Colectia de toamna-iarna 2005 (29)
Raspunsuri - Pagina 14
Morgano spune:
Pup toate fetele dragi, toti copiii colectiei.
Mi-e dor de voi, dar la mine viata e un carusel din care nu ma dau jos prea usor, nu am timp de nimic, chef nici atat .....
Schimbari majore inca nu sunt concrete, dar sunt in orizontul apropiat. Sper sa fie de bun-augur. Am cam obosit, ca sa fiu sincera sa ma zbat ca pestele pe uscat de una singura.
Mami, Ana si Iris
madau spune:
Crissy renunta la gargarita pt ca-i o porcarie. I-am luat-o eu in primavara, se consuma cariocile si nu se potrivesc altele. La noi zace aruncata in cutia cu jucarii. Plus ca nici nu face mari desene.
Creionul fermecat m-a tentat si pe mine anul trecut dar mi-am zis ca e prea scump pt cat de putin face, cum zicea si Anda, nu are alte carti, dupa ce le termini pe alea te cam uiti la el.
Laptop avem de vreo 2 ani, s-a jucat putin cu el la inceput apoi a renuntat. Il foloseste pe al meu
Si mai nou e mare fan carticelele astea http://www.edituragama.ro/carti-cu-activitati/scrie-si-sterge.html Sunt super, chiar vi le recomand, noi face zilnic "lectii" din ele. Si nu-s nici scumpe, eu le-am comandat pe toate.
Gata, fug la treburi
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
lavi02 spune:
Crissy, papusa Maria - i-am cumparat-o eu Nataliei de ziua ei (cu o seara inainte). Au fost foarte incantate de ea pana a doua zi dupa petrecere cand i-au luat locul cadourile primite acolo. Un review pe termen lung inca nu pot sa-ti dau. Eu i-am luat-o ca asta isi dorea, m-a batut mult la cap si am zis fie, e ziua ei.
Nati se joaca foarte mult cu Paciocchini, s-a jucat toata vara cu ei si i-a luat in toate vacantele, cu baby Annabel, cu vase de jucarie, cu casa de marcat, cu trusa medicala, cu legourile 2-5 ani pe care inca le iubesc amandoua si chiar cu cuburile de lemn colorat cumparate cand avea Silvia 1 an. Si mai ales deseneaza foarte mult. Asta ii place ei.
Morgano bine ai trecut pe aici! si multumim de LMA!
Pe azi imi facusem plan sa fac curat dar n-am fost in stare, m-am culcat tarziu ieri, azi dupa servici am fost si la cumparaturi asa ca sunt obosita. Imi permit sa trag chiulul si sa aman smotrul. Ca moft de gravida. Principiul meu de gravida e ca fac de toate dar nu peste limita oboselii si sfarselii. Mai putin in primele saptamani in care asta era o stare permanenta si nu aveam ce face.
Am deschis acum calculatorul sa verific rezultatele la analize, mi-a iesit Toxo negativ, facut la Institutul Cantacuzino, atat IgG-ul cat si IgM-ul, la CMV am IgG-ul pozitiv deci stau linistita. Mai trebuie sa-mi iasa listeria. In rest astept cu drag si vagi emotii eco pt dublul test de vineri si mai ales intoarcerea lui Virgil duminica .
felicia74 spune:
aaa, am uitat sa va spun ca acum cateva saptamani Ilinca voia sa-i ceara mosului (in scris) o pisica adevarata. Am amenintat-o ca daca ii aduce, ii rup picioarele mosneagului, de nu mai vine niciodata pe la noi.
Ma rog, deocamdata a renuntat la idee, dar sunt sigura ca la anul va reaparea pe lista de preferinte.
Madau bine ca mi-ai zis de gargarita desenatoare, ca era cat pe aci s-o iau.
BB_alinus e si ziua fetei celei mici? Sa-ti traiasca!
Sarah si bianca va urez si aici, la multi ani!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
pesimistul este un optimist bine informat.
gabitaco spune:
La multi, multi ani pentru NATI, MAYA, KRISZTI, SARAH, ALEXIA, BIANCA SI DARIA si speram sa ne scuzati intarzierea.
Sa aveti parte de o copilarie fericita si numai bucurii si realizari in viata.
Mateea e mare fan haine - din cauza vietii de artista mica- intre artisti mai mari - e mare fana de colanti, blugi stramti, bluze gen tunica, botine inalte, geaca de piele... etc, e f accesorizata si atenta la imaginea ei- adecvata varstei, desigur .
Cadou de ziua ei - isi doreste o petrecere cu prietenele si o consola cu jocuri Barbie sau un mp4 player si papusa Maria ... ca tot ii face lumea reclama.
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...
crissy77 spune:
corap, ms vreau ceva ce poate sa-si citeasca singura. Am salvat link-urile, studiez mai tarziu, dar cred ca 24 povesti despre MC e potrivita pt ce caut eu.
anda, creionul fermecat (2 buc) are Elise de la Mos Craciun, nu pot spune ca au dat-o pe spate. Pe noi nici atat, sonorul e tare, se aude din strada cand gaseste combinatia corecta. Este la editura Gama o colectie dragalasa: Scrie si sterge, noi avem varianta portocalie, suntem cu totii multumiti.
proadelina, credeam ca sirenele de la ambulanta, politie, pompieri. E o fire mai sensibila, dragul de el
madau, ms de sfat. Din descrierea de pe site suna interesant gargarita asta. Vad ca si Mi e fan Scrie si sterge.
lavi, eu gandesc cumva pe termen lung, mi-am pus sperante in papusa asta ca o sa ma ajute si cu Bea. pt vestile bune de la analize.
lavi02 spune:
la multi ani Smaranda frumoasa si dulce! Sa fii sanatoasa, pazita de toate relele (apropo de mami stresata) si sa ai o viata minunata, plina de impliniri!
Gabitaco multumim de urari! O pupam pe Mateea!
Feli imi place de tine cu ruptul picioarelor mosului, cam la fel gandesc si eu cand zic ale mele ce draguuute sunt pisicuuuuutele si ce bine ar fi sa avem una. Miau!
Cora cum te mai descurci cu acvariul, apropo de animalute?
Lavi 12+
maria_alexia spune:
La multi ani, Smaranda! Multa fericire si noroc!
Bic, sa va traiasca minunea, sa va bucurati impreuna de multi si fericiti ani!
Ref. la cadouri: eu le-am scos copiilor din Tv minimax-ul, anul trecut a fost bombardat bietul mos cu cereri de jucarii oribile . recunosc, sunt rea .
Crissy, daca n-ai luat-o inca, Adevarata poveste a lui Mos Craciun de la cartea copiilor e cea mai frumoasa carte pe care am vazut-o. Ai mei au vrut s-o ia cu ei si asta-vara, la mare
Acum le-am comandat cartile lui Tolkien pentru copii - dl. Bliss si Scrisori de la Mos Craciun - inca nu le-am citit.
Corapina, ce zici, se potrivesc ?
Hmmm, interesante cele cu fantome, Cristi e fan, doar ca din prezentare imi dau seama ca nu-mi sunt simpatice deloc numele personajelor. Iar pentru bunici e un adevarat chin sa citeasca carti "englezite" .
lavi02 spune:
Crissy, nu vad cum ar putea-o ajuta papusa Maria pe Bea. Pe un copil de varsta lui Beatrice o ajuta sa vorbiti voi cu ea. Maria spune niste fraze daca o apesi in anumite parti ale corpului (vreo 5 puncte). Fiecare punct are o lista de vreo 20 (sa zicem n) de fraze pe care le spune circular. La prima apasare fraza[0], la a doua apasare fraza[1], la a n-a apasare fraza[n-1] si apoi din nou fraza[0] samd.
Cea mai buna jucarie interactiva e omul dupa parerea mea. In rest, sunt utile jucariile care ii dau copilului mana libera sa faca chestii/scenarii/constructii cu ele.
De 2 milioane mai bine iei un Lego 2-5 ani, dupa parerea mea sunt niste bani muuuult mai bine folositi.
Corap please marturiseste ce Lego-uri aveti voi. Nu de alta dar vine ziua lui Andrei si imaginatia mea e in pana.
Maria am cumparat si eu acum cartea cu MC de la Cartea copiilor, chiar ca e superba! Deocamdata e pusa de o parte pentru o eventuala Zana Maseluta de urgenta sau daca nu ramane pentru MN.