Colectia de toamna-iarna 2005 (29)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Am ajuns si eu la zi cu cititul, si pe cand sa scriu comentarii... nu mai am timp. Poate reusesc maine. Pana una-alta, am trimis pozele din Caraibe in contul comun, plus inca un album mai "subtirel" cu poze recente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

LA muuuuuuuuuuuuulti ani, Sarah!

LA muuuuuuuuuuuuulti ani, Bianca-Maria!

sa cresteti mari, frumoase, sanatoase si iubte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

La multi ani Sarah roscatica! Sa cresti mare, sanatoasa, sa ramai la fel de energica, de inteleapta si de calatoare ! Sa te bucuri de multe vacante frumoase!

La multi ani Bianca! Sa cresti mare, sanatoasa, sa fii iubita si sa ai mult noroc in viata!

La multi ani Alessia mica, vesela si dulce! Sa ai o viata minunata alaturi de surioara ta si familia draga!

Alinush, ati ajuns la DLP?

Meems, sa va fie de bine vacanta!

Cam greu singura cu pruncele, aseara m-am culcat cam tarziu ca sa termin toate treburile asa ca azi dimineata nu m-am sculat la fel de odihnita.

Lavi mandra 12+

Mergi la inceput

aoleu, de Cunegonde uitasem ...

La multi ani, Alessia !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

La multi ani, Alessia!
La multi ani, Sarah!
La multi ani, Bianca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

La multi ani, Sarah! Muulta fericire si numai bucurii, sa ai parte de tot ce-i mai bun!
Noki, sa va traiasca bufnita cea frumoasa si talentata!

Felicitari Catutza pentru aniversata voastra!
La multi ani, Bianca! Sa cresti mare si fericita!

La multi ani Daria, multa fericire si noroc! Melkusorule, de mult nu te-am mai vazut, sper sa te auzim cu bine!

La multi ani si mezinei Alessia, ex-Cunegonde . Uraaa, 1 anisor deja, si ce mai party! Alinush, sper ca va distrati pe cinste azi!

Meems, superbe pozele, faina iesire ati mai facut! Si voi in tinute de Caraibe! Multumim pentru vacanta virtuala la soare .

Leea, e adorabila gogosica ta, lasa ca stie ea mai bine decat dr. cat trebuie sa pape. Frumosi sunteti cu totii, si-as spune ca seamana bine fratiorii intre ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Neatza colectie draga!

Cu intarziere ... LA MULTI ANI NATI, MAYA, KRISZTI ! Sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii!
LA MULTI ANI SARA, ALESSIA, BIANCA SI DARIA! Sa aveti parte de tot binele din lume si de noroc !

Bulucel ma bucura mult mesajul tau! Bafta multa in continuare! Pupici lui Simon!

Leea, sunt minunati piticii tai ! Eu nu m-as ingrijora in privinta obezitatii in conditiile alaptarii. Sanatate multa lui Tudor!

Si Daria a fost bolnavioara saptamana trecuta - a avut amigdalita pultacee, deci tratament cu branula si antibiotic siropel in continuare. Acum suntem bine si de azi merge la camin.
Referitor la zugraveli - amenajari eu , una sunt ... la noi merge tare greu! Am refacut si instalatia electrica si i-am bubuit pe saraci vecini de numa!
Nu ma pot hotara la gresie - faianta , parchet si alte cele

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

am inceput sa studiez si eu jucariile pentru viitoarele aniversari / Craciun. Stiu ca pe-aici sunt mai mult mamici de fetite acum, totusi:
ce-ati mai ochit remarcabil in domeniu?

anul trebut stiu ca discutati de ceva laptop / sistem de citire in engleza, ceva cu creionul magic, parca... Ati incercat pana la urma, recomandati?

Cristi isi doreste mult "laptop", mie mi se par niste jafuri oribile cele vazute prin magazine (=ecrane mai mici decat de mobil, alb/negru, pixelizate groaznic, puse intr-un plastic ordinar care lor le ia ochii ).

alte idei asa, mai de copiii mari aveti?

Mergi la inceput

pai de la MC fi-mio o sa primeasca un trenulet cu vagoane in genul astuia http://www.trennet.ro/produs/2042 (dar care nu-i o idee valabila daca n-ai de gand sa-ti faci diorame prin casa) si fi-mea voia turnul lui rapunzel (http://www.amazon.com/Disney-Tangled-Featuring-Rapunzel-Fairytale/dp/B0037UT1RI) pana aseara, cand mi-a zis ca vrea nus'ce papusa care face caca.

pentru cadoul lui andrei am pus de-o parte toata vara :) (e deja achizitionat), cu anais nu stiu cum o sa rezolv pana la urma, ca n-am chef sa-i iau turnul si sa se oftice dupa papusa su viceversa.

am hotarat sa nu el mai iau un milion de nimicuri, sa fie doar 1 jucarie si atat.

ah, e gata bucataria

azi demoleaza ultima baie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Eu le voi intreba ce isi doresc. Inca n-am inceput procesul, abia mi-am recapatat un pic energia dupa primul trim de sarcina.

Probabil voi avea de acoperit MC, MN si mosul de la tata de la servici pt care se dau bani din care parintele trebuie sa cumpere cadoul si sa il predea apoi mosului pentru imparteala. La mine la servici nu cred sa se organizeze ceva desi anul asta sunt 6 copii in firma.

Maria, Lego pentru copii mai mari?
Laptop de jucarie - mie nu-mi plac.

Cami spor la renovari!
Mie imi place parchetul natural, nu laminat. Noi il avem din 2003 si arata foarte bine. (e drept ca nici nu intram incaltati in camere). Da o senzatie placuta de natural si de caldura in casa. Nu mi-as pune laminat-stratificat-draci-baltati decat fortata foarte tare.

Faianta - te sfatuiesc la culori cat mai deschise, lumineaza si maresc senzatia de spatiu. La fel, placile mici maresc spatiul, cele mari il micsoreaza. Gresia - o culoare neutra ca luminozitate, anti-jeg, nici inchisa de tot, nici deschisa. Atentie sa nu fie prea zgrunturoasa, daca e asa se curata foarte greu. Astea-s parerile mele practice, fara legatura cu moda, trendul, style-ul, blabla.

Mergi la inceput