FIV 295
Raspunsuri - Pagina 6

cameline spune:
Daniela, eu maine imi fac a 15-a injectie cu gonapeptyl dupa care ma duc la control si voi vedea ce urmeaza. Daca totul e ok voi face fiv 3 pe la inceputul lui noiembrie.

daniela74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cameline Daniela, eu maine imi fac a 15-a injectie cu gonapeptyl dupa care ma duc la control si voi vedea ce urmeaza. Daca totul e ok voi face fiv 3 pe la inceputul lui noiembrie. ![]() |
sa fie cu ochisori

pe mine m-au sunat de la clinica si mi-a spus sa stau linistita,e singe vechi(culoarea fiind maro) care se elimina.Nu ma multumeste raspunsul acesta,sper doar sa nu se transforme in rosu,astept sa merg vineri la eco,si cu Dumnezeu inainte.Incerc sa nu ma stresez prea mult oricum nu pot face nimic

ARISTICA daca ne citesti,n-am cuvinte iubita.Imi pare tare,tare rau

daniela

cameline spune:
Daniela si eu am avut tot 4 foliculi la fiv 2 din care am obtinut 3 embrioni de calitate foarte buna, i-am pus pe toti 3, dar din nefericire am prins extrauterina. Iti doresc ca foliculii tai sa se transforme in embrioni fff buni care sa devina bebele mult asteptat.Sa ne ajute Dumnezeu!!!

many_bani spune:
ARISTICA si eu sunt langa tine
Daniela nu stiu ce sa zic de problema ta, eu tot timpul a facut pe loturi si mi se spunea in x zile incepe sangerarea in y zile se termina. Pot sa-ti spun ca ma ptr. tine si ca esti in gandurile mele
.
Fetelor care sunteti in focuri, bafta multa la outze, beta,
Pe mine m-a trosnit o raceala, am facut eu pe desteapta, ca vreau sa fac casa boboc, eu, nu femeia care ma ajuta si acum sunt demolata, mai sunt si singura cu Vlad, pana cand nu stiu, in functie de cum se recupereaza soacra dupa operatie si Vlad are atata energie iar eu nu imi doresc decat sa zac. Maine mai merg si la analize daca o sa fiu in stare
Va pupic, fug la , NB
PS Vesti de la Uratica?
mami de Vlad (29.10.2009)
Multumesc Doamne!

elenaraluca spune:
Neataaa!uite cum trec zilele si mai am putin pana la betami s-au marit putin sanii si imi e frica sa nu vina cm.mie cam asa mi se intampla.si durerea de mijloc persista,asta e ceva nou ca pe mine nu prea ma doare mijlocul.

castelanaC spune:
Buna dimineata!
Elena, hai ca esti gravida! Trebuie sa stai calma si linistita, gandeste-te pana la 40 de sapt cate stari de astea te apucaaaa, asa ca urmeaza tratamentul, stai la caldurica, nu face bai in cada ci numai dusulete rapide si baga la greu canapeloase! Beta va fi mare!
Many...sanatate soacrei si voua putere sa o puteti sustine! Pup mami si strengarelul ei, care-i face numai bucurii! Tu nu mai exagera sa fii superwife...lasa frecatul!
Daniela, nu stiu ce sa spun, dar daca dr nu era ingrijorat... e bine, nu? Bafta si-ti tinem pumnii stransi sa fie FIV_ul cel norocos!
Anaoi, ce-ai facut azi la dr? ce ti-a zis? Bafta si sa fie cu ochisori!
Uratica uraaaaaaaaaa, maine faci 37 de sapt!!!!!! Deci mama Catalina a avut pana acum dreptate! Timen pumnii si ne rugam sa fiti bine amandoua!
Amy? cum esti? cum te simti?
Bruna
pupice la toate fivoasele si sa auzim/citim numai de bine!

castelanaC spune:
citat din mesajul lui elenaraluca castelana pe tine te durea mijlocul ? |
nu, nu m-a duruc cred nimic...
ba chiar aveam o scurgere de culoare roz, inainte de examenul beta.
daca citesti din urma pe la fiv 236, ma gasesti acum 2 ani cand faceam fiv 1 norocos.
Eram doar constipata ( dar eu oricum o am cronica) si foarte somnolenta, dar ambele simptome le ai oricum de la medicatia de intretinere.
Asa ca mult a fost putin mai este, luni mergi la beta si vii repede sa sarbatorim aici pe forum.

bafta!

castelanaC spune:
citat din mesajul lui daniela74 ARISTICA daca ne citesti,n-am cuvinte iubita.Imi pare tare,tare rau ![]() ![]() daniela |
fetelor, eu nu stiu nimic de artistica... am pirdut post-ul sau NU-L GASESC...

brunadria spune:
daniela eu zic sa ai incredere in dr tau !
vad ca esti closcuta buna , sa te vad dusa de aici ca vin si eu
castelana, many frumos mai povestiti voi de pusti , astept sa am si eu povesti de genul asta!
uratica nu raspunde la telefon , am sunat o azi! speram ca sunt bine amandoua!
elena baga un pipi test, in a catea zi de la ET esti?
amy sper ca esti bine, parca am citit ca ai sangerat iar? ai grija draguta ,stai cumintica in pat!
bafta tuturor si numai beta mari sa vad pe aici
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."