FIV 295

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Buna fetele!

Daniela noi suntem aici si tinem pumnii stransi stransi si gata sa facem galegie!!!! Sa creasca outele si cate sunt sa fie de calitate buna! Doamne Ajuta!

Catalina

Uratica ? stiti ceva de ea?

am intrat pe fuga sa vad ce noutati sunt, sunt intre doua aniversari ( nu ale noastre ci de ale prietenilor de Castelan, o sa vedeti cum e cand sunteti sofer si mama cara-bagaje+cadouri), un cald de mor, dar copilul e fericit, ce mai conteaza altceva...

va pup si numai bine va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Citat:
citat din mesajul lui amy25

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

daniela - stimularile mele au fost de 13-14 zile cu doze uriase. Si a fost in regula.

Daca imi permiteti o parere....lasati colul in pace si nu il mai zgandariti ca nu veti ajunge la nici o concluzie. Iar daca sunteti insarcinate nu este cea mai fericita idee sa va jucati de-a ginecologul.

Catalina, acum 4 luni de zile eram in locul acestor fete de aici: disperata de raspunsuri, plina de intrebari si de speranta totodata. Nu cred ca am pretins vreuna din noi pana acum ca ne jucam de-a ginecologul. Pur si simplu, unele din noi au avut noroc de doctori care sa aibe rabdarea sa le explice ceva in plus. Si nu facem altceva decat sa impartasim la randul nostru.

Multumesc Bunului Dumnezeu!
15+

amy draga, sa nu iti faci gresita impresie ca nu stiu despre ce se vorbeste pe aici. Stiu exact prin ce trece o femeie care ajunge sa posteze la acest subiect. Am tot postat vreme de cativa ani nu tocmai fericiti. Si inca postez desi am un copil minunat. Postez pentru a fi alaturi de fete pe care le cunosc sau nu. Pentru a le incuraja si pentru a le demonstra ca daca eu am putut sa trec prin tot ceea ce am trecut si sa reusesc sa raman intreaga la minte - sper :D - si sa fiu mama, atunci si ele vor avea momentul lor de glorie.
Iar daca unele dintre voi nu au avut "noroc" de un medic care sa explice ceva in plus atunci ar fi bine sa schimbati medicul rapid. Cu unul care are rabdarea sa o faca.

O sarcina usoara iti doresc si sper sa te mai vad pe aici si dupa 9 luni sau 1 an sau 3. La fel de plina de dorinta de a incuraja fetele.

castelana - pup si eu.
Si eu stau cu ochii pe uratica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

elenaraluca - in ziua 12 de la ET un test de sarcina ar tb sa te lamureasca... Durerile de burta specifice CM pot fi prezente si in cazul unei sarcini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

fetelor,nicio veste de la uratica de cateva zile.
sa mergem pe principiul ca "no news is good news" si sa ne imaginam ca deja isi tine bebelina in brate si de asta nu ne poate da de veste despre starea ei.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyrem spune:

Citat:
citat din mesajul lui elenaraluca

Adriana ce faci?te-am cautat si eu pe infertilitate dar nu te-am gasit.de cand mi-ai zis de col m-ai pus pe ganduri (al meu e tare)de parca nu eram deja ingandurata!pe tine te mai doare burta?eu as vrea sa dorm continuu cateva zile si sa ma trezesc dupa beta ca e tare grea asteptarea asta!

Buna Raluca, ce sa fac ...? Astept, asteptarea asta ma omoara . Incerc sa-mi ocup timpul si mintea cu alte lucruri dar inevitabil gandul imi zboara tot la bebei... Burta ma doare, sanii nu mai sunt umflati si nici durerosi, colul iar a coborat, deci tot ce credeam ca e semn de sarcina nu mai este :((. Cel mai nasol e partea cu mersul la buda, ca de fiecare data imi e teama sa nu vad invazia rosie, dar pana acum am scapat. Ma rog la DD ca macar sa nu vina CM pana luni cand fac testul, macar asa mai pot spera ... Sa ne auzim luni cu vesti bune.

gena MTHFR - C677T heterozigota
gena PAI-1 - 675 4G + 844G heterozigote

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyrem spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

Daca imi permiteti o parere....lasati colul in pace si nu il mai zgandariti ca nu veti ajunge la nici o concluzie. Iar daca sunteti insarcinate nu este cea mai fericita idee sa va jucati de-a ginecologul.

Catalina

Sub nici o forma nu ma joc de-a ginecologul. Nu am cum sa nu simt colul atata timp cat imping capsula cat mai adanc pot. Nu-ti inchipui ca stau numai cu degetele infipte pe acolo si ma palpez tot timpul :)
Pupici si va doresc tuturor sa va vedeti visul implinit

gena MTHFR - C677T heterozigota
gena PAI-1 - 675 4G + 844G heterozigote

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Fetelor, sunt oripilata! chiar acu vazui la pro tv stirea despre medicamentele contrafacute luate de pe net. Imi aduc aminte ca voiam sa iau Pregnyl de pe net si nu m-a lasat dr cu care lucreaza sotul meu, spunand ca sa n-am incredere. Odios!!! sunt niste nemernici...

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenaraluca spune:

Neata fetele!mai avem o zi Adriana si se termina cu stresul asta.in rest eu va spun ca ma doare mijlocul in continuare,parca acum raspunde durerea si la ovare si mai sus spre rinichi.nu stiu ce sa mai zic,mi-o venii cm,o putea sa te doara spatele asa de la o eventuala sarcina??????????nu stiu ce sa zic ,nu stiu ce sa cred,nu stiu la ce sa ma mai astept.acum va las ca vreau sa merg la Biserica.doar Dumnezeu ma mai poate ajuta .pup.o duminica placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Elenuta draga, ai sa vezi si tu, indiferent de rezultat ca niciun simptom din acesta nu-ti indica nimic de fapt. Orice durere sau ce-o mai fi poate avea cauze hormonale. Inca detii un nr mare de hormoni care isi fac de cap. E cam inselator cu simptomele acum.

Simptome de sarcina apar doar la minim 2 saptamani de la implantare si nici alea intotdeauna. Atunci abia incep sa se secrete anumite cantitati de hormoni.

Dar, de ce nu-ti faci un test de sarcina???
Oricum, iti tin pumnii

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Adriana si elenaraluca tinem pumnii sa veniti cu beta mare maine!

Mergi la inceput