FIV 295
Raspunsuri - Pagina 4
brunadria spune:
Bonjour,
monaramona felicitari mamico , sa ti creasca flacaul mare si sanatos ,iar tie laptic din belsug si refacere rapida! cand ai timp te asteptam cu povestea nasterii..
uratica bebelina ta te va asculta si va veni pe lume aproape de termen! Doamne Ajuta!
daniela cum stai cu outele? hai la raport!
aristica ai facut beta? tin pumnii stransi!
elena eu zic ca poti face beta linistita sa nu mai stai in incertitudine si ti spun ca daca n au venit pana acuma rusii esti gravida!
amy parca pe 1 nov ai zis ca sti ce ascunzi in burtica?!
many s a obijnuit Vlad la gradi? cat ti a spus dr sa astepti dupa pierderea sarcinii pana la un nou transfer?
castelana ce face micul Castelan? cand mai intri in hora?
cyc sunt cu gandul la tine , hai spune ne ceva!
many eu ce sa zic .. am fost ieri la dr la echo si totul e in grafic..astept...
bebei, mamicile , gravidutele si aspirantele!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
brunadria spune:
naty cum esti , ceva planuri la orizont?
brunadria spune:
elena ce pot sa ti spun ca simptomele difera de la o persoana la alta! eu de ex , am avut simptome la fel si cand am reusit si cand nu am reusit, asa ca beta e sfant! bafta maxima si te asteptam cu un rezultat pozitiv!
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brunadria many s a obijnuit Vlad la gradi? cat ti a spus dr sa astepti dupa pierderea sarcinii pana la un nou transfer? "Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir." |
Bruna draga mea, Vlad este super ok cu gradi, inca o data am confirmarea ca am facut o alegere buna. De la 1 oct. merge la programul cu masa si imi spun educatoarele/ingrijitoarele ca mananca, mai cu mana mai cu lingura dar nu se lasa si am si dovada acasa, hainutele lui .Este in perioada in care stalceste toate cuvintele si de multe ori nu stim ce vrea ins il aprobam. Cu Fet-ul nu stiu ce sa zic, cochetam cu ideea ca poate feb.- mart., recomandarea dr. a fost de minim 3 lui de la pierderea sarcinii. Acum imi fac niste analize, un papanicolau si o echo. de sani, am cam avut dereglari de cm si dureri de burta, sper sa nu fie nimic grav, dar trebuie sa ma linistesc, in plus papanicolau o sa fie bun si la FET, daca il fac in sase luni.
Sunt intr-o per. foarte agolmerata, incerc sa-mi rezolv cat mai multe pana incep lucrul si parca dintr-o data nimic nu merge. Sotul a plecat de urgenta la Cluj, se opereaza soacra, tumora recidiva, mi-a expirat permisul si CI, in plus trebuie sa ma ocup si de petrecerea de 2 ani a lui Vlad la gradi. Acasa va fi ceva restrans, dar sper sa se distreze cu prietenii si colegii lui la gradi.
Cam cu asta ma ocup eu acum, insa va citesc pe voi zilnic si sper ca in curand sa citesc numai vesti bune.
Uratica , la odiseea ta (a noastra candva ) deja s-au nascut primii "brumarei", fivuleti, asa ca mi-am permis sa anunt ca si tu esti in spital si asteptam vesti de la tine. Fetele ti-au dedicat un capitol si ai primit foarte multe urari si ganduri bune, sunt alaturi de tine.
elenaraluca spune:
Fetelor am plans azi pt tot anul.cred ca pana luni cand ar trebuii sa fac beta imi vine cm.de azi a inceput sa ma doara mijlocul si am avut o scurgere ca albusul de ou.mie imi vine mereu asa inainte de ciclu.eu tot mai sper pana luni dar simptomele astea de cm nu imi dau prea mari sperante.
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elenaraluca Fetelor am plans azi pt tot anul.cred ca pana luni cand ar trebuii sa fac beta imi vine cm.de azi a inceput sa ma doara mijlocul si am avut o scurgere ca albusul de ou.mie imi vine mereu asa inainte de ciclu.eu tot mai sper pana luni dar simptomele astea de cm nu imi dau prea mari sperante. |
De foarte multe ori nidarea sau durerile de sarcina sunt confundate cu cele de cm. Cat despre scurgerea despre care vorbesti nu poate fi de la utrogestan?
elenaraluca spune:
Many din pacate nu sunt de la utrogestan.era o scurgere incolora.mi-e frica sa nu fie endometrul care incepe sa se descompuna
daniela74 spune:
salutare fetelor,am venit deci la raport
am facu azi eco ziua a6-a,am 4 foliculi toti de cca.9mm.,endo de 6
doctorul zice ca e bine la protocolul pe care il am,era foarte multumit,ca urmare si eu
mai merg la eco vineri si sper ca din astia 4 sa am cel putin 2,3 embrioni si sa dau lovitura
va pupacesc pe toate si va astept cu vesti bune
daniela
catalina2307 spune:
daniela draga mea, Doamne ajuta fata! Sa fie ultimul si sa te vad plecata de aici!!!
naty76 spune:
Buna fetelor!
bunadria,deocamdata nu am nici un plan pt ca nu stiu incotro sa o apuc.
dupa fiv-ul din iulie la care am avut punctia si nu s au extras nici un ovocit doar lichidul folicular,incerc sa ma adun si sa cantaresc ce si cum ar fi mai bine pe viitor....
daniela74,doamne ajuta sa degurga totul bine pana la final.
pe toate fetele si va doresc ceea ce mi doresc mie