FIV 295
Raspunsuri - Pagina 12
H.Mirela spune:
Catalina si MANY , multumesc de incurajari , mai am o speranta vineri cand voi incerca inca o data testul de sange , ca acum este prea repede ,, zic eu '' , dar cum va vrea d-zeu .Nu ramane sa ne rugam si d-zeu sa ne auda rugile . Va pup
cameline spune:
Buna fetele, vin si eu cu vesti bune, am 4, poate chiar 5 oute si un endometru bun.Daca toate sunt bune, cu ajutorul lui Dumnezeu voi face fertilizarea in perioada 5-8 noiembrie.
elenaraluca spune:
Sunt distrusa!rezultat beta 0
Am impresia ca nu mai pot trece peste asta,de 7 ani incoa am facut tot ce a fost posibil si nimic.nu inteleg de ce din 3 nu sa prins nici macar 1?nu am cuvinte sa va descriu ce e in sufletul meu,cate planuri ne facusem,cate sperante ne pusesem in fivul asta.
daniela74 spune:
Elenaraluca am asteptat o veste buna imi pare rau,multa putere si sanatate iti doresc si poate cind iti revii o iei de la capat.
Cameline,bravo,bafta multa in continuare
Anaoi,ceva noutati?
fetele,eu am facut eco si singe,acum astept sa ma sune sa-mi zica cind facem punctia,,miercuri sau joi.Foliculii mei sint 2 de 17mm,1 de 19mm si 1 de 22mm.Endometrul este de 14 mm si imi e frica ca o fi iarasi de 17 mm,ca ultima data.Dr.zice ca cu cit e mai gros cu atit mai bine,dar eu cred ca nici chiar asa nu e bine
pup fetele si va dau de stire cind ma punctioneaza
daniela
catalina2307 spune:
elena....imi pare nespus de rau. Trebuie sa ai convingerea ca data viitoare va fi bine.
many_bani spune:
Elena , sunt convinsa ca mai repede sau mai tarziu vei reincepe lupta, trebuie sa lupti, ca noi toate de aici, ptr. visul tau.
Daniela, Cameline, super vesti , asa vreau si mai departe.
cameline spune:
elena, azi plangi si de maine trebuie sa-ti faci planul de atac pt urmatoarea incercare.imi pare rau ca treci prin asta, stiu ce inseamna, cum bine stiu ca nu trebuie sa-ti pierzi increderea in Dumnezeu.Crede, crede si iar crede si ti se va intampla intro zi.Plange,dar nu dezarma, nu dispera, de maine o iei de la capat.Curaj si credinta.
cameline spune:
acum plang si eu...pt tine, pt mine,pt noi toate, dar nu renunt la lupta. Sigur va fi bine si pt noi
elenaraluca spune:
Nici nu mai am lacrimi sa mai plang cu toate ca am inima sfasiata in 2.nu cred ca o voi mai lua de la capat .cel putin nu in urmatorii 2 ani pt ca am zis ca asta e ultima incercare si in plus de asta cele 2 sapt de asteptare au fost un calvar pt mine si nu sunt in stare sa o iau de la capat!
daniela74 spune:
miercuri fac punctia
voi ce credeti fetelor,daca eu in seara aceasta fac menopur-ul,dupa care hcg-ul,foliculii mai cresc
va pup si vise frumoase sa aveti
daniela