FIV 295
Raspunsuri - Pagina 10
castelanaC spune:
Daniela? ce faci? ce face "cosuletul" de oute?
bafta maxima sa fie oulete bune!
te pup si sa-ti faca zilele mai usoare!
daniela74 spune:
Castelana ma refac,am fost aseara la un super party si astept ziua de miine,sa vad cum au evoluat outele.Sper sa nu am surprize si poate miercuri fac punctia,dupa calculele mele.
Catalina eu am facut stimulari de 10 zile,la fel cu doze maxime,dar acum am doar 300 de menopur.(intr-o seara am facut si o prostie,cred ca am pierdut jum.de medicament,nu am strins bine acul si a cam curs pe linga ,poate din cauza asta au si ramas mai miculuti).Te pup tare,
Elena miine cind deschid calculatorul vreau sa citesc ca ai reusit..Doamne ajuta.
daniela
brunadria spune:
elena, adyrem va astept cu doua liniute!
daniela tin pumnii stransi, sa vi maine cu vesti bune si mai departe tot asa!
castelana , many pup mamicile si copilasii strengari!
de uratica nu mai stiu nimic , am sunat o intr una din zile insa nu a raspuns , o sa incerc maine iar! sper din suflet ca totul e in regula!
amy mai ai un pic pana la intalnirea cu bebele , astept surpriza
o seara minunata si maine sa avem parte de vesti minunate de la voi toate
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
cameline spune:
Fetele, maine ma duc la primul control. Am emotii la prima numaratoare a foliculilor si masurarea endometrului. Va scriu maine.Doamne ajuta-ne!
castelanaC spune:
Elenaraluca????? Adyrem???? hai veniti cu vestea cea mare! Bafta maxima!
Uratica draga mea asteptam aici cu sufletul la gura o veste despre tine si piticuta ta scumpa! Doamne Ajuta!
Daniela, tu parca azi mergeai cu "cosuletul" de uote la control, nu?
Many? ce face soacra ta? sanatate si voua putere la toti, stiu cum e sa fii singurica cu copilul acasa...dar tu esti mamica puternica
Bruno, hai ca urmezi, nu? ca te vad pregatita pe pozitie de plecare...cand incepi?
Cameline bafta azi la control!
fetele va pup pe toateeeeeeee si-s cu ochii pe voi
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui castelanaC Many? ce face soacra ta? sanatate si voua putere la toti, stiu cum e sa fii singurica cu copilul acasa...dar tu esti mamica puternica |
Pai nu mai sunt asa singura, a venit sotul, insa sunt asa de racita ca nu mai stiu de mine. Soacra este bine, daca putem spune asa dupa o operatie de extirpare mandibula si alte alea, azi speram in externare.
Si eu sunt pe aici si astept vesti bune de la toate fetele.
castelanaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui many_bani Pai nu mai sunt asa singura, a venit sotul, insa sunt asa de racita ca nu mai stiu de mine. Soacra este bine, daca putem spune asa dupa o operatie de extirpare mandibula si alte alea, azi speram in externare. Si eu sunt pe aici si astept vesti bune de la toate fetele. mami de Vlad (29.10.2009) Multumesc Doamne! |
OF MAI MANY...saracii de voi! sanatate multa, recuperare si multa putere voua tuturor!
aristica spune:
daniela eu cred c-ai raspuns f bine. Hai azi cu raportul de la eco, sa vedem daca te pucntioneaza in 2 zile
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
H.Mirela spune:
Buna fetelor , azi e a10 zi de la transfer si am facut testul de sange , mi-a iesit negativ si a inceput si o chestie maronie sa imi vina , cum iti incepe a veni ciclu. Sunt necajita ca nu am ramas nici de data asta , nu mai am nici o putere de a merge inainte, am incercat de atatea ori si nimica, doamneeeee Sa mai astept , sa imi mai fac sperante, iluzi ???
Sa fie prea repede ??? DAr de ce imi curge ceva maroniu ? offf