Colectia de toamna-iarna 2005 (29)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

eii, lista lor de dorinte e uriasa, Cristi o are pusa in geam de o luna cel putin . Acolo sunt multe si scumpe prostioare, in functie de ce mai vad pe la gradi (bakugani care se combina intr-un transformer, elicopter care zboara, masina teleghidata care se urca pe pereti, dintr-astea... O sa le forvardez matusilor si bunicilor )

Eu ma gandeam insa si la o unica mare jucarie pe care s-o primeasca, ceva mai educativ , de care sa fiu si eu multumita
Cu consolele de jocuri nu sunt de acord, sper sa rezistam cat mai mult fara.
Vazusem ceva lampi care proiecteaza constelatii, dar mi-am dat seama ca sunt mai degraba de bebelusi decat de copii mari, dar inca n-am abandonat ideea.
Aaa, si mi s-a pus pata rau pe pian digital - asta trebuie sa recunosc ca e jucarie mai mult pentru mine [:P]

Lego pentru copii mari - hmm, incercasem vreo 2 din seria City, dar au fost ff frustrante: muncesti o gramada, fixezi pe o parte si se strica pe alta, de-abia inchegi cate o jucarie micuta. Si apoi tot nu te poti juca cu ea (elicopter aveam noi) - cum o atingi, cum se deface.
Sau nu pricep eu cum functioneaza, sau ... asta e cu ele ?!?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura.carol spune:

Am si eu o intrebare, nu stiu unde sa o pun. Stiti pe cineva care merge la scoala de stat dar la sistemul step-by-step ???La noi, sector 4,Bucuresti, scoala 189 are 2 clase , si mi se pare destul de interesant, dar as dori mai multe informatii de la mamicile cu scolari la acest sistem. Multumesc
Laura mami de Sofia 11 luni si Denisa 5 ani si 8 luni

Mergi la inceput

Laura, un subiect special despre step by step gasesti aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167823&whichpage=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

MN le aduce dulciuri si cate o carte.

(m-am saturat de jucarii, nu le mai suport!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Cami uitai sa zic: bine ca s-a reparat Daria! De ce voi ajungeti mereu la branula? Asa e sistemul la voi? Noi pt amigdalita pultacee luam antib. Ospen 7-10 zile sirop sau pastile si gata. (noi adica eu si fetele, ca pe Virgil nu l-am vazut facand niciodata)

Maria asa e cu transformerii, cand e vorba de ziua unui baietel Nati propune sa-i luam bakugani sau transformari ca asta le place lor.

Lego pt copii mari - ale mele isi fac casuta si apoi se joaca de zor cu personaje pe acolo. Au o casa cu curte, cu cai, cu mancare pt cai, etc. Dar cu cele gen elicopter cred ca ai dreptate.

Baietii de la Silvia din clasa - cam asta ii intereseaza PSP, jocuri. Unii totusi mai si citesc. Multi sunt in echipa de baschet a scolii, au castigat si ceva cupa pe Bucuresti. Deci baietii cam trebuie canalizati spre sport si lectura dupa ce incep scoala, ca sa nu devina dependenti de jocuri si atat. Unii din ei, majoritatea. ZIc si eu din ce vad la cei 19 colegi ai Silviei.

MN aduce dulciuri, vreo carte sau jucarii micute, probabil si 1 DVD Disney (ne place sa le avem originale pe cele dublate in romana).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

La multi ani SARAH, BIANCA si ALESSIA!!! Va dorim sanatate si o viata plina de bucurii!

Cu cadourile sunt in pom si pomul in aer. Nu am nici o idee. Nu vreau jucarii, probabil vor fi dulciuri si ceva haine. Si excursia de la DLP pe care o avem in plan, sper sa ne si iasa

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

La multi ani SARAH sa cresti mare domnisorica mica!

La multi ani ALESSIA!!!

Multumim din suflet pentru urari, vi le intoarcem inzecit!

MN la noi vine cu dulciuri si o carte ceva iar MC cu jucarii (isi dorecte o trusa de doctor), ceva hainute si dulciuri normal

Voi cum stati cu dintisorii? noi am mai scos unul saptamana trecuta si unu se misca acum la greu, in seara asta ajungem la stomato ...sa ne tineti pumnii

Mergi la inceput

maria, pai ideea cu legourile era sa le combini si sa le strici, si sa le combini, si sa le strici.....

Mergi la inceput

dap, aia era ideea la lego-urile de 3-5 ani, si a functionat din plin.
dar la lego city trebuie sa "realizezi" macheta, sa obtii obiectul propus pe cutie .
banuiesc ca scopul educativ e sa inveti sa urmezi instructiunile - intr-adevar daca nu respecti etapele de lucru nu-ti iese. (am incercat eu )

Concret: la ceva de genul asta am muncit noi: http://city.lego.com/en-us/Products/3658.aspx
de-abia ii montai coada, ca se darama elicea, o faceai si pe aia si-i picau rotile... ce mai jucarie e si asta???
sau am pierdut eu super-glue-ul din pachet ??

Mergi la inceput

ba nuuuuuuuuu.
alea-s optionale, sunt "daca n-ai inspiratie poti face si asa...", dar nimic nu te impiedica sa faci casuta papusilor dintr-o statie de pompieri.

Mergi la inceput