Colectia de toamna-iarna 2005 (29)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns meems spune:

La Multi Ani fericiti Raluca!!!
Simina, sa-ti traiasca mandretea de fata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

anda sa nu crezi ca chestiile astea suprizele o impresioneaza asa de mult ca obiectele consumeriste. Anul trecut cind a i-a adus Mosu' papusa respectiva pur si simplu a tzipat de bucurie vreo doua minute in continuu. Nu vazusem niciodata reactia asta la ea.
Am facut=o doar pt. ca nu am avut timp sa ma pregatesc suficient.

Dar eu stiu ce mare artista esti tu si sint sigura ca stii sa faci o productie muult mai elaborata. La mine oricum toate proiectele arata ca in clasa a II-a, de unde si premmiile de originalitate pe care le-am ptot primit de-a lungul vietii - ultimul la scoala la fii-mea pt. concursul de facut prajituri. :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

La multi ani, Sarah ,Daria, Bianca, Alessia si Smaranda !!!
Va doresc o copilarie fericita, cu multa sanatate!

Ma scuzati pentru intarziere

mada merci pentru link, fff interesant.

lavi felicitari !

meemsy miss you!

ina merci pentru intrebare ,patei a fost bine 4 zile dupa episodul ala urat a luat si antibiotic si acum a facut laringita
simt ca ma apuca panica in stilul asta cu imbolnavirile lor o sa ramn fara job.
Cat despre decizia pe care trebuie sa o iei, eu zic sa faci in functie de confortul tau, avand in vedere ca tu esti motorul casei, tu trebuie sa fii in acord cu casa ca sa transmiti si celorlati acest lucru. copiilor oricum nu le pasa unde vor sta, acum cat inca nu si-au facut prieteni apoi mai tarziu este mai greu sa ii desparti de ei.
Investete in cea actuala chiar daca nu vezi castigul financiar viitor castigul tau este altul

bic asa-i si fii-mea , marketingul asta, traim intr-o societate de consum.Buna ideea Mariei sa anulez canalul de desene pe perioada sarbatorilor.
Mult succes cu amenajarile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

La multi ani Raluca de Simina! sa ai o viata fericita!

Mima am vazut pozele din vacanta, frumoase locuri si voi trei frumosi si fericiti.
Mi se pare mie sau a fost ziua ta in octombrie? La multi ani cu multe, multe bucurii si impliniri!

Roxi imi pare rau de pateiasu' scump si drag! asa au fost si ai mei cind au inceput gradi, au tinut-o in lant cu imbolnavirile, credeam ca nu o sa mai dormim vreodata. Eu cred ca daca treceti de iarna asta o sa fie mai usor pe urma, ai sa vezi ca el nu o se mai imbolnaveasca atit de des.

Meemsy si Roxi aveti dreptate, cel mai firesc ar fi sa ramin aici, in casa mea. de multe ori nu vad realitatea asa cum ar trebui si am nevoie sa ma traga cineva de maneca sa-mi deschida ochii, de-aceea am cerut parerile voastre fiindca stiu ca sinteti impartiale.

Am pus citeva poze si filmulete cu Rachie care citeste zilnic din cartile aduse de la libraria scolii (si Bobby este pe langa ea , nelipsit, incerind sa-i distraga atentia ca sa se joace cu el).

Va pup si un inceput bun de saptamina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ina869

Mima am vazut pozele din vacanta, frumoase locuri si voi trei frumosi si fericiti.
Mi se pare mie sau a fost ziua ta in octombrie? La multi ani cu multe, multe bucurii si impliniri!

Da, pe 29 octombrie a fost. Multumesc din suflet, Ina draga!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Uite un ptr ca am intarziat cu urarea .

Descarc pozele/filmuletele, dar imi dau ceva erori si pe deasupra mai am si low speed asa ca le las sa-si faca damblaua si ma duc la nani, mai incerc maine. Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

meems scuze pentru uituceala!
La multi ani, sa fii sanatoasa tu si toata familia ta draga si tot ce iti doresti sa se implineasca!

Simina sa-ti traiasca Raluca la multi ani! Ce mai faceti voi?

Mi s-a repatriat sotul in sfarsit, frant de oboseala dupa ce n-a prea dormit in avion. Aseara la 9 s-a trantit in pat si a adormit instant. La 12 s-a trezit si s-a spalat pe dinti :). La 7 parea cat de cat OK. Isi va reintra el in ritm.

Pe Nati a durut-o aseara o ureche, sper sa n-o dam in otita. Oare e cazul sa o duc marti la inot sau mai bine sa lipseasca? Mai au 6 sedinte de facut (2 pe saptamana), n-as vrea sa le tot lipsim ca apoi intram cu ele in decembrie ceea ce n-as vrea. Mai vad cum evolueaza, daca se mai plange, clar nu o duc.

Lavi 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Citat:
citat din mesajul lui corap

estimez 1 luna pana ma mut. gabi zice ca eu sunt mereu exagerat de optimista :)

nu e asa de greu daca:
nu iti propui sa indrepti peretii
nu iti propui sa schimbi usile
nu iti propui sa schimbi toate instalatiile (inclusiv electrice, gaze)

adica depinde mult de ce iti doresti. noi nu mai vrem sa ne mutam nicaieri de-aici, asa ca am dat tot jos tot pana la tencuiala.
il intreb pe gabi daca a facut poze in timpul santierului si descarc cateva in contul comun, ca sa vezi cum arata.

roxi, multa sanatate familionului

Corap, ma tot tin sa te intreb... de cand sunteti in amenajari?
Noi am inceput de vreo luna si sper ca intro luna sa ne mutam. Si noi tot apartament de 4 camere cu 2 balcoane si 1 logie. O sa aranajam tot interiorul si 1 balcon - logia si balconul mic cred ca le vom face dupa (nu prea ma inteleg cu Laurentiu sa facem un efort si sa terminam totul acum).
Am scos 2 camari care erau facute din bca, am indreptat cat de cat peretii si am schimbat instalatia electrica.
Am cumparat gresia si faianta pentru bai.
Mai avem de facut modificari si la centrala, instalatia sanitara, parchet, usi ... offf!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

'neata

Camelia, esti o optimista incurabila! deci mai aveti instalatii, USI !!! (hehe... vedeti voi cu usile ), parchet, banuiesc ca si zugraveala, si speri sa va mutati intr-o luna?!?!? Va tin pumnii strans de tot si sper sa ne demonstrati ca se poate.

Noi am avut w/e full, cu party de copii, nunta si cea mai frumoasa zi de toamna de anul asta - cu batalie cu frunze cu tot . Asta ca sa nu stam prea mult in santierul de acasa, care... continua .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

La multi ani sarbatoritilor colectiei: Maya, Tudor, Saralina, Biencutza, Daria, Smadanduca, Alessia, Daria si Daniel,Raluca! Sa fiti sanatosi si sa aveti o copilarie fericita.

eu sunt intr-un stres maxim cu inscrierea Soranei la scoala, am ales scoala, invatatoarea, insa din pacate nu avem suficiente "pile" sa ne primeasca, acum tb sa ne reorientam.
Sorana este stirba , abia mai mananca saracuta cu 6 dinti cazuti.
Anul trecut S a primit de la mos un calut interactiv(Nancy) a fost o investitie buna, nu merge nicaieri fara el, l-am carat la mare, la mama, doarme cu el, il duce la buni

Lavi , felicitari pt fetita, sunt curioasa ce nume alegeti, visasem si eu ca voi avea baiat si a iesit mandrete de fata.

Cami, vreo 2 luni au durat la noi renovarile la 2 camere( zugravit, schimbat faianta, gresie, usi, usa intrare, geamuri, renovat balcon,nu am schimbat instalatia electrica din pereti si la fix 2 sapt dupa ce ne-am mutat a "puscat" panoul electric ( am facut ceva improvizatii).

multa sanatate bolnaviorilor.

Mergi la inceput