Colectia de toamna-iarna 2005 (29)
Raspunsuri - Pagina 4
roxisialexia spune:
Va multumesc din suflet dragelor pentru frumoasele urari 
Alexandrina, Meemsy,Maria si Madau 
Meemsy merci mult, chiar a avut o party mica si frumu si s-a simtit foarte bine. Au venit sa o felicite rudele apropiate, desi nu programasem asta a fost foarte frumos. Exact acum 6 ani tot intr-o zi de vineri, a sosit copila mea, ma minunez cum creste in fiecare zi
.
Si tot de aproape 6 ani va cunosc si pe voi dragele mele
Bic spune:

La Multi Ani Alexiei. Prima din colectie!
Ai dreptate Roxi, asta e anul in care ziua lor cade in aceeasi zi a saptaminii ca in anul in care s-au nascut.
camelia_daniela spune:
La multi ani Alexia!!! Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii si noroc!!! 

Roxi, sa-ti traiasca micuta domnisoara si sa te bucuri de ea si de fratiorul ei! 
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
Ina869 spune:
Buna dragelor!

Roxiutz drag si scump
, sa-ti traiasca Lexi
sanatoasa, sa aiba noroc in viata si sa fie iubita!
Wow, 6 anisori ! mi se pare ca au trecut atit de rapid ; parca mai ieri eram toate gravi, ultima mea amintire legata de de inceputurile bebelusiei este legata de intilnirea fetelor la terasa si apoi nasterea Nataliciul de Lavi.
Ce face Matei-patei, sper ca ii este bine la gradi! ![]()
Bobby al meu s-a facut un rautz, o bate pe sora-sa, nu o lasa sa faca lectii, vrea atentie in permenentza.
Rachie este generoasa, sensibila, miloasa, ii place sa-si faca lectiile, este un copil constiincios si responsabil ( ceea ce nu o sa vad de la frate-su, sint convinsa).
Saptamina trecuta a fost la ziua unei colege, o alta fetitza a tras-o cu putere ( a vrut sa "se joace" cu ea, si cum era mai dolofana si puternica a dat-o cu barbia de coltul unei scari interioare si si-a taiat barbia in doua) am stat la urgentza 10 ore sperind sa-i puna copci si cind ne-a venit randul drita a spus ca-i prea tarziu , ca o sa se refaca fiindca este inca mica. Mi-era teama ca nu ramina fata cu o cicatrice pe fata.
In alta ordine de idei nu stiu ce sa ma fac cu ea ca este tare sensibila, nu ma lasa sa omor muste, tantari, ma pune sa-i prind si sa-i dau afara ( "mami, sint si ele mici vietati, trebuie sa traiasca! " ) in pauzele de la scoala cauta ganganii moarte prin curte si mi le aduce acasa sa le ingroape ( inca nu m-a pus sa le fac coliva) , la o petrecere a castigat un borcan de bomboane si l-a desfacut ca sa imparta tuturor copilor de acolo , Bobby o bate si ea nu ridica nici macar mana sa se apare "fiindca este prea mic si nu stie ce face " ( desi stie foarte bine micul monstru ) , o colega de clasa s-a mutat la o alta scoala si a plans dupa ea o saptamina desi nu se prea jucau impreuna, nu am auzit-o vreodata spunind vreun cuvint urit ( ceea ce nu pot spune despre maica-sa) in fine, este prea sensibila, concilianta, si nu stiu cit o va ajuta mai tarziu, ca prefera sa lasa de la ea si sa piarda decit sa faca pe cineva sa sufere ( ea de mica a fost asa, daca o intreba cineva "pe cine iubesti, pe mama sau pe tata? ' ea raspundea pe amindoi la fel, daca o intrebi ce culori ii plac spune ca toate, fiindca sint frumoase si nu ar putea sa aleaga , la fel si cu colegele de clasa, cu invatatoarele, etc.). Copilul asta nu are nimic rau in ea si nu vreau sa fie o victima in viata, vreau sa fie o luptatoare, dar stiu ca nu am cum sa-i schimb personalitatea.
Mi-e frica sa nu sufere, oamenii pot fi nemilosi citeodata si daca este atit de sensibiloasa - din nimicuri - ma intreb cum o sa fie cind o sa aiba probleme adevarate.
I-am rezervat sa-i facem ziua intr-un loc unde o sa invata sa "gateasca" , vor face pizza, briose si salata de fructe, a insistat s-o invit si pe fetitza care i-a rupt barbia, mi-a spus ca i"ea de fapt a vrut sa se joace cu mine, mami, nu sa ma loveasca, nu trebuie pedepsita pentru asta! " . Deci Rachie este un fel de Nichita in varianta feminina, tin minte ca si Anda se se plangea cu ani in urma.![]()
In rest, nu am cu ce sa ma laud, lectii la greu cu Rachie ( in fiecare zi primeste cite o carticica de la scoala pe care trebuie sa o citeasca, in fiecare zi are de repetat cca 50 de cuvinte. de scris o pagina cu litere, de repetat alte cuvinte pentru testul de vineri), volumul de lectii mi se pare destul de mare, si in weekend mai facem suplimentar ( citim si facem exercitii la mate). Mai apucam sa exersam putin la pian, la franceza , dar nu atit cit ar trebui.
Sincer, eu nu stiu cum se descurca mamicile cu serviciu si cativa copii acasa, , cind gatesc, fac curat, lectii, ca mie nu-mi ajunge timpul.
Lavi
, o sarcina fara probleme in continuare!
Va las, tre' sa fug la patinaj , pe Bobby l-am scos saptamina trecuta dupa ce l-am vazut ca nu mai are nici un interes, la prima ora a fost primul - dintre 20 de copii- care statea pe gheata fara frica, eram mandra de el, la urmatoarele lectii a inceput sa se lase pe tanjeala ( adica pur si simplu sa se intinda pe gheata si sa stea acolo fara sa se miste) si data trecuta m-a scos din pepeni pur si simplu cind am vazut ca diferite instructoare au incercat sa-l antreneze si el radea si facea misto de ele, il ridicau in picioare si el se intindea pe gheata si spunea ca-i este somn ( este adevarat, la ora cind avea lectia trebuia sa doarma, i-am dat inainte cacao cu lapte si bobo de ciocolata ca sa-i dau un "bust de energie" dar nu s-a schimbat nimic). Si iata ca istoria se repeta ( exact asa a facut si Rachie cind era de varsta lui, dupa citeva ore de patinaj nu a mai vrut sa mearga) am ramas cu o parte din bani pierduti, cu patine si casca de protectie care nu i se vor mai potrivi peste cativa ani, cind probabil si-o schimba parerea despre patinaj ( sau poate nu).
Va pup, mai trec pe aici fiindca vreau sa felicit sarbatoritii colectiei. 
felicia74 spune:
Ina, cred ca la varsta aceasta, copiii sunt la extreme. De ex, Rachel e foarte miloasa, in schimb Ili e de o cruzime rara. De catva timp o bat la cap sa mai dea din jucarii unor copii saraci, ai caror parinti nu au bani sa le ia nici macar o ciocolata si nu vrea neam.
Am intrebat-o daca nu le e mila de ei, si mi-a raspuns sec "NU".
In schimb mai nou se roaga sa nu fie si ea saraca. Atat a inteles fii-mea din lectia mea despre milostenie
Eu sper, totusi, ca in timp vor deveni mai echilibrati, poate le va intra in cap ceva din ce-i invatam.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
pesimistul este un optimist bine informat.
proadelina spune:
Eiiii, au inceput aniversarile! Un sincer La multi ani! din partea noastra pentru Alexia si pentru Krisztian! Ce copilasi mari avem deja!
Lavi - iti doresc sarcina usoara si bb3 sanatos!
Adelina si
Albert (16.11.2005)
Ina869 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui felicia74 In schimb mai nou se roaga sa nu fie si ea saraca. Atat a inteles fii-mea din lectia mea despre milostenie ![]() |
Cool Ili!
sincer, nu mi se pare cruzime ( daca strivea vreo ganganie in picioare, poate)ci mai degraba posesivitate. Fiind singura la parinti si cu toata atentia indreptata inspre ea, mi se pare o manifestare normala. Daca stau sa ma gandesc bine, nici eu nu mi-as imparti hainele daca soata mi-ar cere-o asa, din senin. Ca fac eu pachete din proprie initiativa ,asta-i altceva, dar sa ma puna el..Sa stii ca si Rachie a fost la fel cu jucariile cu un timp in urma, nu ar fi dat din ele, insa i-am artat la televizor niste imagini cu copii orfani, i-am explicat ca sint multi in lumea asta care nu au ce imbraca, ce manca, care nu au unde dormi si asta a motivat-o sa dea din ele + ca am luat-o cu mine de multe ori la niste aziluri de femei unde am dus cite ceva si a cam inteles despre ce este vorba, a inteles ca nu toti oamenii pe pamintul asta sint atit de norocosi si ca ar trebui multumim pentru ce/cit avem.
bb_alinus spune:
Alexia La multi ani fetita scumpa!!!
Iar sunt cu intarziere, dar am motiv ca sunt bolnava de zici ca acu mor. N-am crezut ca o raceala te poate pune pe butuci in halul asta. De 4 zile mi-e frig, tremur, tusesc si ma doare capul de imi vine sa il scot. Dar nu ma mai plang ca nu asta-i scopul aici.
Ina ce frumos zici tu acolo, sper sa revin si eu cu o descriere a missei din dotare....:))
Alina si missele Amalia 17.11.2005 si Alessia 02.11.2010
POZE ALESSIA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei
Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient ętre, en se disant pourquoi pas.