FIV 295
Raspunsuri - Pagina 20
brunadria spune:
many sa ti traiasca feciorul !!! sa traiti impreuna fericiti si sa i aduca barza o surioara sau un fratior!
FIV 1 - april 2008 - Cluj - pozitiv dar SEU
FIV 2 - noiembrie 2009 - Avignon - negativ
FIV 3 - april 2010 - Avignon - negativ
FIV ICSI 4 - septembrie 2010 - Avignon - negativ
FIV 5 ICSI - april 2011 - Marseille - negativ
FET 1 - iunie 2011 - Marseille - pozitiv dar sarcina fara embrion (ou clar)
FIV ICSI 6 - Marseille - va urma!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
catalina2307 spune:
La multi ani vladut, sa crsti mare si sa fii sanatos!!!
Bravo, daniela, ma bucur sa te vad increzatoare si gata de treaba :).
castelanaC spune:
Daniela... ce e de spus in cazul asta...cum au zis fetele faci o pauza mica sa-ti revii si mergem mai departe, poate ca data viitoate cu mai mult noroc si cu Dr mai bun, mai expert, mai pe faza la cazul tau/vostru. Ma durut sufletul cand am citit de tine... Tu esti puternica si sunt sigura ca soarta te va rasplati cu darul minunat, acela de a fi mamica! Doamne Ajuta si ai grija de tine, de psihicul tau! te imbratisej cu mult mult drag! Doamne Ajuta sa fii binecuvantata!!!
Many avem un sarbatorit azi, nu????? Sa-ti traisca strengarelul si tu sa te bucuri de el, sa fiti sanatosi!
samira33 spune:
daniela,
many,LA MULTI ANI!!!pentru Vladut.
sa fie sanatos,sa creasca mare si voinicut si sa va aduca numai zambet pe fetele voastre.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
many_bani spune:
Multumesc mult fetelor, da, am baiat de 2 ani. Vlad a avut parte de un party la gradi cu colegii lui ieri, iar azi acasa a fost sarbatorit, dar foarte restrans. A fost relaxant si placut iar acum doarme multumīt. Va pupam si sa stiti ca ramanem aproape de voi.
Daniela imi place atitudinea ta
cameline spune:
Dupa necazul Danielei nici nu mi-a mai venit sa scriu, dar ma bucur ca ti-ai revenit psihic si mergi mai departe.Eu am fost ieri la al 3-lea control, foliculii cresc, 4 la numar,endometrul e mai lenes dar a spus d-na dr ca are timp sa creasca.Sambata am punctia si pe marti probabil ET.
amy25 spune:
Daniela- Capul sus, mai departe! O sa fie... trebuie sa crezi!
2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; urmari: ocluzie intestinala si multe aderente!
-tratament 2 luni cu clostybegit fara rezultat +20 kg acumulate gratis
-2010- 3 inseminari nereusite la clinica Promed + 1 FIV nereusit
2011-ET reusit la clinica Promed
Multumesc Bunului Dumnezeu!
17+
castelanaC spune:
Buna fetele!
de Frumusica noastra stie cineva ceva? Ne rugam sa fie bine fetele si sa aiba nastere usoara, a depasit deja 38 de sapatamini, este eroina!
daniela si multe orhidee sa te inveseleasca!
va pup si toate toate cele bune!!!!!
fivoase spune:
va astept la un nou capitol:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167952