Colectia de toamna-iarna 2005 (29)
Raspunsuri - Pagina 8
bb_alinus spune:
Natiliciu mic e zi de sarbatoare pt tine!!! LA multi ani si sa ramai la fel de haioasa si frumoasa cum te-am revazut asta vara!
Unde va sarbatoriti voi?
Noi bolim si ...DLP se apropie....Nu stiu ce vom face! Missa mica cica are otita la ambele urechi, zau de inteleg, e in forma, nu plange, nu duce mana la urechi, mananca bine....Dar pediatrul ieri cica asta are. Daca ati mai pomenit asa ceva....el cica o sa se "simta" zilele urmatoare. No asteptam. Stam pregatiti cu antibio in caz de ceva....io insa raman optimista :))
BIc deci voi vedeti soarele in direct:))
Alina si missele Amalia 17.11.2005 si Alessia 02.11.2010
POZE ALESSIA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei
Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.
maria_alexia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lavi02 Exact la ora asta, acum 6 ani, se nastea Natalici Lavi mami fericita de sarbatorita si de preadolescenta si de bb din burtica 12 fix |
Lavi, sa va traiasca minunile (toate 3!), sa creasca mari, sanatosi/sanatoase si frumosi/frumoase! Superba semnatura, triple felicitari!
La multi ani, Nati
La multi ani, Maya
lavi02 spune:
Gagici, multumesc tare mult pentru urari.
Si mie imi place tare mult semnatura de mai sus, sunt tare fericita!
Alinus sanatate multa missei mici si restului familiei, sa reusiti sa va distrati la DLP! Cred ca ii va place si Alessiei la It's a small world! Eu cu Nati am facut ture dupa ture.
Eu am fost de dimineata la Institutul Cantacuzino sa ma intep de Toxo si Listeria, la CMV am IgG-ul mare, deci imunitate si nu ma doare capul. Cam am terminat cu analizatul in aceasta prima faza. Sper sa nu mai fie nevoie pana in trim III.
Alinus cum e la voi (in special in Franta dar si Olanda ma intereseaza) cu Listeria, se analizeaza, se trateaza daca iti iese? Eu ma simt cu musca pe caciula ca nu m-am tinut in ultimii ani departe nici de cas/branza de la tarani, nici de scoici, stridii, creveti, calamari, mezeluri crud-uscate...
Am mai facut analiza in ianuarie si mi-a iesit la limita, indecis, cica sa o repet. N-am mai repetat-o ca am zis ca oricum mananc de toate pana raman gravi. Din cate am inteles nu da malformatii sau pierderea sarcinii ci poate da infectie/septicemie la nou nascut si s-ar trata la gravida cu Augmentin, care e OK in sarcina.
Petrecerea o facem la un loc de joaca. Am invitat o gramada de copii de la gradi, sunt foarte curioasa cati vin pt ca nu am primit prea multe confirmari.
Lavi mami de sarbatorita, si de preadolescenta si de bb de la caldurica 12 fix!
bianca_mo spune:
La multi ani cu sanatate,NATI! LAVI, sa te bucuri de toate minunile tale! Grozava semnatura!
multa sanatate tuturor! ALINUS, otita seroasa, de exemplu, nu doare, dar se acumuleaza lichid in spatele timpanului si de aceea trebuie tratat nasul, in primul rand!
weekend cu mult soare si odihna placuta tuturor!
catutza spune:
La multi ani Nati!
La multi ani, Maya!
sa cresteti mari, sanatoasa, sa aduceti numai bucurii parintilor si sa aveti o copilarie ca in povesti
va dragele mele
madau spune:
La multi ani Nati!
La multi ani Maya!
Petrecere frumoasa fetelor! Asteptam poze
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
leea_cv spune:
Bun gasit fetele!
Cum n-am mai intrat pe aici m-a luat prin surprindere faptul ca au inceput copiii nostri sa isi serbeze 6 ani de viata. Vreau, adica, sa zic, ca a zburat vremea. La multi ani Nati si fericiri nelimitate!
Eu am scapat in cele din urma de pareza si sunt bine acum. Doar cu ceva burta am ramas si m-ar tenta o lipo-ceva ca de sport nu se pune problema. Il urasc. Tiana e o gogoasa. Am fost la inceputul saptamanii la vaccinul de 2 luni si....calculand nus'ce indici a ajuns dr la concluzia ca nu e supraponderala ci obeza. Adecatelea avea la fix 2 luni 6,4 kile, ceea ce-i mult. Fra-su avea la ceeasi varsta 6,1 si s-a nascut si mai grasun un pic. Asa ca, cica, sa-i reduc ratia de lapte. Da io nu-i dau decat san, despre care dr imi zicea ca n-o poate aduce in starea de obezitate. Laptele matern n-ar genera asa ceva. Iar acu... Am incercat sa-i dau mai putin, dar daca ii lipsesc chiar si 10 ml din ratie, ma urla de numa' si tre sa-i dau. E drept manaca f mult. 200 ml. Da nu stiu ce sa-i fac. Io cred ca n-ar trebui sa ma stresez si sa-i dauu cat vrea. Pe de alta parte, cred ca o ia pe urmele lui T. Face kk tot la doua zile si ma te sa nu ajunga si ea vreo constipata.
Tudor a fost/este saptamana asta la bunici, vacanta fiind. Se comporta exemplar cu Tiana. O iubeste. Aveam emotii, dar e super.Ma tot contrez cu ta-su in ceea ce priveste scoala. De la anul sau de peste doi. Eu l-as mai amana, el nu vrea. Chestia e ca T e in grupa mare si ar sari peste pregatitoare /clasa 0. Voi cred ca ati discutat pe aici problema asta. Eventual imi poate indica cineva cam pe la ce subiect gasesc dezbaterile?! Adica ma intere daca voi ii dati la anul sau nu.
Pt Alessia sanatate, sau, mai bine, sa fi facut dr exces de zel.
Poate mai reusesc sa pun poze cu balonul meu mic (sau mare).