Colectia de toamna-iarna 2005 (29)
Raspunsuri - Pagina 3
lavi02 spune:
Dragelor, apropo de pierdut sarcina, nu va speriati, sunt foarte senina si calma, nu cred ca mi se va intampla, iar daca se va intampla voi suferi dar voi pune pe seama defectelor genetice, nu voi face o tragedie enorma. Sper.
Dar ma stiti inca de anul trecut cu chistul la ovar si cancerul, mie imi place sa-mi pun toate posibilitatile, sa ma gandesc la toate variantele ca sa ma pregatesc intr-un fel psihic pentru orice. Mi-e frica sa nu fiu luata prin surprindere.
Cu sarcina imi e frica de 2 chestii: sa nu trebuiasca sa stau in pat luni de zile avand colul scurt sau altele si sa nu ajung la cezariana. Imi doresc tare mult sa nasc normal si de data asta pt ca e o experienta extraordinara.
M-a mai lasat oboseala, am trecut de mult de faza cu pe tastatura, aseara abia la 9:15 am simtit ca pic de somn in conditiile in care am si trebaluit toata dupa masa prin casa cu spor. Fata de 8, ora anterioara, e un progres. In schimb iar am insomnii noaptea.
Masa de pranz seara - uau, eu n-as rezista pe sistemul asta. Mie in prima parte a zilei mi-e foarte foame: mic dejun consistent, un fruct si/sau iaurt ca gustare pe la 11, apoi masa calda de la pranz e o binecuvantare, dar spre seara mai mananc foarte putin. Ieri de ex am mai mancat struguri, prune si niste salata de vinete goala (tocmai o facusem si am ras cu Nati jumatate din cantitate, marea majoritate Nati).
Lavi 10+
bb_alinus spune:
Salutari si de la noi! Cu raceli si eruptii dentare dar na, deocamdata fara febra. Singura valida din casa e Amalia :))
Lavi sa stii ca servirea pranzului cald e specifica doar catorva tari, printre care si Franta, ma uit la astia de aici cum te privesc ca pe extraterestrii cand le spui de asa ceva. Cum adica, masa calda de seara e o "binecuvantare" cum zici ca doar e singurul moment al zilei in familie. Dar da, si mie imi lipseste ceva cald la pranz. Missei incerc sa ii dau mancare calda in recipient special, insa recunosc ca m-am cam adaptat la sandviciurile de aici ca sunt mai comode de preparat si Amalia le prefera. Dar ma inspir din ce zic fetele americance pe FB, si sincer e nemaipomenit ce vad acolo. Asa ca pe langa sandviciuri ii dau in cutiute mici de plastic ( ce intra foarte fain in cutia speciala de sandvici) tot felul, de la castraveti si rosii, la alune si masline, plus tot felul de iaurturi, fructe, etc. Chestii pe care sigur nu le-ar avea la cantina si care sunt f sanatoase.
Asa acum sa ma plang: ieri panica pe mine, vad in gura missei, in spatele dintelui de jos ce se misca de ceva timp un alt dinte crescut si deja mare de tot. Nu stiu cum de nu l-am vazut pana acuma, am sunat toata planeta pana m-au linistit ca e normal. Am fost in urgenta urgentelor la dentist ( asa am descoperit la 50 m de mine un dentist roman, yes) care mi-a zis ca trebuie sa asteptam sa cada dintele de lapte, sa nu intervenim noi. N-am crezut-o si am mai sunat si pe altii care la fel mi-au zis. Sunt panicata ca missa va avea dintii urati si strambi ca noi. Of si ce mandra eram de dentitia ei perfecta.... Sa vedem.
Roxi mi-a povestit Philippe ca el a avut dintii mari si inghesuiti si singura soluti a fost sa ii extraga 2 din ei ca sa le faca loc celorlati. Dar asta pe la 12 ani. Sper sa nu fie cazul la voi.
Missa balerina e tare incantata de balet, missa mica mai plangoceste cand o las, dar cum merge doar 2 zile pe sapt nu are timp sa isi intre in ritm.
V-am zis unde o sarbatorim pe missa mica? Cred ca da, deja numaram zilele pana mergem la DLP :)) Cine credeti ca asteapta cu nerabdare? Sor-sa si ta-su evident:)
Meemsulici cu invidie pozitiva va urez vacanta placuta!
Alina si missele Amalia 17.11.2005 si Alessia 02.11.2010
POZE ALESSIA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei
Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.
lavi02 spune:
Alinus, nah, la noi masa zilnica la care ne strangem cu totii e micul dejun :)
Si la spanioli si italienii pranzul cald e masa principala a zilei din ce am observat eu. Urmat in mod traditional de binecunoscuta siesta. Am inteles ca in sec XIX si in Romania se obisniua siesta.
Probabil e speicific natiunilor mai sudice, la care vara e foarte cald la pranz asa ca e momentul pt masa si odihna, nu pentru munca. Iar la nordici iarna seara e intuneric rau, nu mai ai chef sa muncesti asa ca te duci acasa la caldurica si la o masa calda.
Si Silviei i-au iesit de multe ori asa. Politica stomatoloagei a fost: daca dintele se lapte se misca bine si cel definitiv e iesit tare, extractie, daca nu asteptare si dat indicatii copilului sa-l mai miste pe cel de lapte.
Dupa ce cade cel de lapte, cel definitiv e impins cu limba de copil si isi ia locul corect, asta in cazul fericit in care incape. Daca nu, aparat.
Si eu eram incantata de dentitia perfecta de lapte a Silviei
Sanatate missei mici! Si mai ales distractie grozava la DLP!!!
-------
A mers cineva la Terra Park?
meems spune:
Intram si noi in randul celor care au avut o dentitie de lapte perfecta, si acum cu dintii permanenti strambi Cel putin deocamdata.
Sanatate bolnaviorilor! Si Rianna e putin atinsa de ceva virus, tuseste usor si-mi spune c-o doare gatul. Ii dau Sumetrolim, sper sa nu ajungem la antibiotice. Oricum mi-am luat preventiv antibiotice pentru croaziera (mi-au dat pastile care se mesteca).
Cu mancarurile... Rianna s-a format dupa stilul american, nu ii pasa de mancaruri calde. Si cum nu ne vedem pana seara, incerc macar atunci sa pun pe masa ceva cald.
Iu-huu, colectia imbraca strai de sarbatoare, incep aniversarile
maria_alexia spune:
Meems, vacanta placuta!
altfel vad ca suntem la moda: dintisori de lapte care nu mai cad dar iei ceilalti strambi in spate, viroze...
lavi02 spune:
Noi suntem bine, cu exceptia faptului ca ieri Nati n-a avut chef de inot si mi-a facut ditamai circul in drum spre inot, dar la fata locului i-a placut . In we mergem la Alba.
Nu-mi vine sa cred, deja: Lavi 11+
P.S. Azi noapte am avut un vis cam sumbru despre cum marturisesc ultima linie de mai sus la servici. Sper ca realitatea sa fie mai frumoasa.
alexandrina spune:
Mi-am adus aminte ca azi incepe colectia sezonul sarbatorilor, si mi-am facut rost de determinare sa va transmit toate cele bune!
Roxi un car de sanatate si unul de bucurii pentru voi!
Lavi oau, minunat. Ce de emotii pozitive.
Cu drag
meems spune:
Alexia, La Multi Ani fericiti fetita dulce!
Roxi, sa-ti traiasca!! Si chiar daca nu e petrecerea asa cum si-o doreste Lexi, s-o rasfatati si s-o faceti sa se simta speciala!
Maria-Alexia, multumim!
Alexandrina, ce bine ca ai mai trecut prin colectie!
maria_alexia spune:
wow, a inceput deja sezonul aniversarilor de colectie !!
si inca o maare mirare: cand au trecut 6 ani ?!?!
La multi ani, Alexia!!! Sa cresti mare, sanatoasa, sa aveti parte de tot ce-i mai bun !
Roxi, felicitari pentru frumosii tai !
madau spune:
Nu am net acasa dar am intrat o fuga de pe telefon sa urez ALEXIEI la multi ani, sanatate si multe bucurii. Roxi, sa-ti traiasca piticii si sa va bucurati de ei!
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX