FIV 295
Raspunsuri - Pagina 18
amy25 spune:
Daniela, citeste te rog aceste randuri si poate iti vei schimba starea de spirit. Eu nu am avut atatea incercari de fertilizare ca voi, insa cu fiecare inseminare nereusita am sperat mereu ca o voi lua de la capat. Eu zic ca Dumnezeu totusi este mare si ne ajuta cand ne asteptam mai putin.
In ziua cand m-am dus pentru a 2-a oara la ET am fost foarte optimista si nu pentru ca aveam 3 embrioni de transferat (puteau sa nu reziste) ci pentru ca de fiecare data simteam ca ma duc la copilasii mei. Asta sunt: copilasii nostri.
De aceea te rog , ca maine cand te vei duce la transfer , sa crezi in acest sufletel caci daca vrea sa mearga mai departe, o va face. Nu trebuie sa te superi pe nimeni, selectia asta naturala se intampla si daca n-am face astfel de proceduri. Bucura-te ca il ai macar pe el si nu astepta pana la blasto, cel putin dr mea spune ca cel mai bun mediu este cel din uterul mamei, cu cat e mai mic cu atat se va obisnui mai repede cu mediul.
Imi vine sa plang cand iti scriu acum caci ma vad pe mine. In ziua in care am ramas cu 3 embrioni frumosi nu putea nimeni sa mi-i congeleze caci sotul e purtator de hepatita b. Dar Dumnezeu a facut o minune ca dr mea sa constientizeze chinul nostru si sa achizitioneze in clinica separat un recipient pentru ei... Daca nu ii aveam pe acestia nu mai avea alta posibilitate de FIV din cauza banilor.
Fii increzatoare, ai o speranta! Linisteste-te sufleteste si cauta sa te relaxezi in aste 2 saptamani. Te
Multumesc Bunului Dumnezeu!
16+
elenaraluca spune:
Neata fetelor!chiar daca nu v-am mai scris sa stiti ca tot va citesc,si ma bucur si sufar alaturi de voi!eu inca incerc sa ma ridic si sa merg mai departe ,nu am crezut ca imi va fi asa de greu de data asta.deocamdata ma gandesc sa infiez un bebelus dar asta putin mai tarziu,adica peste vreo 2-3 ani.fiv nu mai fac pt ca nu ma mai simt in stare sa mai trec prin acele emotii si prin alta suferinta.
Daniela muuulta bafta si fii cat mai optimista si cat mai relaxata ca uite ce am patit eu daca am fost stresata si pesimista!la tine va fi bine ai sa vezi.pupici si tie si embrionasului tau lipicios!
aruam spune:
Daniela trebuie sa nu-ti pierzi speranta e foarte important sa gandesti pozitiv.
Bafta multa si embrionasul tau sa fie lipicios si dragastos
PCOS trat Siofor 1000 mg ,500mg/3zi , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi
in 2011 o sa fiu
Doamne ajuta
brunadria spune:
daniela nu stiu daca iti amintesti de unul din fiv urile mele cand tot asa avusem si eu o gramada de ovocite in prima zi 8 embrioni si din ziua 3 a ramas unul care l au lasat pana in z6 , a rezistat insa nu a fost sa fie ! aici daca nu ai ce transfera se repeta fiv ul (vb de incercarile suportate de stat)! eu o singura data am facut fiv cu embrioni de z3 cand am avut SEU la Cluj , in rest am mers pe blasto si ce folos! Asa ca eu optez sa l transferi acuma (parerea mea) iar D zeu te va ajuta vei vedea! stii f bine ca se intampla minuni asa ca ai incredere! eu iti doresc mult noroc si nu ti pierde speranta! Doamne Ajuta!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
castelanaC spune:
Daniela, fata draga... ia-l acasa pe Praslea cel voinic si sa devii mamica!
Este embrionelul cel norocos!!!!!
Castelan este unul din cei doi embrioni de Z2 cu 4 celule, sa de-a Dumnezeu sa stea bebelusul si la tine pana la nastere!
Bafta din toata inima si Doamne Ajuta!
brunadria spune:
fetelor va anunt ca frumusica noastra nu a nascut inca si e binisor si ea si micuta!
asa ca asteapta cumintele ziua x ! Doamne ajuta!
sunt asa bucuroasa ca a reusit sa ajunga cat mai aproape de termen asa cum si a propus!
FIV 1 - april 2008 - Cluj - pozitiv dar SEU
FIV 2 - noiembrie 2009 - Avignon - negativ
FIV 3 - april 2010 - Avignon - negativ
FIV 4 - septembrie 2010 - Avignon - negativ
FIV 5 - april 2011 - Marseille - negativ
FET 1 - iunie 2011 - Marseille - pozitiv dar sarcina fara embrion (ou clar)
FIV 6 - Marseille - va urma!
brunadria spune:
oufff, am bagat si semnatura lunga cat o zi de post , nu ma mandresc cu asta deloc!
declar fiv 6 intrerupt (noi legi aparute in fr), noroc ca nu am apucat sa incep stimularea am luat doar provames din z20 (5 zile)! oare afecteaza daca incep la cm urmator iar?
FIV 1 - april 2008 - Cluj - pozitiv dar SEU
FIV 2 - noiembrie 2009 - Avignon - negativ
FIV 3 - april 2010 - Avignon - negativ
FIV 4 - septembrie 2010 - Avignon - negativ
FIV 5 - april 2011 - Marseille - negativ
FET 1 - iunie 2011 - Marseille - pozitiv dar sarcina fara embrion (ou clar)
FIV 6 - Marseille - va urma!
aristica spune:
daniela te smotruiesc, cat imi esti de draga! AI UN EMBRION! Ofera-i sanse maxime, gandind pozitiv, mangaind burtica, vorbindu-i, oferindu-i caldura, mancare bogata in proteine. Roaga-te, alinta-te, odihneste-te. Meriti si tu asta si sotul tau, dar cel mai mult acest embrion care reprezinta speranta voastra de a deveni parinti. Daca vei avea un beta negativ, poti plange si te poti tavali de nervi, durere si disperare atunci. Acum, NU. Acum e randul tau sa speri!
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
adyrem spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nicolle88 Adyrem, vroiam sa te intreb daca tu faci claxene? Poop toate fetele! |
Da, l-am inceput imediat dupa ET si fac de 0.4mg
adyrem spune:
Citat: |
citat din mesajul lui daniela74 daca ieri eram in culmea fericirii,astazi sint in extrema cealalta am un singur embrion,din cele 8 ovule,5 au fost mature si s-au obtinut 2 embrioni,din care unul se dezvolta anormal .Asta mi s-a spus,mi se pare imposibil,eu cred ca nu au facut icsi,nu stiu ce sa mai cred,de ce ieri embrioloaga mi-a spus ca incercam sa ajungem la blasto?????Ei cind recolteaza,vad imediat daca sint mature,ca ieri era foarte incintata cind numara si dupa, cind a venit sa ne vada. asa ca miine ma duc la transfer,il fac la 48 de ore (cica e mai bine in burtica decit in laborator) si ma pregatesc de 2 saptamini de concediu,macar ma odihnesc si poate cine stie, Dumnezeu are mila si de mine. va pup,sint terminata daniela |
Imi pare rau Daniela, si eu zic la fel ca cel mai bine il iei acasa. Doamne ajuta sa fie lipicios