Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (57)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

http://www.productreview.com.au/p/plebani-recinto.html
am gasit un site in engleza

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

delia nu mi ai pus modelul

roxy are loc potrivit as putea spune, nici prea mult nici prea putin. ideea e ca in alta parte sa fie safe nu stiu unde as putea sa l tin, ca asa daca il las la noi in pat treaba in casa ciuciu mai face, ca mai e si la etaj camera imi trebuie un loc in sufragerie asta e clar, doar ca nu stiu daca i-a venit momentul sa stea pe jos...e cald la noi in casa, au dat drumul la caldura...

Mami fericita de Luca Andrei 22.03.2011

pune o patura pe jos, sau o pilota sa fie mai moale si lasa-l jos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

mada eu i-am pus pe jos, dar nu sta iese din supraf organizata.....

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

miki poate ajuta la viroza
http://www.copilulro/pediatrie/tuse-raceala-gripa/Cum-tratam-raceala-la-copii-fara-medicamente-a9271.html

dupa copilul pune un " . " ..pe mine nu ma lasa ..cica-i reclama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefyapost

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Madutza felicitari Catalinei!

Miki multa sanatate lui Vladut. Fir-ar sa fie cu virozele astea, ca tare sunt pacatoase.

Stefy eu la 200 ml pun cam 3 pastile de calciu lactic pisat. Sa va fie de bine crestinarea!

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

si cata branzica iese??? in cat timp ii dai branzica care iese din 200 ml laptic???

cea mai fericita de cea mai frumosa si sanatosa printesica Christina Gheorghia

9.03.2011

in maxim 2 zile.

Nasterea miracolului meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

mandreeac nu i-am dat pufuleti. cand se tot uita la mine ii pun pe buzite sa puna limbuta, atat. odata a capsat un pufulete si a inghitit imediat. si s-a lins si pe botic.
tu i-ai dat pufuleti lui Rares?

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Nu i-am dat decat mar si biscuiti pentru el, atat, mai ales ca noi nu avem niciun dinte, suge la tot ce ii dau.

Nasterea miracolului meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

ptiu ptiu...sa nu va deocheati, ati avut ceva spor azi la

am avut ce citi, dar nu mai retin nimic poate daca m-as forta as scoate iar de un roman, dar nu am timp ca am borsu pe foc si mi-e sa nu scada apa prea tare daca ma apuc de scris romane iar

voiam doar sa spun ca am admirat balerina de Teea si mi-am clatit ochii ce frumoasa e, ce a crescut de cand nu am mai vazut-o imi plac costumatiile, are mama o motzata si tu mami Alexina nu te vad in poze la Praga, sau alea mai taziu la noapte ?

va multumim la toate de laude, sper sa o tina naravul si maine sa pape para

ma duc la oala mea, pana nu miroase a fum

poate trec mai tarziu pe aici daca am timp , sa vedem cum stau si cu chefu`

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lparpala spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

delia tarc pliabil de care? ca un patut? cred ca ce avem noi momentan e mai util...

mada deci tu zici sa il las pe jos...dar el nu sta tot timpul in fundulet, are mult timp cand sta intins, sa il las asa? plus ca sa se ridice el inca nu poate, sta doar cand il pun eu..

Mami fericita de Luca Andrei 22.03.2011

Oau, in sfarsit mai vad ca mai sunt si alti bebei nu numai pitica mea care nu au luat-o inca la sanatoasa. Cand vedeam cum majoritatea bebeilor merg fie de-a busilea fie in 4 labute, incepusem sa intru la idei, pentru ca Diana nu a reusit pana acum decat sa stea in fundulet. Si asta doar daca o pun eu, nu se ridica singurs(exceptie: in carut, cand spatarul nu este foarte pe spate). Oricum, cred ca fiecare copil are ritmul sau de dezvoltare asa ca ... o astept sa creasca in felul ei.

Mami fericita de bebe Diana Emilia (20.03.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

In seara asta la mine in casa a mirosit a craciun , Strumph m-am gandit la tine . Am facut o ceafa de porc la cuptor si niste briose cu scortisoara si stafide

am culcat copiii si acum sunt rupta de oboseala..de 2 zile ma trezesc la 7 si apuc sa dorm la pranz...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

bravo cata!! felicitari!! mada, nici eu nu stiam ca este vreo diferenta intre mers de-a busilea si in 4 labe.... eu inca mai tanjesc dupa vara...sau dupa un 25 de grade macar...si tu visezi la Craciun

alexina ce "albastrica" frumoasa aveti!!!! ce ochisori minunati are mica blondina!!! si tu esti asa frumoasa si vesela mereu!! parca iti zambeste chipul

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput