Colectia de toamna-iarna 2005 (29)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

yep, pricep ideea, dar problema tot ramane: statie de pompieri ca pe cutie nu iese (decat cu prea mult efort si prea multa frustrare). ori ei pe cea de pe cutie si-o doresc in primul rand. de-abia apoi incep sa recompuna piesele in altceva.

cel putin asta a fost pe vremuri experienta si cu cuburile din lemn...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

pai lasa-i intai sa se frustreze

sau poti lua o cutie uriasa ce de toate caramizile http://caramidute.ro/category/14-lego-bricks-more.aspx , eventual acoperisuri & ferestre si gata - nu mai au model

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

dap, cutia cu caramidute o va primi Ilinca de ziua ei, abia asteapta. Prefer sa-i iau ceva din care sa poata construi cat mai multe.
Sau ii iau tot felul de kituri din care sa mestereasca ceva, nu care sa ocupe locul degeaba dupa ce se va plictisi de jucarie.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

pesimistul este un optimist bine informat.

Mergi la inceput

in schimb Ilinca isi doreste invariabil acelasi lucru: animal de plus, evident, ceva vazut recent in magazin/canalele de desene, posibil un calut cu/fara corn in frunte sau o pisica sau un delfin... Spre disperarea mea, care sunt satula de plusuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

aoleu, Feli, ma sperii! Ana mea e mare fana a pufoseniilor, eu ziceam ca intr-un an i-o trece .

am descoperit jocoteca punct ro .

Mergi la inceput

maria sa stii ca nu i-a pierit gustul nici ptr chestii rooooz, lucioase, cu cat mai mult sclipici, de mi se face greata cand le vad. Noi nu i le cumparam, dar mai merge in supermarket cu bunicii, pe care ii pacaleste usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Stati linistite ca Silviei nu-i mai plac sclipiciuri roz. In schimb tot cu plusuri doarme . Fiecare doarme cu herghelia ei.

Dar macar nu-mi cer sa le cumpar. Cred ca 90%-95-100% sunt primite, nici nu stiu daca am cumparat noi vreunul.

In schimb Silviei ii plac acum colantii, blugii slim, las'ca o sa vedeti voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

mie-mi plac plusurile - daca calci pe ele senzatia e misto - spre deosebire de momentul in care calci pe un trenulet / masinuta de metal sau un lego maruntel, eventual noaptea cu o cana de apa in mana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui corap

mie-mi plac plusurile - daca calci pe ele senzatia e misto - spre deosebire de momentul in care calci pe un trenulet / masinuta de metal sau un lego maruntel, eventual noaptea cu o cana de apa in mana

bine punctat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicia74

in schimb Ilinca isi doreste invariabil acelasi lucru: animal de plus, evident, ceva vazut recent in magazin/canalele de desene, posibil un calut cu/fara corn in frunte sau o pisica sau un delfin... Spre disperarea mea, care sunt satula de plusuri.

Subscriu, si Daria e la fel ca Ilinca ... inca un plush si unca unul! M-a terminat!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput