FIV 295
Raspunsuri - Pagina 5
samira33 spune:
daniela,doamne-ajuta sa iasa asa cum iti doresti.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
castelanaC spune:
Buna dimineata de toamna!
Bruna, merci de intrebare, suntem bine, Castelan creste, are deja 18 luni, face progrese si noi bineinteles ne minunam de el. Noi? cine stie cand intram in hora... sotul meu e teribil de ocupat, se pare ca pana la sf anului trebuie sa dam o fuga pana in Italia, asa ca nu-mi pot face proiecte acum...cred ca daca nu e posibil pana la sf anului sa intram in hora cam prin ian-martie cred...hai ca tu urmezi acum, nu?
Daniela, uau, buna treaba cu outele, brava!!! Sa fie de calitate iti doresc si sa fie un fiv reusit! pup si ne rugam pentru tine!
Mona ramona felicitari, v-ati intors acasauca!!!! sa fie bebelin mancacios si tu sa te refaci repede!
Uratica, facem toate galerie pentru tine si te urmarim pe la toate subistele sa vedem ce face "piticania grabita" uite asa peste 2-3 zile parca faci 37 de sapt, nu fetele? sau am pierdut eu numaratoarea?...
Elena, lasa plansul, urmeaza tratamentul si luni sa vii cu beta mare!
Emotiile si plansetele nu ajuta, relax, trebuie sa te controlezi la maxim, zambeste, viseaza si activitati canapeloase.
fetele va pup, Castelan nu ma lasa mult la calc , vedeti voi in curand cum va fi, forumeala mai slabut ( de fapt va doresc din tot sufletul asta) ca aveti treaba cu copilul!
elenaraluca spune:
Neata fetele mele!in dimineata asta m-am trezit mai optimista.sunt putin ametita si parca ma simt deja gravidutza.nu am mai avut scurgerea aia si vreau sa cred ca durerile de spate pe care le am sunt de la nidare.
va pup pe toate!
mariuca83 spune:
Daniela multa bafta sa fie de bine de data asta.
Elena eu zic sa stai cat poti tu de linistita si sa asteti testul beta pt ca au mai fost fete care au avut teste de sarcina fals negative, si nu are rost sa-ti faci rau degeaba.
Mona sa-ti traiasca baietelul sa va bucurati de el.
Uratica sa dea Dumnezeu sa mai stea piticuta ta pana cand trebuie sa fie sanataoasa tun.
cameline spune:
elenaraluca, stiu ca e grea asteptarea, am trecut de 5 ori prin asta ( 3 inseminari si 2 fiv-uri ), dar atata timp cat nu vine menstruatia sunt sperante indiferent de celelalte semne si simptome care difera de la o sarcina la alta.te astept cu beta mare
cameline spune:
elenaraluca, sa stii ca alternanta starilor sufletesti cu predominenta depresiei e caracteristica sarcinii.Eu cand am ramas gravida am izbucnit in plans fara motiv facand dus, acolo sub apa m-am trezit ca plang in hohote.Asta a fost primul semn ca sunt gravida cu 3 zile inainte de beta.Asa ca starea ta de ieri poate fi de bun augur.
anaoi spune:
Am venit de la monitorizare si am urmatoarele valorii pentru ziua 6 de stimulare: endometru 7.5 mm, ovar drept - 3 foliculi (in jur de 8-9 mm), ovar stang - 3 foliculi (10.5 mm; 10 mm; 9 mm). D-na Dr. Codreanu mi-a spus ca raspund destul de bine la tratament avand in vedere endometrioza si chistul de pe ovarul drept).Continui cu Diphereline 0.05 mg si Menopur 225 mg. Mi-a marit si mie doza de Gonal de la 112 mg la 150 mg. Ma voi vedea cu d-na Dr. Dracea vineri pentru o noua monitorizare si recoltare de analize. Sper sa fie totul ok.
daniela74 spune:
fetelor,multumesc
uite ca a aparut si problema,ca nu se putea altfel :eu am niste scurgeri maronii,de luni au inceput,nu e mult,doar pete din cind in cind.Am spus ieri doctorului si mi s-a parut cam mirat,mi-a spus ca e normal,ca endometrul e ok,dar pe mine ma sperie,de obicei dupa citeva zile cu pete asa mie imi vine c.m.Nu am mai patit niciodata asa ceva,ce-ar putea fi? O fii de la acupunctura,sau ceva reactii la medicamente,menopur am mai facut,dar femara nu am mai luat pina acuma.(l-am si terminat luni seara).Cert este ca imi e frica,ma gindesc ca endo. nu este in regula,chiar daca o sa ajung la punctie si transfer in cazul in care nu vin uritii .Am mai sunat si la clinica azi,sa vad ce imi spun,daca ma suna.
Uratica face 37 de saptamini vineri si mi-a promis ca-mi da mie burtica,asa ca sper sa se tina de cuvint.
Elenaraluca hai ca mai ai putin si vii cu beta mare.Tin pumnii
Camelinne tu in ce stadiu esti?
daniela
daniela74 spune:
Anaoi ai rezultate bune .Sintem cam in aceeasi perioada,o zi +/- ,asa ca: bafta multa,multa.
daniela