FIV 295
Raspunsuri - Pagina 7
brunadria spune:
cameline, anaoi fiv reusit si voua!
aristica imi pare rau draga mea , sa fie ultima suferinta si data viitoare sa se lase cu , e f greu insa nu ne putem permite sa renuntam la acest vis! trebuie sa reusim si noi !
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
aristica spune:
bruni nu renunt, desigur ca n-am s-o fac tocmai acum. in plus, trebuie sa-ti tin si tie punii, nu?
daniela cum te prezinti azi?
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
aristica spune:
multumesc, many
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
daniela74 spune:
Many multumesc,sanatate multa soacrei tale si tie la fel. si ai grija de tine.
Bruni,da sint closcuta buna,avind in vedere ca am doar un ovar,erau 4 foliculi mari si altii mai mici,poate pina miine mai apare unul sau doi [na
Aristica sint la fel,tot sper sa se opreasca ``mizeria``,m-am gindit sa fac niste irigatii dar am citit ca nu sint bune,deci nu le mai fac,astept sa vad miine ce zice dr.
Castelana cum stai cu vocea? Promit ca daca mai scap si de asta (de maroon-i )si fac transfer,vin cu cel putin un bebe
Elenaraluca cite zile ai de la et ?Stii ca daca ai 10 zile poti sa mergi sa faci beta?
Cameline asa sper si eu la 2,3 embrioni.Astept vesti de la tine
daniela
elenaraluca spune:
Daniela nu stiu ce sa mai fac cred ca inainte sa fac fiv trebuia sa merg la un psiholog ca nu mai pot.azi iar m-am jelit ca mi se pare mie ca s-au desumflat sanii si am ia scurgerea aia ca la cm.cred ca o iau razna pana la beta .parca de ce trec zilele de aia sunt mai sigura ca nu reusesc si asta ma innebuneste.
daniela74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elenaraluca Daniela nu stiu ce sa mai fac cred ca inainte sa fac fiv trebuia sa merg la un psiholog ca nu mai pot.azi iar m-am jelit ca mi se pare mie ca s-au desumflat sanii si am ia scurgerea aia ca la cm.cred ca o iau razna pana la beta .parca de ce trec zilele de aia sunt mai sigura ca nu reusesc si asta ma innebuneste. |
offf,saraca de tine
stiu ca este grea asteptarea aceasta,este de fapt cea mai grea parte a fiv-ului.Tocmai de asta ti-am spus sa faci beta daca ai deja 10 zile,chiar si de la 8 zile rezultatul este concludent.Nu te mai chinui asa,fa-ti curaj si mergi si fa beta.Eu iti tin pumnii
daniela
amy25 spune:
Salutare fetelor!
Eu v-am tot citit dar am intervenit mai rar... Eu sunt binisor, duminica inchei saptamana a16-a si vreau sa cred ca totul e ok.
Bruni am avut duminica intr-adevar o sangerare tot maro inchis dar s-a oprit in aceeasi zi. Dr mea nu stie ce e prin telefon dar dc s-a oprit e ok, ramane termen pe 1 nov.
Eu am avut si raceala puternica cu infectie in gat si e posibil ca am tot stranutat si in acelasi timp aveam durere sub burta. Sau poate de la vreun mic efort... Mi-e destul de greu ca de cand a murit socrul meu, sotul sta mai mult pe langa soacra-mea sa o ajute cu treburile prin curte caci ei cresteu animale multe si acum ne-am ocupat de vanzarea lor ca nu mai are cine le creste.
Si tot de saptamana asta cred ca bebe incepe sa miste, nu-s foarte sigura...experimentam
Numar zilele pana pe 1 nov dar stiu ca nu mai e mult
Daniela sa-ti ajute Dumnezeu caci si eu tot cu un ovar am ramas insarcinata
Elena fii linistita caci mucusul ala nu e endometru decat dc isi schimba culoarea.
Va pup pe toate si sper din suflet sa aveti bucuria asteptata cat mai curand.
Multumesc Bunului Dumnezeu!
15+
elenaraluca spune:
Amy spune-mi si mie daca ai idee ce poate fi mucusul ala?????????????eu nu stiu ce sa mai cred.deocamdata e incolor.si inca ceva fetelor:cum trebuie sa se simta inauntru?cand imi pun utrogestanul parca simt ceva umflat care nu ma lasa sa pun utrog mai sus,si la inceput nu era asa.sa nu radeti de mine dar habar nu am de chestiile astea
amy25 spune:
Mucusul ala il am eu si acum din abundenta, este provocat de tratamenteele hormonale. Ai mucus si in mod normal, dar nu asa mult.Daca ramai insarcinata va fi mai mult.
Iar faptul ca simti umflatura aia, e de fapt colul care se modifica si el in functie de perioada in care esti. Nu te mai speria de asta , tu baga utrogestanul usor si cat poti de sus si apoi macar o ora jumate sa stai in pat.
Multumesc Bunului Dumnezeu!
15+
adyrem spune:
Ce faci draguta
Citat: |
citat din mesajul lui elenaraluca Amy spune-mi si mie daca ai idee ce poate fi mucusul ala?????????????eu nu stiu ce sa mai cred.deocamdata e incolor.si inca ceva fetelor:cum trebuie sa se simta inauntru?cand imi pun utrogestanul parca simt ceva umflat care nu ma lasa sa pun utrog mai sus,si la inceput nu era asa.sa nu radeti de mine dar habar nu am de chestiile astea |
Raluca colega mea de salon si de suferinta Ce faci draguta? Am intrat special sa te incurajez, mult a fost putin mai este. Uite pupici de la mine pentru mogaldetele tale unul din 3 trebuie sa fie cu lipici nu? Hai fruntea sus si nu te mai stresa atat. Eu incerc sa fiu optimista si sa ma gandesc ca Mugurel si Nasturica sunt bine la mamica in burtica. Dupa cum ti-am spus si la telefon, pana nu vine CM totul este FOARTE bine. Relax darling ca stresul nu iti face bine, nici tie nici puiutulior.
sa ne auzim cu vesti bune. Multi pupici
gena MTHFR - C677T heterozigota
gena PAI-1 - 675 4G + 844G heterozigote