FIV 295

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

Sunt si eu pe aici , in asteptarea vestilor bune!
cata tot am vrut sa ma adresez si tie si sa ti multumesc ca ne susti chiar daca visul tau e implinit!

o sun pe uratica sa vad daca raspunde

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

bruni - mi-ar fi rusine sa intru pe forum si sa pretind ca nu exista aceasta sectiune.

Mirela - nimeni nu a spus ca este usor. Sunt si cazuri fericite, prima incercare, prima reusita. Dar de cele mai multe ori nu se intampla asa. Incercam iar si iar si iar. Cat ne tin nervii si mai ales buzunarul.
Sigur ca vei avea puterea sa o iei de la capat. O sa te linistesti, o sa stergi lacrimile si o vei lua de la capat. Iar in cele din urma o sa reusesti. Pentru ca esti ambitioasa, pentru ca nu te dai batuta si pentru ca meriti sa fii mama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

HAi Bruni cu vesti de la Uratica

Cata pup fetele cochetele

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Cata pup fetele cochetele

Si noi pupam tare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Aristica...imi pare tare rau, cuvintele sunt de prisos. Ma bucur ca gasesti puterea de a merge mai departe,te asteptam pe meleaguri straine(din cate am citit).

Mergi la inceput

Am revenit cu vesti bune: uratica nu a nascut inca, e tot in acelasi stadiu , in spital, ii e destul de greu insa cum a zis ea rezista pt cea mica! saptamana asta pe la sfarsit s ar putea sa nasca , maine dimineata face echo si are mai multe detalii despre piticuta ei!
Sa i ajute DD sa treaca cu bine si saptamana asta si sa vina micuta pe lume sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui brunadria

Am revenit cu vesti bune: uratica nu a nascut inca, e tot in acelasi stadiu , in spital, ii e destul de greu insa cum a zis ea rezista pt cea mica! saptamana asta pe la sfarsit s ar putea sa nasca , maine dimineata face echo si are mai multe detalii despre piticuta ei!
Sa i ajute DD sa treaca cu bine si saptamana asta si sa vina micuta pe lume sanatoasa!

MULTUMIM DIN SUFLET BRUNI!!!!!
DOAMNE AJUTA!
URATICA SUNTEM TOATE AICI SA-TI TIMEN PMNII!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Nu inteleg dr Uraticai! nu streseaza mai rau copilul ? Ma refer ca nu e prematura, kg are destule...

Multumesc Bunului Dumnezeu!
16+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui amy25

Nu inteleg dr Uraticai! nu streseaza mai rau copilul ? Ma refer ca nu e prematura, kg are destule...

Multumesc Bunului Dumnezeu!
16+

amy dr spune ca e mai bine asa , pt ca acuma se dezvolta plamanasii si fetita a luat mai mult in greutate in ultima perioada, tinea sa treaca de sapt 37 si a reusit , asa ca de acuma poate veni oricand micuta pe lume! iar pt binele celei mici uratica a fost deacord sa se apropie cat mai mult de termen ! a fost curajoasa si a reusit!
a fost alegerea ei si a dr pt binele fetitei!
sa i ajute DD sa treaca cu bine peste nastere si sa si tina minunea sanatoasa in brate!

tu mai ai putin pana la marea surpriza, sunt nerabdatoare sa stiu ce ascunzi in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Dragele mele nu am mai scris de mult pe forum dar vam urmatit pas cu pas ma-m bucurat si am plans odata cu voi.
Acum 3 saptamani am facut laparoscopie am avut foarte multe aderente de la operatia mea veche. Rugamintea mea este daca stie cineva cat timp trebuie sa treaca dupa operatie ca sa pot sa fac FET?.
Va doresc din suflet ca fisul vostru de a fi mamici sa se indeplineasca cat mai repede posibil.

Mergi la inceput