FIV 295

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adyrem spune:

Citat:
citat din mesajul lui daniela74

la asta m-am gindit si eu,am sunat la clinica,dar aici nu-ti raspunde nimeni la tel,lasi mesaj si te suna ei.Doar ca nu m-a mai sunat nimeni,pt.ca de dimineata am pus cam multe intrebari si se pare ca nu le-a placut.Eu sint sigura ca nu a facut icsi,si-au batut joc de mine,de sanatatea si de nervii mei.Era mult mai bine cind plateam,iti acordau mai multa atentie,acuma de cind e gratuit e o nebunie totala,te duci acolo ca la magazin.Ce mai.... sint dezgustata,ma duc miine il pun daca o mai fi si profit de concediul medical sa ma odihnesc si Dumnezeu cu mila.
Bubu,Cameline si bafta multa sa aveti,

daniela

Daniela, poti sa-mi spui si mie la ce clinica ai facut procedura?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyrem spune:

Citat:
citat din mesajul lui elenaraluca

Neata fetelor!chiar daca nu v-am mai scris sa stiti ca tot va citesc,si ma bucur si sufar alaturi de voi!eu inca incerc sa ma ridic si sa merg mai departe ,nu am crezut ca imi va fi asa de greu de data asta.deocamdata ma gandesc sa infiez un bebelus dar asta putin mai tarziu,adica peste vreo 2-3 ani.fiv nu mai fac pt ca nu ma mai simt in stare sa mai trec prin acele emotii si prin alta suferinta.
Daniela muuulta bafta si fii cat mai optimista si cat mai relaxata ca uite ce am patit eu daca am fost stresata si pesimista!la tine va fi bine ai sa vezi.pupici si tie si embrionasului tau lipicios!

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

fetelor,sinteti minunate
chiar ma gindeam ca o sa fie bine si cu un embrion,ma si vedeam gravida,cind ma anunta ca si acela s-a dezvoltat in mod anormal,deci nici un transfer

nu stiu ce sa mai fac,incerc sa schimb dr.si clinica,sau poate e cazul sa accept realitatea: aceea ca sint una dintre femeile care nu o sa fie mama niciodata indiferent cit de mult m-as chinui.Stiu ca ele exista.
va pup si raman aproape

daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

daniela am ramas fara cuvinte..
hai sa ti povestesc ceva: cand am facut primul fiv la cluj, am zis ca de aceea n am reusit ca nu e laboratorul bun , ca o fi cazul meu mai complicat, ca mai bine astept si fac in franta..zis si facut..a trecut un an si ceva pana am putut sa fac fiv ul in franta, au urmat 3 incercari la aceeasi clinica toate 3 nereusite (macar la cj a fost extrauterina)..asa.. ca pana la urma sa mi spuna medicul ca mai bine merg la o clinica cu un laborator mai bun si mi da ex Marseille.. eram suparata foc ca nu mi au sugerat mai demult sa incerc in alta clinica.. Am dat de medicul cu care voi merge mai departe si am facut si ultimul fiv unde s au schimbat datele problemei..aici din 7 ovocite la punctie s au fecundat toate si am obtinut 7 embrioni si in z5 aveam 3 blasto! in timp ce dincolo , nu stiu daca iti mai amintesti ca avusem o data 18 de ovocite = 3 blasto dar numai 2 erau ok, apoi 14 ovocite = 1 blasto iar apoi 13 ovocite 2 embrioni de z3!
ceea ce vreau sa ti spun e sa schimbi clinica si sa incerci intr o clinica mai buna pt ca laboratorul conteaza f mult..
stiu ca e prea devreme sa ti faci planuri dar ia in calcul si varianta asta!
nici eu nu intelegeam de ce sa schimb clinica din Avignon (ca era si la 20 min de mine si credeam ca , ce mai doar e Franta)dar in momentul cand chiar dr cu care facusem fiv ma indruma catre o alta clinica am zis ca totusi nu toate sunt la fel de bune ! apoi am vazut diferenta!
vreau sa retii ideea ( ca m am lungit cam mult) dupa ce trece un pic supararea ia in calcul schimbarea clinicii!
si o parere personala: eu daca eram in romanica optam pt Sibiu!
draga mea te imbratisez si iti doresc din suflet multa putere sa o iei de la capat! ca asta e visul nostru sa reusim si vom reusi!! asa ca nu te gandi ca nu vei avea un copil pt ca o sa l ai!

FIV 1 - april 2008 - Cluj - pozitiv dar SEU
FIV 2 - noiembrie 2009 - Avignon - negativ
FIV 3 - april 2010 - Avignon - negativ
FIV ICSI 4 - septembrie 2010 - Avignon - negativ
FIV 5 ICSI - april 2011 - Marseille - negativ
FET 1 - iunie 2011 - Marseille - pozitiv dar sarcina fara embrion (ou clar)
FIV ICSI 6 - Marseille - va urma!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Daniela îmi pare tare r#259;u de situa#539;ia ta dar sper ca dup#259; ce te linistesti, o sa vezi altfel lucrurile si sa ne spui ca e#537;ti iar pe baricade. M#259; doare sufletul sa citesc de astfel de lucruri dar nu avem cu cine a ne certa si nici pe cine sup#259;rat. Te imbratisez draga mea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaoi spune:

Buna dragele mele,
Ieri dupa prima zi de punctie situtia era astfel: din cele 15 ovocite s-au fertilizat 11, 3 au fost anormale, iar 1 era in asteptare(nici ... , nici ...). Sincera sa fiu am sunat eu in jurul orei 19 deoarece nu am avut nicio veste din partea d-nei embriolog Marzan. Punctia am facut-o in jurul orei 15.30 - 16.00. Cica au avut mai multe proceduri si ... . No comment! Vestea mi-a dat-o d-na embriolog Coricovac, care a parut foarte multumita de evolutia ovocitelor si spermatozoizilor de pana acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

daniela,cu toate ca postez la alt topic ti-am citit povestea si vreau sa spun ca sunt alaturi de tine.O sa dea Dumnezeu si pentru noi un bebe,numai ca va veni atunci cand va vrea El.Poate ca ceea ce scrie bruni ar trebui sa ai in vedere!Te imbratisez!
bruni,m-ai motivat foarte tare.Tu crezi ca laboratorul de la Sibiu este bun?Stiu ca acolo sunt multe reusite,insa la mine nu a fost sa fie acolo.Si sunt in dilema:Sibiu iar prin programul national sau dr Kovacs-Budapesta?Balanta atarna totusi in proportie de 75 % catre Sibiu,caci inima imi spune ca nu a fost sa fie si nu am avut sa le reprosez nimic lor.Si sotul la fel crede.Oare ce sa fac?Eu zic ca la Marseille ar trebui sa reusesti acum,cred ca dupa atatea nereusite,Dumnezeu ti-a luminat calea catre o clinica foarte buna.Si e bine ca au fost sinceri si ti-au spus pentru a nu mai pierde timpul in alte locuri.Eu te vad mamica pe tine si nu scriu numai pentru a te incuraja fara sa cred asta,dar tu sigur vei fi mamica.Asculta-ma pe mine si ai incredere,oamenii care sunt atat de puternici si incercati,reusesc!
De uratica ce mai stiti?

Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

daniela - m-ai lasat fara cuvinte.....in momentul asta am intrat pe forum sa iti reamintesc de fireyes....mamica cu un ovocit/un embrion.
Nu cred ca nu vei fi mama, cred numai ca esti un caz dificil care are nevoie de multa atentie si experienta.Poata asa cum spune bruni ar tb sa te orientezi catre o alta clinica, un alt medic.
Te pup draga mea si te imbratisez strans, strans. Stiu cat de greu iti este......

Mergi la inceput

salutare fetelor,
sint bine,am decis ca merg mai departe,alta solutie nu exista,punct si de la capat
o sa schimb doar medicul,clinica nu,si poate data viitoare am noroc de un embriolog mai bun,cred ca a fost doar vina ei
asa ca la razboi inainte ,va tin la curent
va pup si bafta multa tuturor.

daniela

Mergi la inceput

avem azi un sarbatorit:
LA MULTI ANI VLADUT,sa cresti mare si sa fii sanatos

petrecere frumoasa,

daniela

Mergi la inceput