Colectia de toamna-iarna 2005 (29)
Raspunsuri - Pagina 7
maria_alexia spune:
pe de alta parte, recunosc ca in viata vine un moment in care uiti durerile santierelor anterioare, nu mai suporti realitatea inconjuratoare si... chemi mesterii .
bianca_mo spune:
la multi ani! Alexiei si lui Kriszti, sa fie sanatosi si fericiti! Nu-mi vine sa cred ca incepe sezonul sarbatorilor in colectie!
Eu sunt tot prin zona dar nu am timp prea mult, de aceea va salut si va doresc tuturor toate cele bune!
Bic spune:
Na-na-na... eu cistg concursul cu santierul! De azi nu avem acoperis, stresini sau burlane! Si luni speram sa avem unul nou, podul curatat de mizerie, materialul izolant scos si inlocuit, pareti reparati si inceput de vopsit in casa!
Nu va speriati! Nu ne-am mutat inca, asa ca situatia e sub control.
As vrea sa urez de pe acum La Multi Ani colectiei, pt. ca nu stiu cit de des voi putea intra ca sa urez individual! Aproape spate ani (voi ati innebunit????) cu burtici si colectie! MOA!
Buluci spune:
Salutare, Colectie Draga!
Am primit un scurt induiosator mail de la Administratorii Forumului ce mi-a rascoloit cutia de amintiri , unele placute altele mai putin, din primii anisori din viata puiului meu. Chiar daca a fost un mail automat transmis, pe mine m-a miscat astfel incat mi-am zis ca e frumos sa dau binete din cand in cand!
Multe dintre voi mai stiti una alta de pe facebook...
Urez La multi Ani colectiei noastre pentru a 7 a Aniversarea!
Nu pot sa cred ca am deja copil de 6 ani.Ma sperie trecerea timpului si faptul ca inca nu am reusit sa-l am pe al doilea.
Mi-am dorit ca diferenta dintre ei sa nu fie asa de mare, dar din pacate asa va fi! "Planul" ptr concepere este in 2012 (spre sfarsit), sper sa nu raman doar cu planul .
Noi suntem bine, Simon termina anul pregatitor in decembrie iar anul viitor intentionez sa-l mut la o scoala catolica (semiprivata).A uitat aproape complet sa vorbeasca romaneste, doar mai intelege oarecum.Il intreb in romaneste si imi raspunde in engleza.Romana n-o mai pot folosi ca limba de transmis secrete.
Eu am gasit un job foarte bun,sunt full time din august ... ma consider o norocoasa , chiar nu mai credeam vreodata ca voi reusi sa vad luminita de la capatul tunelului.
S-a intamplat si multumim lui Dumnezeu!
ptr toata colectia si pupici copilasilor dragi!
lavi02 spune:
Bine ai revenit Cristina!
Ma bucur tare mult pentru job si mai ales pentru faptul ca sunteti bine in Australia! Il pupam pe Simon si ii dorim succes la scoala!
Lasa ca si eu imi doream bb 3 in 2010 si uite ca va fi in 2012, asa s-au aliniat planetele si taote lucrurile in viata noastra, se vor alinia si la voi, sa aveti parte de sanatate, liniste si intelegere!
Bic o-ho! Spor la renovari!!!!
Lavi 11+
corap spune:
La multi ani, NATI scumpa!
O imbratisare maaaaaaaaaaaaaaaare si o gramada de sanatate, veselie, fericire si noroc!
Noki_Lara spune:
Tam-tam-tam!!!! PARTY TIME!
Iaca veni si ziua Nataliciului drag, mandra sora de Silviuta-adolescentina si de surioara intrauterina/fratior intra-burticesc! Lavi draga, sa-ti traiasca mezina (pe moment), sa fie fericita, iubita, sanatoasa si sa aiba o viata plina de bucurii, iar necazurile s-o ocoleasca mereu!
La noi nimic nou, incepe seria de party-uri de toamna, motiv de maxima incantare a bufnitei/mamei ei.
Duminica avem Ziua recoltei la gradi, cu mini-spectacol la biserica si apoi party la gradi.
Bulucel, ma bucur tare mult ca esti in forma buna! Uite ce fain s-au aranjat lucrurile, fata de cum era mai demult. Tot imi repet in minte ca rabdarea e cheia succesului.
Alinus, ptiii, sanatate multa! Viroza iti mai lipsea...
Bic, mda, ne-ai "umilit" cu reparatiile tale.
lavi02 spune:
Multumesc tare mult pentru urari!
Exact la ora asta, acum 6 ani, se nastea Natalici
La multi ani Maya lui Monet!
Lavi mami fericita de sarbatorita si de preadolescenta si de bb din burtica 12 fix