Colectia de toamna-iarna 2005 (29)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corap spune:

azi se implinesc 6 luni.

(v-am zis ca bucataria-i gata? ieri seara am inaugurat aragazul - n-am gatit nimic da' era frumoasa flacara. si am un frigider urias spre extem de urias, nu mi-am dat seama din poze cata e...)

apropo de usi si de hiperoptimism:
prin iulie dam comanda la usi.
aia: "stiti, dureaza o luna, ca e si perioada de concedii bla-bla"
noi: "le vrem repede, 2 saptamani"
aia: "stiti, o sa incercam, nu va garantam..."
peste 3 saptamani: "au venit usile, cand stabilim montajul?"
noi: "huh?"
_
nici in ziua de azi n-am luat usile - sper ca saptamana viitoare, totusi...

Mergi la inceput

edit:
azi se implinesc 6 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

eu va astept cu nerabdare cu povestile despre usi. stiu eu ce stiu .

hint: daca va ganditi bine, usile sunt cam singura chestie care trebuie sa stea si pe loc, dar trebe' sa se si miste. eu inca n-am auzit de mester care sa fi ajuns la profunzimile astea

Mergi la inceput

mesteru' meu s-a prins, ca a mai taiat perete, a mai construit in partea cealalta - pare ca stie ce face

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Cora... 6 luni ???? Chiar ca Bine ca ati avut unde sta.

Noi o sa cam trebuiasca vrand-nevrand sa ne mutam in cca. 1 luna pentru ca il si vindem pe al nostru, asa ca terminat-neterminat ne vom muta.

Usi, noi vom lua din Dedeman , cel mai probabil Porta.

Bine, mobila de bucatarie o vom face dupa aceea, adica dupa sarbatori cel mai probabil. Vom improviza , sau vom sta pe la parinti de sarbatori.

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Ina si Lavi multumesc!

Bafta celor care sunt "in santier"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

La multi ani Mihaela, Gabriela, Mihai, Gabriel![/b]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

camisi noi tot intr-o luna. Pe 3 dec. trebuie sa fim afara din casa inchiriata. Barbata-miu pleaca in delegatie in Bulgaria saptamina viitoare si va trebui sa cam impachetez singura, sa ma ocup de terminarea lucrarilor, etc.

Apropos, bai la voi cu ce se refiniseaza parchetul? Eram curioasa pt. ca atunci cind eram eu mica, tin minte ca o data la 2-3 ani chemam "femeia" sa dea cu petrosin, apoi cu ceara si apoi noi copiii ajutam la frecat(adica paseam pe niste cirpe ca sa luceasca parchetul.) Dar cred ca in ziua de azi nu se mai face asa. Aici se polisheaza cu niste masini speciale si apoi se da cu niste substante care sa sigileze lemnul si apoi sa-l protejeze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

'neata,

La multi ani Mihai, Mihaela, Gabriel si Gabriela!

Am facut fapta de vitejie ieri si mi-am anuntat sarcina sefului, la servici. Mi-a fost o frica... zici ca aveam 16 ani si dadeam vestea parintilor. Din fericire reactia a fost buna, "Felicitari, ce sa zic!" .

Bic eu n-am refinisat parchetul pt ca e facut doar de 8 ani, iar noi nu intram incaltati in camere nici macar cu papuci de casa, poate de-asta s-a mentinut asa de bine. Papucii ii folosim doar ocazional, pe zona cu gresie . Soacra mea si-a polishat parchetul cu ceara, dar nu stiu exact operatiunea cum a fost, cu aparat sau direct dat cu maglavais, cert e ca se aluneca rau la ei in casa in perioada imediat urmatoare.

Bic, Cami, Corap, spor la amenajari si apoi la mutari!

Lavi 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

La multi ani Mihai, Mihaela, Gabi, Gabriela! Sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii!

Lavi, ma bucur ca vestea ta a fost primita bine la serviciu!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput