie si Ilincai!
Misto ca ii place fetei dansul, eu cred ca ea e energica din nascare fie ca vrei tu, fie ca nu, bine ca ati gasit chestia cu dansul unde isi poate canaliza si cheltui energia cu folos.
Adelina nioc veste de la voi cu bb2? Doamne ajuta!
corap spune:
:) pai daca ai tinut fetele la post de jucarii, mai lavi
leea, frumosi copilasi ai (si dolofanica nu mi se pare exgerat de dolofana, zic si eu ca lavi - ca daca e alaptata sa continui si sa nu o privezi de-aiurea de laptele matern).
[ma doare capul de moooor]
lavi02 spune:
M-am intors de la medicul de familie mai devreme decat speram asa ca am dat o tura de forum si mai ales de poze in contul comun ca tare de mult n-am mai dat pe acolo.
Mandy super pozele din Slovenia, mi-ai adus aminte de locuri tare dragi. Poate ma mobilizez si eu sa pun intr-un final poze din Slo, fdu dupa ce se intoarce Virgil cu laptop-ul pt ca mi-e mai usor sa le selectez cu Lightroom-ul.
Feli tare faine pozele din Bulgaria, sa va fie de bine vacanta, zic si eu cu intarziere . Ce bine iti pica toamna friguroasa sa mai vezi poze cu soare si mare!
Ina n-am reusit sa vad pozele de toamna.
Corap n-au prea simtit privarea ca au tone de jucarii in propietate, dar au fost bineinteles fascinate de jucariile si jocurile noi.
Lavi 12+ mi-am mai revenit cu oboseala dar cafeaua si detergentul de vase inca mi se par ingrozitoare
meems spune:
Ne-am intors aseara din Caraibe, a fost foarte frumos, vreme superba, plaje extraordinare, relax... Am petrecut bine.
La Multi Ani pentru Nati, Maya, si Kriszti!!! cu intarziere O viata frumoasa si fericita!
Ina869 spune:
La multi ani Kriszti, Natalici si Maya!
Sa aveti parte de noroc, bucurii si o viata imbelsugata! ( ma simt ca o ursitoare acum )
Sa va traiasca sarbatoritii, mamici dragi!
Leea, ptiu-ptiu! tare dulce dolofanica cu frate-su! frumosi foc!
iar tu arati super bine si implinita, iti sta bine cu doi copii. ma bucur din suflet ca s-au aranjat lucrurile
Alinusa si eu sper sa fie alarma falsa cu otita. tin pumnii!
Feli, sananate tie si lui Ili.
Meemsy, bine ati revenit!
Wow, nu-mi vine sa cred ca intr-o luna este decembrie, vin sarbatorile....la noi deja incepe atmosfera de Craciun , ca tocmai ce s-a terminat Halloweenul. azi se puneau prin magazine luminite, mosi, pitici, brazi, etc. sper ca pina la sf. lui noiembrie sa termin cu cadourile, felicitarile, etc. ca dupa aceea incep petrecerile/serbarile pe la scoala lui rachie, la balet, pian, la gradi lui bobby, la scoala de muzica, etc. o s-o tinem lant.
anul acesta mi s-a parut ca a trecut foarte, foarte, foarte repede. voua nu?
pe toate!
Ina869 spune:
Bulucico! bine ai revenit, ma bucur din suflet de vestile bune pe care ni le dai!!
mai trimite si tu poze cu voi sa va vedem
Lavi, habar nu am de ce nu se vede albumul meu. o sa incerc sa-l mai trimit inca o data
leea_cv spune:
Si eu tot la fel zic. Nu o voi priva de laptic. Ca orisicat, parca vad ca incep mai incolo figurile. Cu T a fost la fel. Asa ca dam inainte cu alaptatul.
Lavi ma tot uit cum creste dimensiunea burticii tale la semnatura si iti doresc "mare mare"
Ina parca pe masura ce trece vremea si sarbatorile vin din ce in ce mai repede. Io in pesimismul meu innascut as zice ca e si batranetea care da tarcoale.
Feli sanatate si la mare si la mic.
T e de vreo 4-5 sapt racit. Adica muceste si tuseste. Si m-am incapatanat sa nu-i dau decat vitamina C. Vad ca nu merge.