Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (12)
Raspunsuri - Pagina 6
coteasca spune:
aaa, crissy, e bine, macar asa stiu ca l-am trim la cristina_serban.
trei-frati-patati e ceai, cica ar fi bun de alergii dar pana acum nu se vede nici un rezultat, poate o aparea in timp.
Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
Poze Tudor
Alice_Elena spune:
ma chinui de 20 de minute sa pun 2 filmulete pe youtube si nu merge
se vede ca n-am treaba, mara doarme, soacramea bucatareste imi face suberec, sa-i de dumnezeu sanatate :))
ieri a pus cu fisu muraturi.
adica ea le-a spalat, curatat si marius le-a pus in bidoane si le-a condimentat.
acum vrea sa faca si zarzavat de ciorba si marius vrea sa puna varza la murat
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 27+
Alice_Elena spune:
am reusiiiiit
www.youtube.com/watch?v=hfVZ4gukugs" target="_blank">dansatoarea lu` mami
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alice_Elena poze burtoi in una sunt in sutien, sa nu va oripilati Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 27+ |
hai mai Alice, ca arati f bine...asteptam poze cu tine si 'intreaga'...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP
ALBUM NOU
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
puiutz_mic spune:
Ce haios danseaza Mara!!!!
Si Raducu danseaza, dar f. putin, la inceputul melodiei. Nu stiu cum sa-l fac sa danseze mai mult. Dansam si noi in fata lui, dar el nu mai pare interesat de subiect...pleaca la jucarii de obicei
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
Alice_Elena spune:
poze cu mine intreaga pun cand imi trimite varamea :))
www.youtube.com/watch?v=U-R5n7KHrEg" target="_blank">celalalt video
daca stiti voi melodia aia a lu moga cu guess who. e preferata marei, o si canta mai spre sfarsitul videoclipului
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alice_Elena am reusiiiiit www.youtube.com/watch?v=hfVZ4gukugs" target="_blank">dansatoarea lu` mami Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 27+ |
haha, recunosc miscarile...se misca f bine...asa face si Filip...mari dansatori delfinasii astia...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP
ALBUM NOU
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Alice_Elena spune:
ah si daca tot sunt la capitolul laudat soacra (ca merita uneori), azi a invatat-o pe mara sa zica "nenea" :)))
lauri_ca spune:
Alice, fa-le programare, o saptamana una, o saptamana alta, sa nu va calcati in picioare de aglomeratie.Cand vine mama ii spui soacrei ca bebe e agitat daca e prea multa lume(ceea ce e adevarat in general) si o chemi tu cand ai nevoie.
burtica frumoasa si pe dansatoarea mica. Mi-au placut miscarile din sold.
crissy77 spune:
Alice, azi e sarbatoare mare (Sf. Parascheva), fa-i prg mai lejer soacrei. burtica si Mara dansareata.
puiutz, si Bea piguleste f bine toate firimiturile si scamele de prin casa. Poti exersa cu bucatele de miez de paine, asa mi-a zis kineto sa facem la ultimul control (si a avut dreptate). Da-i sa tina creioane cerate in mana, arata-i cum sa bata cu ele pe hartie si cum sa miste/mizgaleasca hartia.
Si Beatrice danseaza (incepe sa-si miste fundul cum aude o melodie. Azi a luat-o la pas in sacul de dormit, minunea lu' mama