Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (57)
Raspunsuri - Pagina 7
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mandreeac/mandreeac.jpg)
mandreeac spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lparpala
Oau, in sfarsit mai vad ca mai sunt si alti bebei nu numai pitica mea care nu au luat-o inca la sanatoasa. Cand vedeam cum majoritatea bebeilor merg fie de-a busilea fie in 4 labute, incepusem sa intru la idei, pentru ca Diana nu a reusit pana acum decat sa stea in fundulet. Si asta doar daca o pun eu, nu se ridica singurs(exceptie: in carut, cand spatarul nu este foarte pe spate). Oricum, cred ca fiecare copil are ritmul sau de dezvoltare asa ca ... o astept sa creasca in felul ei. Mami fericita de bebe Diana Emilia (20.03.2011) |
Stai linistita ca nu esti singura. Nici Rares al meu nu se ridica singurel in fund daca sta pe spate. La fel ca si Diana , in carucior e mult mai usor ca e spatarul ridicat. Lui Rares nici pe burtica nu ii place, asa ca eu nu il fortez.
Nasterea miracolului meu
Mami
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](comoara.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mandreeac/mandreeac.jpg)
mandreeac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madutza_bra In seara asta la mine in casa a mirosit a craciun ![]() ![]() ![]() ![]() am culcat copiii si acum sunt rupta de oboseala..de 2 zile ma trezesc la 7 si apuc sa dorm la pranz... Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de ![]() ![]() Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati! |
Chiar ma uitam la tv ca a fost o reclama cu briose de la Dr Oetker si ma gandeam sa cumpar si eu o cutie. Te invidiez pentru acele briose, ce as mai manca acum cateva, ca am pofta de ceva dulce.
![](pofticios.gif)
![](pofticios.gif)
Nasterea miracolului meu
Mami
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](comoara.gif)
![](images/user_woman.png)
scrish spune:
lparpala vad ca puii nostrii au doar 2 zile diferenta intre ei stai linistita, aici la odiseea noastra sunt si bebelusi cu o luna mai mari decat ai nostrii si e normal ca ei sa aiba avans, ca doar o luna conteaza ft mult nu?
cel mai precoce cred ca e duracellul lui ally, care asa cum spunea si pisuc e incredibil cum se tine in picioruse ca un bebe de 1 an!! si e cu cateva zile mai mic decat copii nostrii
delia exact asa avem noi deja dar e din lemn, si l-am folosit sa imprejmuim cu el cubul pe care il tinem pe luca dupa ce si-a luat saracul prima tranta faza urmatoare e fix asta, cum spunea si mada o pilota sau o patura si lasat pe jos...doar curaj sa mi fac
am fugit, va si va doresc noapte buna!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/strumphitza/strumphitza.jpg)
strumphitza spune:
am trecut pe aici numa sa imi spun of ul
mi-e rau si simt ca lesin, desi azi am mancat de am pocnit...si la cina 2 boluri de ciorba ...ma ia cu niste calduri de numa si parca ma doare in piept si tremur
desi de 2 sapt si ceva de cand am venit din ro mananc de sparg de spui ca se termina mancarea eu am slabit aproape 2 kile si nu-mi explic ? acum vad ca imi vine sa lesin stand pe fund??!?
oare de la ce sa fie ? de mancat mananc, de baut beau si apa si ceai si lapte .... de ce tremur acum si am nod in piept?? ma mai ia si cu calduri ???
sa fie de la oboseala? de dormit apuc sa dorm macar 7 ore pe noapte legate , daca nu si mai mult, aproape 8 ... dar obosita tot ma simt, ca de exemplu acum...
ce sa fie, ce sa fie ????
ma duc sa umplu cada sa se balaceasca piscoata si poate ajung mai devreme in pat in seara asta si nu la 11
Noapte buna si ne auzim maine dimineata la cafeluta
_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)
cami_antonia spune:
strumphule
nu sta asa
baga un calciu
sau multivita
sau macar un magneziu daca ai in casa
sau un elevit
dar acum
si mai stai si tu
ca nu se rupe cerul in doua
eu zic ca e o cadere de calciu
sau ce poate fi si de la tensiune sau de la inima
deci MARE GRIJA
NU NEGLIJA
AI GRIJA DE TINE
SOPHIA ARE NEVOIE DE O MAMA SANATOASA
si pozele cu rochita si clamita sunt minunate
asa am [patit eu dupa pomana lui tata
mi-a fost atat de rau
de plangeam in gand
gandindu-ma numa la fete
ca real imi era frica sa o fac
ca mama si sotul erau terminati cand ma vedeau asa
offffffffffffffff
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Happiness_4_us/Happiness_4_us.jpg)
Happiness_4_us spune:
Strumph, febletea mea, Sophia, este o dulce si o frumoasa iar eu nu ma mai satur sa ma uit la poze cu ea. Are niste mocutze, ceva incredibil!
cami_antonia spune:
happy nu ai somn?
esti atat de matinala?
eu m-am trezit sa fac un lapte pt petra
si m-a luat cu un lesin de la stomac si acu mananc o felie de paine
offfffffffffff
fetele azi sa nu faceti treburi ca e mareeeeeeee sarbatoareeeee
e S. PARASCHIVA
HAPPY EU INTREBAM DACA E CINEVA CARUIA NU I-A VENIT DELOC INDEMNIZATIA PANA ACU DE CAND A NASCUT
CA EU SUNT IN ACEASTA SITUATIE
SI NU MAI POT
EU NU AM PRIMIT BNICI UN BAN PANA ACU
SI NU MAI POT ASA
OFFFFFFFFFFFFFF
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Happiness_4_us/Happiness_4_us.jpg)
Happiness_4_us spune:
Cami, eu in fiecare zi ma trezesc la 5-6 ca la 8 plec la Buc cu A la terapie. De- aia scriu mereu dimineata.
Mi- au intrat si mie ieri banii, chiar ma gandeam ce Dumnezeu se intampla. Intelesesem gresit , credeam ca doar luna asta nu au intrat la tine.
Cred ca ar trebui sa te duci la cei la care ai depus dosarul, ca nu avea de ce sa dureze atat, sa nu fie vreo problema cu actele.
Strumphule, ai grija cu ametelile alea si stari de rau. La mine apar cateodata de la oboseala foarte mare, adica nesomn mai deloc. Creed ca nu am mai dormit mai mult de 3 ore legate, sigur de cand s- a nascut A. acum noaptea, ba se tzeste Maria si maraie de la dintisori, dar asta in somn, si vreau nu vreau trebuie sa ma dau jos din pat sa o iau in brate si sa o alint, ba trebuie pus A la olitza.
Eu de cele mai multe ori, cand ma ridic brusc, ma ia cu ameteala, nu mai vad nimic, imi tremura picioarele si daca nu ma asez, risc sa ma asez pe jos. e nasol tare
.
cami_antonia spune:
HAPPY NEATA
acu inseamna ca esti la bucuresti
da ce terapie faci cu A?
ca mie cred ca mi-a scapat daca ai zis
offffffffffff
e greu cu nesomnul asta legat
ca nu intelegi mare lucru
si eu aci doua nopti am dormit 3 ore bine
apoi foieli continui ale lui petra m-au facyut doar sa ma perpelesc
azi noapte a fost ceva mai bine
da tot o doare ceva pe petra
sper sa fie dintisorii
ca se foieste
de ma da pe spatre
plus ca ea nu poate bea ca ai vostrii 180ml de lapte odata ca nu vrea sau nu stiew
si bea in 2 sau 3 reprize
de numa somn de dimineata nu mai e ala
asa ca va invit la o cafeaaaaaaaaaaaa
tareeeee
merg sa o fac acum
apoi astept trrezirea fetelor sa mergem la biserica la slujba si la impartasit
o zi frumoasa va doresc
la noi e senina
cum n-a fost toata saptamana