Colectia de toamna-iarna 2005 (29)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Hello !
Sper ca ati trecut cu bine peste viroze & co

Mi-a placut mult sa va citesc zilele astea, sa mi-i imaginez pe ex-bebeii de acum 6 ani acum plini de personalitate .

Voiam sa va povestesc faza cu Cristi: imi spune azi educatoarea ca ieri se pare ca le-a impartit copiilor de la gradi' biletele cu nr. de tel. si invitatia la party de halloween. La noi acasa, desigur . Problema si mai mare e ca o mamica deja mi-a transmis intrebarea daca e de-adevaratelea. Si mai comic e ca pe la noi e o nebunie totala, suntem in plin santier, deocamdata in exterior, dar intr-o saptamana vine si zugravul .
Cool, nu? Nu ne plictisim cu el/ei pe-acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Maria, stai linistita ca si Silvia a primit o invitatie de-asta prin clasa I, la o petrecere in pijamale si a insistat atat pana am sunat-o pe biata mamica . Era scrisa cu adresa completa, bloc, scara, apartament, tot.
Dupa aceea, la urmatoarea pe acelasi stil n-am mai sunat-o pe mamica (alt copil/alta mamica) si cam greu m-am inteles cu Silvia ca nu e cazul, ca nu e pe bune. Am povestit mai incolo cu mamica, la o petrecere si intr-adevar habar n-avea.

Lavi 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

si eu dau petrecere de halloween :) dar am un singur invitat care ramane peste nopate si unanim s-a votat: placinta de dovleac - BLEAH (cred ca le comand o pizza)
deja am panze de paianjen intinse prin casa si ghirlande cu dovleci.

maria, pai casa voastra-i numa' buna, daca tot e in pragul zugravelii. atmosfera e perfecta pt halloween [cap de dovleac cu pisica neagra deasupra]

Mergi la inceput

Corap, in ideea ta, mai bine faceti party-ul la apartamentul nou!

Valeu, noi la asta vechi am schimbat instalatia electrica, probabil daca nu e schimbata deja asa vom proceda si dincolo (decizie sot) so... well.....

Placinta de dovleac -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Pai daca-i vorba sa ne batem in santiere, stati asa ca si io ma inscriu in lista. De o luna sunt in refaceri cu balcoanele. SPER sa termin week-end-ul aceasta, ca jur ca ma lasa nervii.

Mergi la inceput

lavi, sunt de acord cu sotul tau: schimbarea instalatiei electrice e un must :)

ei, noki, iti dai seama daca 2 balcoane = 1 luna, 3 balcoane & accesorii = ...

aseara s-a dus gabi si a inceput sa monteze singur bucataria de nervi

Mergi la inceput

N-as zicea doar un must, e totodata si o placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

hihi, si mie mi-ar surade party de distrugere a sufrageriei, inainte sa vina zugravii . i-as lasa chiar sa deseneze peretii .
problema ar fi ca ar trebui sa organizez ceva-ceva, cat de putin si poate chiar sa fac curatenie in restul ariilor - chestii de care zau ca n-am chef & timp zilele astea . Sa vedem cat de insistenti sunt petrecaretii pe ideea asta, poate scap .

Lavi, daca esti in faza in care o reparatie = placere, e clar ca nu te-au mai calcat mesterii de mult .

Mergi la inceput

Maria, acum vreo 2-3 ani renuntasem la bb3 si unul din motive era ca nu aveam chef sa ma mut la 4 camere ca ma simteam foarte bine la 3 si nu aveam niciun chef de mesteri, Voiam sa profit de toata suferinta pricinuita de ei in atatea randuri.

Intre timp mi-a mai trecut.

Treaba cu placerea, a fost, totusi, o gluma. Nu-s chiar asa ciudatica nici macar eu.

Mergi la inceput

hai, mai, ca at. cand era insarcinata cu nati (sau dup-aia?) a avut ceva muncitori, ca era disperata de taraganri + ca se spalau aia in chiuveta de la bucatarie... cred ca placerea e pt virgil, probabil "arhitectureaza" el traseele instalatiei (banuiesc);

maria, pai sigilezi celelalte usi si lasi numa' sufrageria la dispozitia halloweenarilor ;)

Mergi la inceput