Colectia de toamna-iarna 2005 (29)
Raspunsuri - Pagina 4
roxisialexia spune:
Va multumesc din suflet dragelor pentru frumoasele urari
Alexandrina, Meemsy,Maria si Madau
Meemsy merci mult, chiar a avut o party mica si frumu si s-a simtit foarte bine. Au venit sa o felicite rudele apropiate, desi nu programasem asta a fost foarte frumos. Exact acum 6 ani tot intr-o zi de vineri, a sosit copila mea, ma minunez cum creste in fiecare zi .
Si tot de aproape 6 ani va cunosc si pe voi dragele mele
Bic spune:
La Multi Ani Alexiei. Prima din colectie!
Ai dreptate Roxi, asta e anul in care ziua lor cade in aceeasi zi a saptaminii ca in anul in care s-au nascut.
camelia_daniela spune:
La multi ani Alexia!!! Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii si noroc!!!
Roxi, sa-ti traiasca micuta domnisoara si sa te bucuri de ea si de fratiorul ei!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
Ina869 spune:
Buna dragelor!
Roxiutz drag si scump , sa-ti traiasca Lexi sanatoasa, sa aiba noroc in viata si sa fie iubita!
Wow, 6 anisori ! mi se pare ca au trecut atit de rapid ; parca mai ieri eram toate gravi, ultima mea amintire legata de de inceputurile bebelusiei este legata de intilnirea fetelor la terasa si apoi nasterea Nataliciul de Lavi.
Ce face Matei-patei, sper ca ii este bine la gradi!
Bobby al meu s-a facut un rautz, o bate pe sora-sa, nu o lasa sa faca lectii, vrea atentie in permenentza.
Rachie este generoasa, sensibila, miloasa, ii place sa-si faca lectiile, este un copil constiincios si responsabil ( ceea ce nu o sa vad de la frate-su, sint convinsa).
Saptamina trecuta a fost la ziua unei colege, o alta fetitza a tras-o cu putere ( a vrut sa "se joace" cu ea, si cum era mai dolofana si puternica a dat-o cu barbia de coltul unei scari interioare si si-a taiat barbia in doua) am stat la urgentza 10 ore sperind sa-i puna copci si cind ne-a venit randul drita a spus ca-i prea tarziu , ca o sa se refaca fiindca este inca mica. Mi-era teama ca nu ramina fata cu o cicatrice pe fata.
In alta ordine de idei nu stiu ce sa ma fac cu ea ca este tare sensibila, nu ma lasa sa omor muste, tantari, ma pune sa-i prind si sa-i dau afara ( "mami, sint si ele mici vietati, trebuie sa traiasca! " ) in pauzele de la scoala cauta ganganii moarte prin curte si mi le aduce acasa sa le ingroape ( inca nu m-a pus sa le fac coliva) , la o petrecere a castigat un borcan de bomboane si l-a desfacut ca sa imparta tuturor copilor de acolo , Bobby o bate si ea nu ridica nici macar mana sa se apare "fiindca este prea mic si nu stie ce face " ( desi stie foarte bine micul monstru ) , o colega de clasa s-a mutat la o alta scoala si a plans dupa ea o saptamina desi nu se prea jucau impreuna, nu am auzit-o vreodata spunind vreun cuvint urit ( ceea ce nu pot spune despre maica-sa) in fine, este prea sensibila, concilianta, si nu stiu cit o va ajuta mai tarziu, ca prefera sa lasa de la ea si sa piarda decit sa faca pe cineva sa sufere ( ea de mica a fost asa, daca o intreba cineva "pe cine iubesti, pe mama sau pe tata? ' ea raspundea pe amindoi la fel, daca o intrebi ce culori ii plac spune ca toate, fiindca sint frumoase si nu ar putea sa aleaga , la fel si cu colegele de clasa, cu invatatoarele, etc.). Copilul asta nu are nimic rau in ea si nu vreau sa fie o victima in viata, vreau sa fie o luptatoare, dar stiu ca nu am cum sa-i schimb personalitatea.
Mi-e frica sa nu sufere, oamenii pot fi nemilosi citeodata si daca este atit de sensibiloasa - din nimicuri - ma intreb cum o sa fie cind o sa aiba probleme adevarate.
I-am rezervat sa-i facem ziua intr-un loc unde o sa invata sa "gateasca" , vor face pizza, briose si salata de fructe, a insistat s-o invit si pe fetitza care i-a rupt barbia, mi-a spus ca i"ea de fapt a vrut sa se joace cu mine, mami, nu sa ma loveasca, nu trebuie pedepsita pentru asta! " . Deci Rachie este un fel de Nichita in varianta feminina, tin minte ca si Anda se se plangea cu ani in urma.
In rest, nu am cu ce sa ma laud, lectii la greu cu Rachie ( in fiecare zi primeste cite o carticica de la scoala pe care trebuie sa o citeasca, in fiecare zi are de repetat cca 50 de cuvinte. de scris o pagina cu litere, de repetat alte cuvinte pentru testul de vineri), volumul de lectii mi se pare destul de mare, si in weekend mai facem suplimentar ( citim si facem exercitii la mate). Mai apucam sa exersam putin la pian, la franceza , dar nu atit cit ar trebui.
Sincer, eu nu stiu cum se descurca mamicile cu serviciu si cativa copii acasa, , cind gatesc, fac curat, lectii, ca mie nu-mi ajunge timpul.
Lavi , o sarcina fara probleme in continuare!
Va las, tre' sa fug la patinaj , pe Bobby l-am scos saptamina trecuta dupa ce l-am vazut ca nu mai are nici un interes, la prima ora a fost primul - dintre 20 de copii- care statea pe gheata fara frica, eram mandra de el, la urmatoarele lectii a inceput sa se lase pe tanjeala ( adica pur si simplu sa se intinda pe gheata si sa stea acolo fara sa se miste) si data trecuta m-a scos din pepeni pur si simplu cind am vazut ca diferite instructoare au incercat sa-l antreneze si el radea si facea misto de ele, il ridicau in picioare si el se intindea pe gheata si spunea ca-i este somn ( este adevarat, la ora cind avea lectia trebuia sa doarma, i-am dat inainte cacao cu lapte si bobo de ciocolata ca sa-i dau un "bust de energie" dar nu s-a schimbat nimic). Si iata ca istoria se repeta ( exact asa a facut si Rachie cind era de varsta lui, dupa citeva ore de patinaj nu a mai vrut sa mearga) am ramas cu o parte din bani pierduti, cu patine si casca de protectie care nu i se vor mai potrivi peste cativa ani, cind probabil si-o schimba parerea despre patinaj ( sau poate nu).
Va pup, mai trec pe aici fiindca vreau sa felicit sarbatoritii colectiei.
felicia74 spune:
Ina, cred ca la varsta aceasta, copiii sunt la extreme. De ex, Rachel e foarte miloasa, in schimb Ili e de o cruzime rara. De catva timp o bat la cap sa mai dea din jucarii unor copii saraci, ai caror parinti nu au bani sa le ia nici macar o ciocolata si nu vrea neam.
Am intrebat-o daca nu le e mila de ei, si mi-a raspuns sec "NU".
In schimb mai nou se roaga sa nu fie si ea saraca. Atat a inteles fii-mea din lectia mea despre milostenie
Eu sper, totusi, ca in timp vor deveni mai echilibrati, poate le va intra in cap ceva din ce-i invatam.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
pesimistul este un optimist bine informat.
proadelina spune:
Eiiii, au inceput aniversarile! Un sincer La multi ani! din partea noastra pentru Alexia si pentru Krisztian! Ce copilasi mari avem deja!
Lavi - iti doresc sarcina usoara si bb3 sanatos!
Adelina si Albert (16.11.2005)
Ina869 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui felicia74 In schimb mai nou se roaga sa nu fie si ea saraca. Atat a inteles fii-mea din lectia mea despre milostenie |
Cool Ili! sincer, nu mi se pare cruzime ( daca strivea vreo ganganie in picioare, poate)ci mai degraba posesivitate. Fiind singura la parinti si cu toata atentia indreptata inspre ea, mi se pare o manifestare normala. Daca stau sa ma gandesc bine, nici eu nu mi-as imparti hainele daca soata mi-ar cere-o asa, din senin. Ca fac eu pachete din proprie initiativa ,asta-i altceva, dar sa ma puna el..
Sa stii ca si Rachie a fost la fel cu jucariile cu un timp in urma, nu ar fi dat din ele, insa i-am artat la televizor niste imagini cu copii orfani, i-am explicat ca sint multi in lumea asta care nu au ce imbraca, ce manca, care nu au unde dormi si asta a motivat-o sa dea din ele + ca am luat-o cu mine de multe ori la niste aziluri de femei unde am dus cite ceva si a cam inteles despre ce este vorba, a inteles ca nu toti oamenii pe pamintul asta sint atit de norocosi si ca ar trebui multumim pentru ce/cit avem.
bb_alinus spune:
Alexia La multi ani fetita scumpa!!!
Iar sunt cu intarziere, dar am motiv ca sunt bolnava de zici ca acu mor. N-am crezut ca o raceala te poate pune pe butuci in halul asta. De 4 zile mi-e frig, tremur, tusesc si ma doare capul de imi vine sa il scot. Dar nu ma mai plang ca nu asta-i scopul aici.
Ina ce frumos zici tu acolo, sper sa revin si eu cu o descriere a missei din dotare....:))
Alina si missele Amalia 17.11.2005 si Alessia 02.11.2010
POZE ALESSIA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei
Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient ętre, en se disant pourquoi pas.