FIV 295

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adyrem spune:

Citat:
citat din mesajul lui amy25

Mucusul ala il am eu si acum din abundenta, este provocat de tratamenteele hormonale. Ai mucus si in mod normal, dar nu asa mult.Daca ramai insarcinata va fi mai mult.

Iar faptul ca simti umflatura aia, e de fapt colul care se modifica si el in functie de perioada in care esti. Nu te mai speria de asta , tu baga utrogestanul usor si cat poti de sus si apoi macar o ora jumate sa stai in pat.

Multumesc Bunului Dumnezeu!
15+

Amy, eu pana 17.10 imi simteam colul jos si tare pentru ca impingeam capsula de Utrogestan cat de mult puteam dupa biluta aia care o simteam. Incepand cu 18.10 colul este mai ridicat ca numai reusesc sa imping utrogestanul dupa col si ceva mai moale. Tu cand ai ramas gravi si puneai Utrogestanul cum iti simteai colul? Iti aduci aminte?

Editez pentru ca am uitat sa precizez ca sunt z 11 dupa ET cu embrioni de z3, calitate 1, cu 7 celule fiecare

gena MTHFR - C677T heterozigota
gena PAI-1 - 675 4G + 844G heterozigote

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyrem spune:

O intrebare pentru fetele "experte" in FIV: menstra poate apare atata timp cat luam Utrogestan?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui adyrem

O intrebare pentru fetele "experte" in FIV: menstra poate apare atata timp cat luam Utrogestan?

Cm poate sa vine si cu utogestan(asa a fost in cazul meu la FIV2, eram in ziua 12 de la ET, cu utrogestan si a venit) dar poate sa si intarzie, in functie de organism. Bafta multa

De Uratica nu stie nimeni nimic?

W-E placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Adyrem, nu mai stiu exact cum era atunci, ce retin este ca il aveam cand intr-un fel, cand in altul. Chiar cautam pe net cum e colul uterin in diferite perioade sa ma orientez, dar n-am gasit mare lucru. Si da, cm poate veni cu utrogestan din cate stiu, caci la primul fiv in dimineata in care am facut beta hcg dadea semne c-ar veni, pana am ajuns acasa de la Bucuresti, venise...

Dar eu te sfatuiesc sa faci si un test, caci la mine a fost pozitiv inainte de ziua presupusa a cm.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Amy,merci,sper sa-ti calc pe urme
Adyrem la mine a venit totdeauna dupa ce il opream,la 4-5 zile.Bafta multa si sa ne tii la curent
Elenaraluca ceva noutati?
Anaoi ai facut eco,au crescut foliculasii ?
Am facut si eu azi eco,mi se pare ca nu prea cresc foliculii mei,daca in ziua a-6a aveau 8mm spre 9,azi ziua a-9a erau 3 de 11,11,5 si unul de 13,5.Chiar nu mai stiu cum ar trebui sa fie,doctorul zice ca doar de acuma ei incep sa creasca 2mm pe zi.Voi ce parere aveti,credeti ca daca o sa fac stimulare 12 zile calitatea lor ar fi mai proasta ?
aaa si cred ca am scapat de petele maro,azi nu am mai vazut nimk si endometrul creste frumos.
pup fetele si week-end frumos

daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

daniela - stimularile mele au fost de 13-14 zile cu doze uriase. Si a fost in regula.

Daca imi permiteti o parere....lasati colul in pace si nu il mai zgandariti ca nu veti ajunge la nici o concluzie. Iar daca sunteti insarcinate nu este cea mai fericita idee sa va jucati de-a ginecologul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenaraluca spune:

Adriana ce faci?te-am cautat si eu pe infertilitate dar nu te-am gasit.de cand mi-ai zis de col m-ai pus pe ganduri (al meu e tare)de parca nu eram deja ingandurata!pe tine te mai doare burta?eu as vrea sa dorm continuu cateva zile si sa ma trezesc dupa beta ca e tare grea asteptarea asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

daniela - stimularile mele au fost de 13-14 zile cu doze uriase. Si a fost in regula.

Daca imi permiteti o parere....lasati colul in pace si nu il mai zgandariti ca nu veti ajunge la nici o concluzie. Iar daca sunteti insarcinate nu este cea mai fericita idee sa va jucati de-a ginecologul.

Catalina

Catalina, acum 4 luni de zile eram in locul acestor fete de aici: disperata de raspunsuri, plina de intrebari si de speranta totodata. Nu cred ca am pretins vreuna din noi pana acum ca ne jucam de-a ginecologul. Pur si simplu, unele din noi au avut noroc de doctori care sa aibe rabdarea sa le explice ceva in plus. Si nu facem altceva decat sa impartasim la randul nostru.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenaraluca spune:

La mine e ziua 28 azi si a12a de la ET.sunt din ce in ce mai convinsa ca nu am noroc.ma doare burta si cred ca imi vine cm inainte sa fac beta..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaoi spune:

Buna fetelor,
Am fost ieri, ziua a 8 de stimulre la monitorizare si recoltare analize. Rezultatele sunt urmatoarele: endometru 9.5 mm, pe ovarul stang am 5 foliculi (1-13 mm,3-11 mm si 1-9 mm), iar pe ovarul drept, unde am si chistul de 2 cm, am 7 foliculi (1-14 mm, 3-11/12 mm, 3-6 mm). Se pare ca marirea dozei de Gonal de la 112 la 150 a dat roade. Au crescut numarul foliculilor de la 6 la 12, cei de data trecuta au mai crescut si au mai aparut cel putin 4 foliculi care momentan au niste valori mai micute, dar sper sa mai creasca. Pana luni continui cu tratamentul recomandat si sa speram ca foliculii se maresc si sunt de calitate. Daca decurge totul bine luni seara voi face Ovitrelle 250 si miercuri punctia. Rezultatatele la analize sunt urmatoarele: din 14 octombrie, prima zi cand s-a inceput stimularea, estradiol 16 pg/ml, progesteron 0.14 mg/l, in data de 19 octombrie, a sasea zi de stimulare, estradiolul 811.1 pg/ml. Aceasta ultima valoare ar fi destul de marita in comparatie cu ziua de stimulare, insa se pare ca unul din foliculi ar fi un chist care secreta estradiol.

Mergi la inceput